Ryggraden til den franske nasjonen

Av Dan Odfjell.

Det er den som nå protesterer, nemlig arbeidere og intellektuelle, dvs middelklassen og ikke de såkalte høyre-ekstremistene. Dette vil de norske venstrevridde riksmediene helst ikke innrømme. Derfor strever de med å rapportere hva som virkelig skjer, nemlig, at de europeiske elite-globalistene er i sterk retrett. Den «eliten» innbefatter nemlig mesteparten av journalistene, dem selv...

Frankrike har vært i unntakstilstand i 3 år nå, men igjen i Paris har det vært store demonstrasjoner - og den upopulære presidenten Macron mangler nå støtte fra over 80% av befolkningen. Folk er forbannet. De ser sammenhengen mellom egen misnøye og EUs kostbare innvandrings politikk. Og det sinnet står neppe til å stanse.

Sammen med den fallende Angela Merkel er nemlig Emmanuel Macron blant de fremste forkjemperne for et fortsatt EU, som nå møter veggen. Relativt til Le Pen er Macron tapende upopulær, noe som blir ham utfordrende relativt til EUs generalforsamling mai neste år.

Erna Solberg synes på lag med de feile elitene, og fremstår nå nærmest som globalistisk og Norge anti-nasjonal. Vi kan ikke lenger forstå henne, ikke minst fordi hun som statsminister ikke vil forklare seg. Det seneste, i uken som kommer, er Marrakesh-pakten. Signerer hun oss den blir det hennes banesår, min påstand.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.