NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

lørdag 5. januar 2019

Den store ironien

Av Kirkehøyden.

Til Thor Gjermund Eriksen, Kyrre Nakkim, Urix, Odd Karsten Tveit, Sidsel Wold, Sigurd Falkenberg Mikkelsen, Knut Magnus Berge, m.fl.

NRK med milliarder i tvangs-abonnement, en direktør som tar hjem 6 mill, sammen med resten av MSM: Fungerer som propaganda-apparatet til terror organisasjoner som har lovfestet tilintetgjørelse av jøder.

Og en liten privat blogg finansiert av Israelvenner må rette opp løgene, siden NRKs og MSMs "journalister" ikke har ett slikt bein i kroppen.

En liten Sidsel Wold anekdote. Hun ville ikke møte en IDF informasjons person på  SKUP, fordi Israel er en "okkupasjons makt". En innarbeidet løgn. Men terrorister i HAMAS møter søte Sidsel, og hjelper dem.

Nær stranden ved Middelhavet hadde HAMAS satt opp konterer i telt. De hadde ikke sement stakkars, og alle dokumentene flagret i vinden - det kunne jo alle NRK sine lisensbetalere se. Dette kan NRK, klipp og lim, for å gjøre Israel til de slemme. Hvorfor sa du ikke noe om tunneler gravd av barn, døende som fluer. Det fortalte Rød Larsen om da Wold var i Dagsnytt 18. Tunneler for å ta jeg inn å drepe jødiske familier og barn.

Så har vi VG, som advarer mot og skal bekjempe document, Resett og HRS. Vaktsjefen advarte mot en ny Hitler. Det mens VG og resten av fake news er en integrert del av  propaganda-apparatet til terror organisasjoner som har lovfestet tilintetgjørelse av jøder - holocaust 2.

Og det er imamer, med sete på vårt kontinentet, som sier rett ut at de skal gjøre jobben Hitler ikke klarte - les den endelige løsning. Og VG frykter bare våre egne kristne og Jesuskvinnene mest.

VG har kjempet i flere tiår for mer muslimsk invasjon av vårt land. Regner med at dere står støtt på denne politikken etter at en dansk og norsk kvinne ble gjengvoldtatt og halshugd i Marokko. VG prøvde med de vanlige teknikker - hadde ikke noe med Islam år gjøre.

Marokko skremmer ikke VG. Bare at noen private blogger, med en brøkdel av VGs budsjett forteller sannheten, som de selv ikke vil ytre. Nei, heller karakterdrepe dem som gjør. VG har bare en fremtid, som puppe og rumpe magasin + sporten. Den gode nyheten er at jeg ikke har betalt for blekka på 20 år.

Kirkehøyden