NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 18. desember 2018

Endelig, SV-pregede NRK under press

Av Dan Odfjell. 

Nettstedet Resett hadde idag 10/12/18 et innlegg med foto av Finn H Andreassen, med denne overskriften «Tidligere NRK-topp usikker på om NRK gir et riktig nyhetsbilde: - Hoderystende». Selv er jeg ikke usikker i det hele tatt; vi er økende mange helt sikre. Derfor sier jeg «endelig» og takk til Andreassen fordi, som statskringkaster, er NRK råere enn råest som en ropert for sosialistene. Og slik mot de av oss som betaler for vår egen skjeve indoktrinering samt til samfunnets des-informasjon. Og sjefen selv, en tidligere SV politiker tar seg sågar betalt 3 millioner i året. Ja, slipp slike karer til makten og de blir de råeste av dem alle, bare tenk på innbilske Erik Solheim (SV) som nylig ble kastet ut av selveste korrupte FN for sin grenseløse griskhet og frekkhet, for å si det enkelt. I tillegg var han ubrukelig, en annen sak.

NRK er udemokratisk og rådyr, med sine altfor mange og stort sett desinformerende medarbeidere, de tør knapt annet. Erna Solberg, er du borgerlig eller sosialistisk? Vi er begynt å lure om du med vitende vilje lar tingene skure. De som tidligere omtalte deg som «jern-Erna» har tatt skammelig feil, de burde heller omdøpe deg til «gummi-Erna». Hadde du vært mann ville du straks blitt «gummi-Tarzan». Jeg har ingenting imot deg personlig, men på den internasjonale arenaen dummer du Norge nærmest ut, og på den hjemlige kjenner vi deg overhodet ikke igjen. Som Torbjørn Jagland, vår tidligere statsminister og «utskremte» EU representant sa det: «Jeg setter foten ned - og står på den». Kløktige greier.

Dette er hverken for å fornærme deg eller å være stygg, men vi mange forventer at du nå faktisk delvis kopierer Jagland, og står eller faller på direkte snakk og politisk ærlighet. Det synes bedre at Jonas Gahr Støre overtar og får skylden for all denne galskapen, inkludert oss EU- og FN-underlagt. Der må da finnes grenser for unasjonal konformitet. Hva sier dine strateger om veien vi vandrer hånd i hånd med EU og Juncker-byråkratene? Hverken Angela Merkel eller Emmanuel Marcon greier lenger å styre kjernen i EU, Tyskland og Frankrike. De andre medlemslandene er mer eller mindre motstrebende. Hva har ikke-medlemmet Norge, likevel den lydigste «gutten» i dette koste-forbundet å fortelle oss det norske folket, ingenting?

Skylder ikke en regjering uansett farge å fremlegge sin utenriks-doktrine, til det beste for landet? Det er vel det minste vi bør kunne forlange av et demokrati. Ellers forblir landet fortsatt både forblindet og et lett bytte for SV-erne, innen NRK og ellers. Avvis KrF-fariseere og andre fordelsfolk, kast dem ut av tempelet for å si det, upopulært bibelsk.

Jeg greier ikke å holde «pusten» lenger, hvilket dette Pauli-innlegget gir uttrykk for.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.