Hva tror tenkerne hos Cevita?

Av Kirkehøyden.

Den 26 november kunne vi lese følgende på Resett: Vil integrere muslimske barn i Frankrike ved å lære dem arabisk. Hva tror tenkerne hos Cevita og andre norske "akademikere"?

Torkel Brekke hos Cevita mener alt vil bli bra med integrering hvis muslimer bare får rentefrie sharia lån.

Siden jeg var 68er, så kan jeg fortelle at akademia underviste studentene frem til da om alt som lå til grunn for vestlig sivilisasjon, med kristendommen som den mest sentrale, samt antikken. "One can't argue with success" eller smarte kinesere som sier Christianity is the reason for the West’s success, og de er faktisk så pragmatiske at de bruker hva som funker. Det har de lykkes med siden 1979, da Deng sparket firerbanden og innførte kapitalisme, med kjerringa til Mao som "gang leader". AKP-ml forgudet fru Mao, og Kina er det land med flest kristne - tilfeldig???

Det som skjedde på 60 tallet var at akademia ble stormet av marxister. De kastet ut alt av verdi etter hvert som nettverket gav dem jobber - uten kvalifikasjoner. Problemet var at de ikke hadde noe å sette inn i stedet, annet enn løgner. Derfor ender de alltid opp med å kalle folk for nazis, rasister og resten gloseboken.

"The Clintons" var de ultimate 68ere, født bare måneder fra meg selv. Så for å eksemplifisere hva jeg nettopp har påpekt, gå til Youtube og legg inn Hillarys "deplarable speech" - Hillary Clinton says half of Trump's supporters are in a "basket of deplorables"

Etter Orlando massakren forklarte en kvinnelig amerikansk professor at det var GOPs skyld. Gjett hva: Det tok bare dager før en norsk professor kom med det samme. Jeg kledde ham naken, men de svarer meg aldri etter sjokket. Og her tar jeg det til pressen, som har fått "utdannelse" av disse dusteprofessorene. Andersen Cooper på CNN prøver å lime massakren på en flott kristen AJ i Florida. Legg denne inn på Youtube: "Anderson Cooper grills Bondi on LGBT support".

Dette er nivået til vår opplyste "elite".

Ellers har jo professor Brekke kommet med denne visdommen: "Dagens islamkritikere er stort sett svært kunnskapsløse. Noen av dem er den typen mennesker som ville gått i brun skjorte og snakket stygt om jøder på 30-tallet". 1.amanuensis i religionshistorie ved UiO, Torkel Brekke, til Universitas (sitert i Klassekampen 10.03.2007)  Det var som Haakon Lie sa: "Det er så dumt det må komme fra en professor".

Allerede i 2007 måtte norske jøder skjule sin ID, og det var ikke grunnet ny nazister, men muslimer. De flykter til Israel av samme grunn, "as we speak". Og nå skal franskmenn integreres, ikke med å gjøre alle fransktalende, men arabisk. Dette driver venstresiden med også i USA og Norge. De skal lære spansk, urdu, fordi de vil at ungene skal bli fragmenterte grupper som de skal bruke politisk. Derfor hindrer de sann kunnskap og integrering, som er hva min kommentar handler om; nemlig splitt og hersk.

Kirkehøyden