President Donald Trump besøker Lista på det glade Sørland

Av Spikeren.

Henry Østhassel, fra Lista på det glade Sørland, har stått i bresjen sammen med flere andre, der de har laget en artig video om hvordan Donald Trump mot alle odds slo knockout på hele det amerikanske establishment.

Østhassel har dessuten omskrevet den kjente Frank Sinatra sangen "My Way" og fått vår egen norske Kjell Elvis til å synge den med teksten "You did it your way", noe som passer utmerket godt på President Donald Trump's standhaftighet og uredde måte å rydde opp i den enorme korrupsjonen innen elitepolitikerne og Fake News Media i USA. 

Henry Østhassel begrunner selv hvorfor han tok initiativet til å lage filmen slik:

Hvorfor jeg laget filmen?

Det er fordi jeg er møkka lei av løgnene til Fake News Media hvor de manipulerer massene med løgner, halvsannheter, forvrengte virkelighetsbeskrivelser og usympatiske bilder av dem de ønsker å ramme. Disse venstreorienterte Fake News produsentene aksepterer ikke engang demokratiske valg, og de har nøret opp massene til å nærmest gå berserk etter valget i 2016.

Gud valgte ut Donald Trump som en Cyrus for vår tid. Men det veldig få legger merke til er at Gud sørget for at levemannen Donald Trump valgte ut den stille bønnemannen Mike Pence som visepresident, mannen alle de desperate Fake News Mediene ikke kan finne noe negativt på enda de leter med lupe og lykte. 

Gud utrustet Donald Trump til å være den største politiske bulldoseren i moderne tid - en som feier alle som står i hans vei rett vest - samtidig som bønnemannen Mike Pence og hans bønnevenner kjemper bønnekampene i åndens verden i Det Hvite Hus. Den ånd de drar over Det Hvite Hus er den ånd som har tatt bolig i Donald Trump slik at han gang etter gang avslører de ugudelige og setter dem ettertrykkelig i skammekroken.

  • Han har gjort Det Hvite Hus om til et bønnens hus.
  • Han utnevner konservative dommere.
  • Han går i Pro Life marsjer - mens vår statsminister går i homotog. Der er dessverre en dyp avgrunn mellom disse.
  • Han er for ekteskap mellom mann og kvinne.
  • Han avslører Fake News Medier for nettopp Fake News.
  • Han har satt seg i dyp respekt hos Nord Korea, Russland og Kina.
  • Han setter hele FN på plass.

Etter 8 år med Obama var ledigheten oppe i 9,4%.
Etter 1 år og 9 måneder med Trump er ledigheten nede i 3,9%.

Etter 8 år med Obama var underskuddet $ 936 Billioner.
Etter 1 år og 9 måneder med Trump er underskuddet nede i $ 532 Billioner.

Etter 8 år med Obama forsvant det 2,9 millioner jobber ut av USA.
Etter 1 år og 9 måneder med Trump er der skapt 3,2 millioner nye arbeidsplasser.

Etter 8 år med Obama var Brutto Nasjonalprodukt (GDP) nede i 1,6%.
Etter 1 år og 9 måneder med Trump er Brutto Nasjonalprodukt (GDP) oppe i 4,1%.

Er det ikke på tide med en positiv film om President Donald Trump, en film som reflekterer sannheten, og ikke alle løgnene om ham? Donald Trump er den beste amerikanske Presidenten noensinne.

Og sann mine ord - Demokratene vil lide tidenes nederlag i mellomvalget nå i november - og da begynner moroa, for da er det nærmest fritt frem for Trump, avslutter Henry Østhassel.

Vi ønsker både Henry og filmen hans lykke til. Og ikke minst ber og håper vi på en brakseier for President Donald Trump i mellomvalget i november. Vi trenger en skikkelig opprydning i Norge også, men foreløpig ser det dårlig ut, så vi får gå ned på kne og be om at Gud reiser opp en Donald Trump hos oss også.

Her kan du se filmen.


Spikeren