Svindel og bedrag på Stortinget

Av Amund Garfors.

Iraneren Mazyar Keshvari, formann i Oslo FrP, partiets innvandringspolitiske talsmann, medlem av kontroll-komiteen og Siv Jensens vararepresentant på Stortinget har fått refundert udokumenterte krav på nesten 290.000 kroner de siste tre år. Der mange av disse reiser ikke har funnet sted. I tillegg kommer krav fra denne Frp-politikeren på 36.000 kroner på reiser til møter i lokallag som ikke har vært gjort. Ikke nok med det, men han har også levert inn ytterligere krav på 116.000 kroner på reiser der han påstår har vært gjort til forskjellige fylkeslag rundt omkring i landet.

Ja, slikt kan vel bare benevnes med ett ord; SVINDEL! Og der det ser ut som alt bare blir verre og verre i FrP?  Kan ikke annet enn å synes litt synd på Carl I. Hagen som brukte hele sitt liv for å bygge opp dette partiet. Hagen burde nok ha vært litt mer forsiktig og påpasselig med hvem han slapp inn i dette partiet sitt. For skal et parti som FrP være troverdig, da tror jeg ikke man setter en muslim inn som innvandringspolitiske talsmann. Han er også blitt Siv Jensens vararepresentant mens hun er finansminister, som er helt uhørt. Det blir jo som å sette bukken til havresekken. I hvert fall burde han ikke bli leder av FrP i Oslo, der muslimene snart har full kontroll med det meste i den byen... Og det mens Keshvari aldri har lagt skjul på at han er muslim og der lureri, svindel og løgn er akseptert overfor oss som de ser på som vantro. Der de har null respekt for oss som ikke er annet enn en kufar. Mens pengene våre, det vil de gjerne ha mye av.

Ja, her må det være noe fryktelig galt enten med selve kontrollrutinene på Stortinget eller praktiseringen av dem. Men det er på sett og vis ikke det verste. Det verste er at en muslim (shiamuslim) kan nå så høyt innenfor FrP. Og at han på typisk muslimsk vis kan utnytte dette på en slik sjofel og skammelig måte. Hvilke konsekvenser dette får for oppslutningen rundt FrP, det vet vi jo ennå ikke. Men noe reklame for partiet er det slettes ikke. Og det blir nesten umulig å stemme FrP med den begrunnelse at man vil stoppe eller bremse masseinnvandringen og den stadig større islamiseringen av Norge. Når man også legger til at FrP støtter norsk medlemskap både i EØS og Schengen, da blir kamelene så mange og store at det nærmest forbyr seg selv.

Nei, det er ingen tvil om at Keshvari har beriket seg selv, direkte ulovlig, på bekostning av norske skattebetalere, og det er helt uakseptabelt av en stortingsmann! Men et relevant spørsmål må også stilles i denne saken, og det er hvorvidt Keshvari er den eneste på Stortinget som har drevet med dette underslaget?

Vi er blitt mer enn vant med hvordan politikerne har en ganske lurvet og lite troverdig og frynset forhold til andres penger. For hvem husker vel ikke alle millionene som ble gitt til denne korrupte Clinton-Foundation, for at Hillary Clinton skulle vinne valget i 2016? Det er muligens mindre ille, men midlene kommer fra den samme kassa...

Ja, svik og svindel kan være så ymse. Når vi ser hvordan staten og politikerne øser ut skattebetalernes penger på fiktive enslige mindreårige asylsøkere, ja som sendes hit av sin egen familie og klan. Og det mens andre fiktive flyktninger som kommer hit for å leve på NAV sine skyhøye satser, da er jo dette beløpet som Keshvari svindlet til seg nærmest å regne for ei pølse i slaktetiden.

Men likevel så er bløff og løgn i godhetens navn, slik staten driver med, ikke annet enn et stort svik overfor landets befolkning! Og der Keshvari bare følger opp når han er vitne til hvordan våre uansvarlige politikere forvalter statens pengebinge.

Amund Garfors