Kjære statsminister Erna Solberg!

Statsminister Erna Solberg. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Av Jan Johansen.

Viser til Helge Lurås' artikkel på Resett, 20 desember 2018: "Kjære norske etablissement: Når kommer fordømmelsene av islam?"

Vi vet hva din plan er, ved siden av å skaffe deg og andre Høyrebroilere en internasjonal karriere, når du har sveket og vannstyrt Norge lenge nok:

1) Forfølge kristne - og du er villig til å bruke mye penger på det. 2) Du vil så bruke milliarder på en muslimsk invasjon, for å gjøre Norge om til en Shariastat. Sammen med venstresiden, som Høyre nå er en del av. I samarbeid med FN, som de facto styres av 57 Islamske despotier, som skal spre Islam til hele verden, og som utelukkende fordømmer Israel. De skal slette dem fra kartet, som nasjon og folk. Norge støtter med iver Iranavtalen, despotiet som skal skaffe seg atomvåpen for dette ene formål.

Din og vekslende regjeringer sender milliarder til terror organisasjoner i Midt Østen, som har lovfestet tilintetgjørelse av det jødiske folk. Din partifelle/ sjefsideolog Willoch har fått ærespass fra terror organisasjonen PLO for en lang løgnkampanje mot Israel: Regner med at han har vetorett i alle saker i Midt Østen, derfor følger dere ikke Trumps eksempel.

Derfor er det nødvendig for Islam og dere quislinger/ globalister/ Blderbergere "på innsiden av fortet" å angripe alle velstående land med kristen kulturarv. Høyre vil endog stryke det fra programmet - vekk med den kristne kulturarv for å kunne bli en Shariastat. Allerede var dere instrumentelle i å avkristne Grunnloven. Når dere skjærer grenene av vintreet, visner og dør det ganske fort. Dette ser vi for hver dag som går.

Vår kristne kulturarv, som har gitt oss fremgang og velferd, som alle andre land med en slik fortid, mens andre land bare har høstet fattigdom og blitt avhengig av vestlige land. Slik ble Kina løftet opp, mens de stjeler og jukser. Og marxisme og Islam skal ta alt fra oss, med hjelp fra Høyre. De land som alle flykter til, og som barbariske muslimer skal erobre - etter eget utsagn. De får hjelp av dere landsvikere - flertallet på Stortinget - derfor måtte Listhaug stoppes, dolkes i ryggen og stoppes.

Målet må være at når to unge kvinner vandrer i Jotunheimen kan de bli halshugd der, i stedet for å dra til Marokko. En bonus må være om de er kristne, for siden 2011 har muslimer korsfestet og halshugd tusener av kristne, på det verste en hvert 5te minutt, og dere har ikke løftet en finger. Nei, heller nektet dem flyktningstatus. Mange kastet overbord i Middelhavet av muslimer, som dere ikke kan få nok av. Du må ha vært en stolt statsminister, for Norge har sendt ned en stor IS kontingent, mange lønnet av NAV. Får de boliger og mer velferd av staten når de kommer hjem, som takk for innsatsen?

Nedenfor finner du utdrag fra koranen, gitt muslimer av en pedofil war lord som de kaller "profet", og dere må jo ha kjent til dette programmet hele tiden. Det må passe rett inn i dine; Høyres, stortingets og den øvrige venstresidens planer. Nordmenns interesser angår ikke dere, et stort antall forføres av korrupt MSM, skolen, akademia og dere quslinger. Noen av oss har sett hva dere har drevet med i mange tiår. Og nå skal dere stoppe oss med "hat prat" lover, som Tory (Høyre) har tatt til det ekstreme i Storbritannia?

Her hva som skal prege vår fremtid, takk til dere norske quslinger som ikke ville beskytte oss:

Jan Johansen