NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 4. januar 2019

En dårlig nyttårstale fra Solberg

Av Amund Garfors (artikkelen ble første gang publisert på FMI).

Det første jeg tenkte da Erna Solberg var ferdig med sin nyttårstale, det var at denne talen kunne like godt kommet fra en sosionom eller ei barnehagetante. For her var det ikke mye som lignet det en ventet fra et norsk statsoverhode. Nei, jeg fikk bare en vond smak i munnen og følte ubehag, der statsministeren brukte omtrent 95 % av tiden til å snakke om et problem i dette samfunnet, og som vi alle visste har eksistert i mange år. Nemlig det store fødselsunderskuddet. Og det uten at disse politikerne noen gang har prøvd å adressere årsaken til problemet.

Men saken er den at både Erna Solberg og resten av denne gjengen i regjeringen er nokså forvirret, snakker med to tunger og har en helt annen agenda enn hva de snakker om. I tillegg er Solberg også nokså feig, som ikke tør kalle en spade for en spade. Statsminister Solberg har enda ikke orket å ta innover seg de virkelige problemene i dette landet, og det fordi hun ikke passer inn i den jobben hun tilfeldigvis ble utpekt til å inneha. Sannheten er den at norske kvinner får enda færre barn enn hva tallene hun kom med i sin tale. Og det, fordi disse tallene (1, 66 barn pr. kvinne) det nemlig inkluderer de som står for de store fødslene, ja, de statsfinansierte og importerte muhammedanerne. Og derfor viste denne talen til Erna Solberg at hun er helt og totalt uten forståelse for den tiden vi lever i – og helt uten empati, bekymring og følelser overfor det norske folk sine prøvelser. Og som bare vil bli verre og verre for hvert eneste år.

«Det fødes for få barn her i landet til at den norske velferdsmodellen kan videreføres» var noe hun bl.a. kunne fortelle oss i sin tale. Hun omtrent tigget på sine knær om at nordmenn må legge seg sammen og lage flere barn. Ja, selvfølgelig så må det nok etniske nordmenn til for å videreføre denne velferdsmodellen som nå er på hell. Dessverre, så forstår ikke Erna Solberg at omtrent alle norske kvinner er mest opptatt av å JOBBE! Der de ikke makter å føde mer enn max 1-2 barn. Barn som skal forsørges, oppdras og skoleres. Derfor ga det meg et ubehag å høre på hennes lettvinte oppfordring om at norske par må få flere barn. Og det når vi samtidig vet, at de fremmede føder barn som om det var deres eneste grunn til å komme hit. Der disse utenlandske mødrene IKKE er i jobb utenfor hjemmet. Ja som blir forsørget av den norske stat og som selvfølgelig tar alle utgiftene de har. Og da behøver man ikke vise den minste ansvarlighet. For slike økonomiske fordeler, det gjelder nemlig ikke for norske kvinner! Sannheten er den, og som ikke kan feies under teppet, at innvandrerne kan bli rike og gjøre karriere av å leve på sosiale ytelser. Kan Erna Solberg fortelle oss hva dette har å si for bærekraften til velferdsstaten Norge?

Nei, statsministeren burde nok tatt seg et kurs i matematikk og lært litt praktisk regning. Dessverre forstår hun ikke at de enorme utgiftene som følger i kjølvannet av innvandringen, og ellers all annen idiotisk offentlig pengebruk, og som er det som virkelig truer velstanden i landet vårt. Høyresidens globalister har sammen med venstresiden lagt til rette for at hundretusener av utenlandske velferdsklienter finner veien til Norge. Der disse får langt flere barn enn nordmenn. Ja der de har særfordeler og som aldri trenger å komme seg ut i lønnet arbeid!

Nei, hele denne talen var en kjedelig oppramsing av halvferdige tenkte tanker, og som hvilken som helst sosionom kunne ha sagt. Talen var svært tam. Og den var ikke særlig original, intelligent eller inspirerende. Kanskje mer som et frieri til KrF som hun håper å få med seg i regjering?

Forøvrig ganske morsomt at hun understreket at vi har landet til låns fra de barn som vokser opp. Og dette har hun faktisk mot, nerver og frekkhet til å si etter ACER og GCM som nylig ble signert? Hvilken framtid har egentlig norske barn som vokser opp i dag? Og som skal dele landet med en million fremmede?

Nei, dette var en ynkelig tale fra statsminister Solberg. En tale totalt uten vyer eller framtidsutsikter. Dama har tydeligvis resignert overfor den globalistiske politikken som føres. Ja, det ser ut som hun har gitt opp å styre Norge mot ei bedre, trygg og sikker framtid. Og talen var bare helt elendig. Men hun skal ha så mange takk for at hun brukte noen sekunder av de 16-17 minuttene, til nevne de forferdelige drapene i Marokko. Ja på de to unge jentene som møtte døden på en slik grusom måte. Men det var ikke vanskelig å merke at det satt langt inne hos henne, og før hun endelig fikk det ut.

Ellers må jeg bare til slutt få lov til å minne Solberg om at det ble utført 12 733 svangerskapsavbrudd i Norge i 2017. Noe som representerer 19, 98 % i redusert befolkningstilvekst. Ja som kunne ha vært unngått dersom norske kvinner hadde hatt de samme gode økonomiske tilbud som utlendingene får. Goder de får automatisk, så fort de tråkker på norsk jord!

Amund Garfors