Hvorfor må sannheten om dobbeltdrapet i Marokko holdes hemmelig?

Av Amund Garfors. 

De fleste her i landet har nok fått med seg dette forferdelige dobbeldrapet på ei ung norsk og ei dansk jente som var på fottur i Atlasfjellene i Marokko? Og der deres juleferie endte i en forferdelig tragedie. Ja, i to grusomme bestialske voldtekter og rovmord. Der de begge to ble regelrett slaktet som dyr og fikk strupene kuttet og hodet skjært av. Mens de store avisene, NTB og NRK fortalte oss at det bare hadde "stikkskader" på halsen. Det hele blir så filmet på video av disse fire terroristene og deretter lagt ut på nettet.  Hele denne filmingen er så motbydelig, at en klarer ikke å ta innover seg, og at dette gjøres av mennesker. Dette er skapninger som er fullstendig fri for alt som heter følelser og empati. Ja, individer som jeg ser på som det verste avskum og søppel på denne jord.  Som er så full av hat og ondskap mot andre mennesker, at det tydelig kan leses i deres ansikt. Man kan bare undre seg på hvorfor noe slikt skulle skje med to vakre unge skandinaviske jenter, og at de tilfeldig skulle møte på disse fire udyrene. Og der jentene måtte bøte med livet på en slik blodig og grusom måte?

Ja, vi fikk se både den danske statsminister Lars Løkke Rasmussen og vår egen Erna Solberg stå fram på TV der de omtalte drapene i Marokko. Mens Løkke Rasmussen uttalte dette som "bestialske og "barbariske" gjerninger der han viste både sinne og avsky, så valgte Erna Solberg å forholde seg heller ganske taus om det bestialske dobbeldrapet. Men som for skams skyld kom med den samme leksa om å ta avstand fra mordene, at det var meningsløst og der tankene går til de etterlatte. Ja, den samme svada som vi alltid hører fra henne, mens ordet terror, islam eller jihad ikke blir nevnt.  Men ikke mange timer etterpå, så var hun i godt humør og "twitret" i vei, i vilden sky om  Ole Gunnar Solskjær som fikk jobben som manager i en fotballklubb i England. Og trolig i håp om at folk flest skulle hurtigst mulig glemme voldtektene og drapene på disse to "vantro" jentene der i Atlasfjellene. Utført at jihadister som hadde sverget troskap til IS.

Nei, det er ikke vanskelig å se hva Erna Solberg prioriterer, der sirkus, sport, julefeiring, mat og spillopper er langt viktigere enn å snakke om terror og død. Ja, som kan vederfare enhver turist som ferdes i muslimske land. At hun ikke engang har oppegående og vettuge rådgivere og folk i sin nærhet, ja som kan rettlede henne i hennes villfarelser, det er mer enn skremmende. Ser ikke ut som hun har den minste omtanke overfor disse stakkars to ofrene og hva de måtte gjennomgå i sine siste minutt her på denne jord. 

Selvfølgelig vil hverken Løkke Rasmussen eller Solberg komme med en eneste uttalelse om det islamske motivet som disse avskyelige jihadistene sannsynligvis hadde. Til det er de nok for feige og litt for politiske korrekte til å gjøre, begge to. Mens Solberg snakket om at det var "meningsløst", det hele. Men, det som er meningsløst, det er at vi har en statsminister som aldri har orket å lese ei eneste bok om islam.  Der hun da selvfølgelig heller ikke forstår bæra av den ondskap som islam representerer. Nei, der hun heller ikke vil vite noe som helst om islam, dets historie og 1400 år med med jihadistisk vold. En vold som aldri vil ta slutt!!  

Saken er den at terrordrapene var ikke "meningsløse" slik Solberg påstår. Det som er meningsløst, det er at vi lar inkompetente politikere blir statsministrer i Norge! Og der de har sluppet inn hundretusenvis av potensielle terrorister de siste 20-30 år. Og en må bare riste på hodet og se denne skjebnens ironi i det hele, der en svært kontroversiell migrasjonsavtale, og som det norske folk ikke skulle få rede på, ble forhandlet fram av FN i Marrakesh. Der Norge  selvfølgelig var villig til å skrive under på hva som helst... Ja, der denne meget kritiserte avtalen er blitt beskrevet som et nasjonalt selvmord av flere enn undertegnede. 

Nei, det hele er bare uforståelig, at bare 20 kilometer fra der denne katastrofale avtalen ble underskrevet av de norske, danske og svenske representantene og på vegne av disse regjeringene,  der blir bare få dager seinere, ei norsk og ei dansk jente regelrett slaktet av islamske terrorister. At de to jentene ble halshugget etter en grusom og pervers voldtekt, ja skjært hodet av i levende livet. Ja i Marokko, der denne flyktningavtalen om fri migrasjon fra Afrika ble undertegnet, det er en meget dårlig reklame både for Erna Solberg og FN! 

Dessverre gikk jeg inn ei lita stund for å se på denne videoen, og som viste fram den grusomme slaktingen av ei av jentene. Noe jeg ikke burde ha gjort, der jenta skrek fortvilt mens blodet spruta. Ja, det hele var bare helt horribelt, og der jeg ikke kunne holde tårene tilbake. For dette gikk så inn på meg, så sterkt, både fysisk og psykisk, slik at jeg mista nattesøvnen, og bare gikk i ring her. Og på en måte forstår jeg at både Erna og myndighetene ønsker å forby denne videoen, der også noen advokater mener det er straffbart å vise dette. 

Men egentlig burde denne videoen vært tilgjengelig for publikum, ikke minst til skrekk og advarsel til unge jenter som reiser alene til muslimske land. Og skulle ikke ha noe imot at hver enkelt stortingsrepresentant fikk se denne videoen på jobb i stortingssalen. Ja, der de skriftlig måtte forklare hvorfor de mener denne ideologien, forkledd som religion, er berikende og til å importere inn i det norske samfunnet!

Sannheten og virkeligheten som nå bare må erkjennes, nå som Erna Solberg og globalistene har satt døra på vid vegg, der de ønsker all verdens lykkejegere og islamister velkommen inn i kongeriket Norge, så er det ikke lenger nødvendig å reise som turist til andre land for å få halsen skåret av med en sløv kniv. Dette kan nå skje hvor som helst i Norge, i Jutunheimen, på Hallingskarvet eller rundt Beitostølen. Ja for nå har våre uansvarlige politikere med Erna Solberg i spissen invitert millioner av det nye herrefolket til gards. Og som kun har til hensikt å disiplinere oss "vantro og skitne hunder" - som kun fortjener døden. Nei, da er det ikke å vente at Erna Solberg gjør hva som helst for å stoppe denne videoen, og som neppe er noen reklame for den svært kontroversielle og farlige avtalen som ble underskrevet i Marrakesh den 10 desember. Og stadfestet og signert at Utenriksminister Ine Søreide i New York, bare ni dager seinere. Nå spiller de norske globaliseringsmyndighetene på lag med islam. Noe som om noen år kan få de mest skremmende følger og fatale konsekvenser for fedrelandet. Skremmende hendelser som disse damene og som har underskrevet avtalen, ikke har forstått rekkevidden av enda. Eid mubarak, er det ikke det, det heter du Erna, Siv, Trine og Ine? Tror det kan være farlig å gi kvinnfolk for mye makt? I hvert fall ifølge Bibelen...

Amund Garfors