Professor: Hundretusenvis av nordmenn er "høyreekstremister"

PROFESSOR DRØVEL: Tore Bjørgo
fokuserer på den tredje mest farlige
gruppen i Norge. (Foto: Wikipedia).


Det er ikke bare hos politikerne og mediene man finner venstreorienterte mennesker som gjennomsyrer alt som produseres og ytres. Innen akademia og helt inn til politimyndighetene har nå den kulturmarxistiske tankeråten spredt seg så bredt at den besitter makt til å dominere forskningsrapporter.

Politisk bestilt makkverk

“Høyreekstremisme i Norge” heter makkverket laget av den venstreorienterte professoren ved Politihøgskolen, Tore Bjørgo. Bjørgo er i tillegg fra 2016 senterleder for det nystartede Senter for ekstremismeforskning ved Universitetet i Oslo.

Å forske på ekstremisme er forsåvidt viktig. Når man attpåtil har importert og sørget for dens utbredelse i sitt eget samfunn, så er det også helt nødvendig.

Men i god venstreorientert tåkeånd så velger man å fokusere på den ekstremismen som er minst skadelig for landet. Den som har færrest følgere, minst makt og null ressurser. Hvorfor?

Jo fordi personene bak rapporten selv ønsker islamiseringen velkommen og tilhører venstreekstremismens mørke sfære. Og det er ikke ønskverdig å sette søkelys på sine egne prosjekter og tilkortkommenhet. Den samme røde ideologien som nå altså radbrekker Norge og Europa.

Kvart million muslimer

Vi har mellom 200-300.000 muslimer i Norge. De følger koranen og sharialovene. Det er diametralt motsatt av det norske folkets verdier. Vi har nærmere en million mennesker som støtter innvandringspolitikken som har skapt et splittet, kaldere og mer utrygt samfunn. Sosialister, miljøpartister, kommunister, marxister, professorer, lærere, journalister, fagforeningsledere og rødgrønne aktivister.

Så hvem er egentlig de farlige “høyreekstremistene”? Ifølge rapporten kan det inkludere alt fra folk som skriver kritisk om innvandring på Facebook til Anders Behring Breivik selv. Det er vel den bredeste penselen brukt i moderne historie. Og den er brukt med vilje.

Det er viktig å ikke nyansere, for det kan føre til at de faktisk forholdene kommer ut i lyset. Den tidligere terroristen og nå aksepterte TV-eksperten Lars Gule, mente det var minst 15.000 “breiviker” i det norske samfunnet etter terrorangrepet på Utøya. Ingen har stilt ham offentlig til veggs for den uttalelsen.

“Vi har en rasist i oss alle”

“Vi har en rasist i oss alle”, skriver Antirasistisk senter for å dekke seg på alle punkter og sørge for at kontoene er fulle av kroner fra norske skattebetalere. Tore Bjørgos CV er så ensformig fokusert mot “høyreekstremisme” at den nye rapporten sannsynligvis vil sørge for at han detter ut av kontorstolen.

Disse menneskene nevnt ovenfor tilhører alle den samme røde tanketåken og meningskorridoren i det offentlige er så trang at den kun tillater en ideologi.

Sikkerhetspolitiet i alle nordiske og vesteuropeiske land har nemlig høyreekstremisme på tredje plass eller lenger ned på listen over trusler mot rikets sikkerhet. På første og andreplass finner man islamisme og venstreekstremisme. Men det passer jo ikke inn i narrativet og det ideologiske kartet til Bjørgo og hans skare av marxister som støtter og viderefører den nyutgitte rapporten.

Tore Bjørgo, hvis han vil fremstå som en seriøs forsker og faktisk være til nytte for samfunnet, burde ha laget en rapport om all ekstremisme i Norge. Der kunne høyreekstremismen fått det minste og korteste kapittelet.

Hvem står bak jødehatet i Norge? Ikke høyreekstremister.
Hvem står bak truslene mot det norske samfunnet? Ikke høyreekstremister.
Hvem står bak det meste som ligger på PSTs bord? Ikke høyreekstremister.

De er færre enn du kan fylle opp i en 7-seters varebil. Og da vil du ennå ha et par plasser ledig.

Men ønsker du å plukke opp islamistene? Da trenger du 100 av sporveiens leddbusser. Venstreekstremistene? 200 av de samme.

Jeg har en følelse av PSTs ansatte rister på hodet av Bjørgo og hans rapport.

Men la oss for all del bruke Breiviks rabiate og gale tankeunivers som mal for alle nordmenn som er skeptiske til en radikal endring av vårt samfunn. En gal manns meninger og handlinger skal tillegges alle som er uenige i det multikulturelle utopiske samfunnets fortreffelighet.

Å være kritisk til islam er ikke “hat” eller “ekstremisme”. Det er sunn fornuft og nødvendig.
Å være kritisk til venstresiden i den norske politikken er ikke “hat” eller “ekstremisme”. Det er sunn fornuft og nødvendig.

Det er bare å ta en kikk i historiebøkene for å få dette bekreftet.

Dermed er det bare en reell bruksmåte for de som har printet ut Bjørgos rapport. Ta den med til utedassen på hytta.

Med føttene plassert i storbyen og med et hjerte for livets glade sider.