NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 10. januar 2019

En bedragersk luftspeiling

Av Dan Odfjell. 

Slik beskriver den radikale islamist-organisasjonen Hizb ut-Tahrir vårt levesett, vår lave kultur og dens fordervede vesen. Men som det rapporteres fra danske Berlinske Tidende, som sitter på den arabiske orginal-teksten; budet er gått til danske muslimer om ikke å la seg integreres til skandinaviske verdier, tvert imot om å bekjempe slike.

«Strategien» stammer fra et arbeidsdokument fra 2005 og er stadig gjeldende. Det fordømmer i klare ord oss vantro som fordervede. Til hvilket den danske justisministeren sint og offensivt angivelig utbrøt: «Hvorfor vil de da leve her dersom vi er så fordervede». Men han vet nok godt svaret, de fleste utbytter oss og forakter oss og venter tålmodig på å komme i flertall. Derfor formerer de seg også raskt, de vet at tiden er på deres side. Og tålmodige er de, overfor dumsnille oss, alt mens vi naivt sågar understøtter dem.

Den danske riksadvokaten fastslo i 2008 at der ikke var rettslig grunnlag for å forby denne organisasjonen siden det ikke er snakk om en voldelig forening... Men justisministeren for egen del la nylig til: «Tenke seg, vi har noen i samfunnet som får bo her med en slik holdning, hvor det viktigste er ikke å bli del av vårt samfunn». Hva han politisk korrekt valgte ikke å påpeke; hvorfor lar vi oss lure til å ta imot slike mennesker.

Faktum er, selv i enkelte muslimske land er gruppen Hizb ut-Tahrir forbudt. De betyr de med hånden på hjertet kan si seg fordømt i eget land. Da har de grunnlag som «forfulgte» å slippe inn i dumsnille Skandinavia og, slik får vi de farligste radikale inn blant oss. Nå må myndigheter både her og der gi oss lovgivning som gjør at vi kan beskytte oss. Det går da ikke an å fortsette som verre enn molboere.

I kommentar feltet etter en document.no artikkel 3/1/19 om dette samme emnet tok en Tim Hansen kaken med den følgende setningen: «Den islamske verdens planer for Europa er ikke engang en hemmelighet, og fremdeles blir varslerne stemplet som paranoide og konspirasjonsteoretikere». Min tilføyelse, EU er en katastrofe.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.