Norge må si NEI til FN's migrasjonsavtale

Av Amund Garfors.

Den 10 desember, dagen etter at Statsminister Erna Solberg har vært her i Narvik og åpnet landets lengste bru på E-6, så reiser hun direkte til Marrakesh i Marokko, hvor hun etter alle solemerker vil skrive under på FNs migrasjonsavtale. En avtale som nok en gang lures igjennom, uten folkets godkjennelse og innsyn. Ja, en avtale de forteller oss at den ikke er juridisk bindende og at det ikke blir innført noen nye forpliktelser for Norge. Men den har vi hørt før! Og slik løgn, det må de bare dra lenger ut på landet med.

Saken er den, at nå begynner FN å bli ganske desperat, der de bruker alle mulige måter for å lure oss trill rundt. Og selvfølgelig, så er Erna Solberg den første til å stille opp. Der hun i god gammeldags norsk naivitet og husmannsånd, gjerne skriver under på Norges dødsdom. For det er akkurat det denne avtalen dreier seg om!  For på papiret ser alt så ufarlig ut. Men i realiteten er denne avtalen livsfarlig for et lite folk og land som Norge! Denne avtalen kamufleres som noe som skal bekjempe illegal migrasjon, men i realiteten skal den legge til rette for såkalt "legal" innvandring og migrasjon. Og det eneste denne avtalen går ut på, det er å viske ut og lage et mindre og helt utydelig skille mellom det som er lov og ikke lov. Altså, om man kommer som venn eller fiende, så er alt like bra!

Heldigvis har allerede en rekke land vist tommelen ned for denne selvmordavtalen. Land som USA, Australia, Ungarn, Østerrike, Polen, Bulgaria, Kroatia, Slovenia og Tsjekkia sier tvert nei til å møte opp i Marrakesh for å skrive under. Men dessverre, så har den norske regjering med Erna Solberg i spissen allerede bestilt flybillett. Nok en gang i god norsk ånd, naivitet, dumskap og med penger nok, så stiller de opp til nok en ny internasjonal forpliktelse. Ja der Erna Solberg villig står først i køen og i givakt for FN. Og som skal tømme hele oljefondet vårt. Ja, hadde hun bare kunnet, da hadde hun ganske sikkert skrevet under som først av alle. Der hun følger i Gro H. Brundtlands fotspor, kun for å vise seg fram. Ja der Norge skal være "beste elev i klassen". Der FN og EU selvfølgelig går først og skal prioriteres. Mens det norske folk kommer langt ned på lista.

Jeg ser også at det stadig manipuleres  med betegnelsen av disse inntrengerne som skal overta Europa.  Ikke minst ta over vår egen lille sårbare nasjon. Det går fra "flyktninger" "asylsøkere" "barn" og "familegjenforening." Mens det nå kalles migrasjon og migranter. Hele tiden for å forvirre, lure og manipulere oss. Der de åpenlyst ikke lenger prøver å legge skjul på sin onde agenda.

Ingen tvil om at det neste blir en slags godkjenning og full ratifisering og en merkelig tolkning som vil gi hvem som helst fra hele verden, fri tilgang og adgang til alle rettigheter i Norge. Der land etter land skal globaliseres, landegrenser viskes ut, og effektiv kontroll skal vekk og nulles ut. Helt til alt er i et eneste kaos. Nei, det er liksom ikke nok at nasjonalstaten bukker under, der land etter land etter land skal fylles med dysfunksjonelle og tilbakestående voldskulturer og all ondskap som kan vederfare tidligere gode, trygge og lykkelige land. Ja, for Europa skal nemlig vekk! Og det er dette Erna Solberg og Siv Jensen og resten av disse nokså svikefulle politikerne ønsker av hele sitt hjerte. Selv om FrP og Siv Jensen har protestert og åpnet for dissens i denne saken. Men er det er bare skuebrød, svada og tull fra FrP. Og kun for blidgjøre sine velgere. Ellers hadde de forlengst satt foten ned for Ernas maktkåtskap, der FrP ikke engang viser det minste snev av forstand eller lojalitet til eget land og folk. Ja slik de viste sin iver og snarvei i ACER-tilslutningen.

Men det er jo veldig greit at våre nokså nedsnødde politikere kan vise til nye "internasjonale forpliktelser" der de neste gang kan henvise, lyve og bedra det norske folk når de må svare for seg overfor folket. Ja som vil ha svar på denne svindelen. Og hvorfor de prakker alt dette på oss og vårt lille sårbare land? Mens de fleste andre land i verden avviser og ikke bryr seg det minste med. Disse absurde ideene, der Norge skal redde verden, der de fremmede stiller stadig nye krav om penger, bolig og der alt skal være fritt i dette landet, det kan bare ikke fortsette! Det mens Ola og Kari må bøye nakken og jobbe til de er minst 70 år for å holde galskapen og pengestrømmen gående.

Naivitet og frekkhet er blitt inngangsporten til det gode liv i Norge, der vi tydelig blir utnyttet og bedratt. I dette bakvendtlandet hvor våre uansvarlige politikere gjør presis det de får beskjed om fra utenlandske krefter. Noe som er strengt forbudt ifølge vår Grunnlov!

Vi forsørger og duller og daller med hundretusener av mennesker som har blitt fordummet av islam og går her og gresser hos NAV. Og disse menneskene som omtrent ikke kliper i ærlig arbeid, de er nå iferd med å dominere og overta vårt umistelige land og samfunn. Takket være politikere som Erna Solberg, Siv Jensen, Gahr Støre, Hareide, Lysbakken, Skjei Grande osv osv. En elite i landet, ja som ikke er stort annet enn nyttige idioter for de fremmede.

Forøvrig er ikke Erna Solberg alene om å inngå denne meget farlige avtalen den 10. desember. Men som underskriver av dette famøse dokumentet, så er hun den ansvarlige lederen av landet når denne suverenitets-avståelse skal signeres.  Og som alltid under slike farlige prosesser, så er de frekke nok til IKKE å spørre folket om tillatelse. Dermed kan festen og bedraget og landets ødeleggelse fortsette som før!  Kan ikke annet enn å gråte over ei framtid som kommer til å bli meget dyster!

Amund Garfors