Stortinget kuttet strømmen til de som ønsket å protestere mot GCM-avtalen


Fredagens manifestasjon 7 desember var en seier for FMI, da det offisielle NORGE kuttet strømmen to minutter før vi skulle begynne.

Begrunnelsen fra sikkerhetsavdelingen på Stortinget var julegrantenningen i dag, første søndag i advent og at strømkursene var endret. FMI har lyd- og bildeopptak som kan bekrefte dette!

Flere deltagere satt i timevis spredt rundt omkring på forskjellige kafeer, restauranter, puber og som besøkende på det nærliggende julemarkedet og bare ventet på klarsignal til å fylle hele Eidsvoll plass.

Dette kan bare klassifiseres som nok en spiker i likkisten til de som definerer seg som demokrater. 

Har de ikke forstand nok til å forstå at denne regelrette sabotasjen gir den sterkt voksende, folkelige motstanden mot galskapen som hersker i den rød-grønne sumpen i Regjering og Storting? Hva Regjering og Storting her har foretatt seg mot majoriteten av det norske folk er totalt kontraproduktivt!

Det tverrpolitiske organisasjonsteamet takker selvsagt for hjelpen fra ignorantene og vil organisere flere markeringer mot den styrte, styrende adelen i den rød-grønne Regjering og Storting, med lakeiene/gribbene i systemmedia. Vi kjemper aktivt mot den totale utslettelsen av Vårt Norge!

Hjelp og støtt oss med oppmøte, et økonomisk bidrag via Vipps: 43995 eller overfør til vårt kontonummer: 0530.40.68169. Last ned gratis informasjonsmateriell, bestill våre forskjellige klistremerker, bøker og annet, se nettsiden fmi.no.

Med norsk stolt hilsen!