Islamsk terror på Kiwi og Coop

Terroristen er muslim og han ville drepe flest mulig
Av Amund Garfors.

Ei ung kvinne på 25 år som var innom en KIWI-butikk i Oslo, midt på lyse dagen.  Som bare står og venter i kassa, for å betale, som er på feil sted til feil tid, blir plutselig angrepet og stukket ned med kniv av en som hater alle kristne. Som ser på enhver nordmann som noe avskyelig og som MÅ drepes. Det fordi nordmenn ikke er muslimer, og som har det så altfor godt, som han fortalte til sin forsvarer. Denne unge damen overlevde mordforsøket, men ligger nå på sykehuset med store alvorlige indre skader, men er heldigvis på bedringens vei.

I Vadsø gikk det langt verre da den unge vikaren Håvard Pedersen, ansatt ved COOP, også fikk en kniv i nakken. Der var en ren avretting fra nok en muslimsk terrorist. En såkalt "asylsøker" fra Afghanistan/Pakistan ("et barn") som hadde bløffet seg inn i landet, der han trolig drepte for at han skulle unngå å bli sendt ut. Ja, der han skulle forsikre seg om å bli værende i Norge resten av sitt liv. Hvilke motiv denne muslimen som kom med buss fra Stockholm, ja som er fra den islamske enklaven i Russland hadde, og som gikk til angrep inne på KIWI i Oslo, hans motiv, det var kun død, kaos, redsel og fordervelse!

Men det som ikke er til å tro, det er at i dette landet, der har vi en kvinnelig sjef for PST. Hun heter Benedicte Bjørnland og som sitter der under sin pressekonferanse og forteller eventyr, at angrepet på KIWI, det kan være den FØRSTE knivstikking utført av en islamistisk ekstremist i Norge! Og da må jeg bare spørre; er den dama ved sine fulle fem, eller har hun sovet i alle timene? Har hun glemt bussjåfør Audun Bøland på Valdresekspressen, og som ble stukket ned og drept med kniv da han satt ved rattet? Og av nok en islamist?

Har hun også glemt bussjåfør Arve Kvernhaug, som sammen med de to som var passasjerer i bussen på vei fra Årdal til Oslo, og som ble knivdrept av en islamist? Og hva med den somalieren som gikk amok på en trikk i Oslo med en Rambo-kniv og drepte en person og skadet fem andre? Var ikke han også islamist? Nei, vi har aldeles ikke glemt den muslimen og imamen som slo ei øks i hodet på flykapteinen ombord på et Kato-Air fly fra Narvik til Bodø. Der det bare var et Guds under, og hvor det sto om tiendedels sekunder, fra at han hadde klart å styrte flyet med alle ombord!

Og hva med den unge jenta på det kjøpesenteret i Stavanger som ble stukket ned av ei afghansk jente som var i modus for å drepe? Var ikke også hun islamist som hørte Allahs stemme i hodet?

Ja, hvor galt har det ikke blitt i dette landet hvor folk flest nå begynner å få mer enn nok av denne galskapen, der en muslim fra Russland bare setter seg på et fly fra Moskva til Stockholm. Og deretter tar en buss til Oslo, kjøper seg en kniv på første og beste butikk, hvor han deretter går til angrep på et tilfeldig offer, som han ønsker å drepe? Dette er en ren terrorhandling og vedkommende gjerningsmann er muslim.  Der det første han hevder etter at politiet får arrestert ham, er at han ønsker å drepe mange flere. Ja, han ønsket å kapre en lastebil og kjøre gjennom store folkemengder, og drepe så mange som mulig. Han forteller at han vil bli behandlet som en terrorist og hellig kriger. Og ønsker heller ingen forsvarer! Begynner nå våre uansvarlige, naive og håpløse politikere å fatte og begripe hva vi står overfor i årene framover? Skal vi som folk bare stilt og rolig akseptere terror og terrorisme? Ja, at dette samfunnet blir mer og mer utrygt? Der vi kanskje bare skal resignere og godta at islamister fra hvor som helst i verden, som kan sette seg på en buss i Sverige, dra over grensa til Norge og starte sin terror?  Der de i Allahs navn, stikker kniven i ryggen på en hvilken som helst nordmann. Og som bare skal betale for sine varer på en hvilke som helst butikk. Dette er jo totalt sinnssykt!

