NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 26. oktober 2018

Til Per Edgar Kokkvold med kopi til dem det måtte angå

Thor Gjermund Eriksen  & Per Edgar Kokkvold.
Av Kirkehøyden.

Det går opp for en at slike "veteran pressemenn," som deg og Thor Eriksen, antaglige ikke bruker andre kilder enn hva Dags(løgn)revyen og resten av  hva det norske "fake news" lauget produserer. Høyden "fake news" CNN og BBC, som du har på kabel?

Video med deg og kringkasingssjefen nederst er sjokkaretet fordi dere er så stolte av å være totalt uproffe. Slik som mange Midt Østen korrespondenter fortalte like stolt at de tok side med terror org. PLO og HAMAS. Mot Israels overmakt, 6 mill jøder mot 60 mill arabere, som har prøvd folkemord de siste 70 år?.

Dernest 1.5 milliarder muslimer, som kaller jøder for aper og griser, som ikke har rett til å leve. Må anta at det er dette politiske slektskapet som slår igjennom: Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (NSDAP), kamerater altså.

Den avdøde nestor/ "vitenskapsmann" Frank Aarebrot var med til USA, og hadde allerede kalt Trump for Hitler. Israels største venn, svigersønn jøde og dattera konvertert til hans tro. Norsk "akademia og presse" i et løgnaktig felleskap.

100.000 texanere vil se Trump live i natt, for deg, NRK og andre norske "journalister" sikkert bare bare rasister, nazis og lidende av en serie mentale sykdlommer/ fobier.

Dere er jo venstresiden, kommunister/ sosialister (inkl Aftenposten), hos deres politiske slekninger i Sovjet, ble opponenter omtalt som mentalt syke og tvangsmedisinert. Slik taler deres venner i USA/ DEMS og MSM også om Trumpvelgere. Arbeider-/ middelklassen, som får tilgang til jobber og mye annet igjen, takket være en briljant patriot og handlingens mann som Trump. Mange stemte Obama to ganger og ble skuffet - nå er de rasister og nazis iht dere lissom pressefolk?

Hillary verdens mest "kvalifiserte," iht den den minst kvalifiserte Obama. Norske "journalister og redaktører" dro over for å fyke igjennom glasstaken sammen med "the Clinton crime family," alt fortiet og dekket over for et uinformert norsk publikum.

Her gir "crooked Hillary" dere hele gloseboken, som dere også bruker flittig, her på berget.

To norske presseveteraner driter seg stolt ut: Kirkehøyden