Jeg har en stygg følelse, ei indre uro og en daglig angst at dette vi nå til stadig opplever av ren ondskap i et tidligere trygt og godt land, nei ikke bare i Norge, men særlig i Sverige og mange andre europeiske land, det er at dette onde, det styres av en farlig og ondskapsfull elite. Ja, som gjerne ser Europas undergang komme nok engang.. Og der de til dette har brukt og bruker islam for alt det er verdt av ondskap og frykt. Mens islam har en selvdrevet kraft som intet kan stoppe, en destruktiv kraft som får sine onde disipler til å utføre hva som helst, og uten lønn her på denne jord. Og der målet til slutt skal være et verdens-kalifat, og hvor erobring av Europa står svært sentralt. Samtidig som våre politikere sover og der folket serveres sirkus og brød via sport på TV i alle kanaler. Ganske sikkert, og for å få det til å se ut som alt er helt normalt.

Ikke minst for å få gjennomført den globale målsetting om en verdens-stat, så krever det størst mulig kontroll over media, internett og facebook. Kommentarfeltene lukkes for å hindre at sannheten skal komme ut og fram. Sjøl er jeg nå blitt utestengt på facebook i 5-6 uker for å skrive sannheten. Sannheter som ikke lenger tåles i dette "demokratiet" som vi blir fortalt at vi har...

For meg ser det ut som at nordmenns liv og helse er blitt mindre og mindre viktig med årene. Det er blitt langt viktigere å bevare glansbildet av "våre nye landsmenn" og muslimene som egentlig ikke tåler trynet på oss - og som ankommer landet i titusentall hvert år.  Nei, det er liten tvil, vi nordmenn er blitt mindre verdt og skal i globalismens hellige navn skiftes ut. Ser ut som vi er blitt undermennesker og der bare 14-15.000 forsvinner i årlige aborter for å lage rom for de fremmede... Og der det er blitt helt greit med spontane drapsforsøk fra sør til nord? 

Hvorfor må dette må dysses ned og ikke skrives om i MSM?  Ja, hvorfor blir det ikke mer reaksjon etter drap og drapsforsøk på nordmenn, der det blir store protester og fakkeltog i disse byene? Hva har skjedd med holdningene til folk flest? Hvorfor er de blitt så stille? Ja, hva har skjedd med det norske folket? Synes vi selv at vi er så mye mindre verdt? At vi kan drepes uten at noen bryr seg? Har mediene lykkes med å hjernevaske både oss og seg selv? Der de tror at spontan terror mot nordmenn ikke må prates om? Og særlig når terroristen er muslim! Er det grunn nok til at MSM lar denne torrorhandlingen og annen terror, gå dem hus forbi og lar være å skrive om denne farlige elefanten i rommet.

For jeg kan forsikre dere alle om at dette vil ALDRI gå over! Uansett om de prøver med alle slags krumspring, der de  forteller  oss eventyr om at disse terroristene ikke var tilregnelig i gjerningsøyeblikket, der både advokater og myndigheter hjelper til med alt de kan komme av løgn for at disse morderne skal gå fri.  Der de fortest mulig skal være ute i samfunnet igjen.

Og hva sier Erna, Siv og Jonas Gahr Støre? Fra  dem er det stille som fra en østers!  Hvem tar ansvar i dette forskrudde landet? Og hvordan skal det hele ende? Er det noen som tør tenke 5-10 år fram i tid? Det gjør i vert fall ikke jeg!  For politikerne, inklusive FrP med Sylvi Listhaug, de har forlatt oss. Folket blir ikke tatt vare på, der vi kun skal få lov til å betale for vår egen undergang. Og derfor MÅ vi ha helt nye politikere dersom vi skal redde dette landet.  Masseinnvandringen fra land i Afrika og Midt-Østen må straks opphøre. Et svik som jeg ser på som en katastrofe for både oss og resten av Europa. Ja, som vil bli vår egen undergang!

Amund Garfors