Når bygg skal skjermes

Takk til Bengt Roer, som tok telefonisk kontakt med meg idag. Jeg tar meg den frihet å formidle denne viktige informasjonen videre, for dette gjelder vår og våre barns helse. - May-Harriet Seppola.

Av Bengt Roer.

Følgende er viktig å ta i betraktning når skjerming av bygg skal gjøres:

Grunnforhold: Stråling fra jorda som vi kaller jordstråling, er et tema som berører mennesker svært mye i negativ retning. Dette strålenettet kan sammenlignes med maskenettet i fiskegarn. Dette strålenettet går over hele Norge og for mange er disse negative linjer det samme som å ligge på spikerseng med etterfølgende vondt i kroppen.

Tema i denne type stråling er flere: Når voksne har mareritt om natten, er dette en av stråletypene som medfører denne type utvikling. Når barn ligger om natten og krøller seg opp i en ende av senga, der er en tilsvarende stråling som er innvirkende årsak.

Dette er tøffe ting som gjør at mange mennesker sliter svært mye unødig i sitt liv. Mange skoleelever sliter med å ta til seg kunnskap – er urolige, det viser seg at dette er jordstråler i hjemmet og på skolen som er årsak til denne problemstilling.

Vannåreproblematikk: Den mest ”skumle” av alle årer vi kjenner til fordi avstrålingen er så sterk at når denne når sengen til oss mennesker er det som iling gjennom kroppen. Typisk reaksjon er at oppegående mennesker føler seg tvunget til å stå opp midt på natten og forlate sengen for å gå en runde i huset og så legge seg. Gang på gang viser det seg at vannårer er årsaken til mye søvnproblemer som mange sliter unødig med. Krysser så vannårer med tilsvarende jordstråler, er vi i full gang med svært negative elektrostrålinger som er svært skadelig og negativ virkning for kroppen vår!

Elektroforhold: Alle elektriske forhold/tilstander i en bygning er med på å skape en svært negativ strøm av stråling som påvirker oss i svært negativ retning. Dette går på:

Husets sikringstavle
: Styggen selv fordi dette skapet stråler hele 8 meter gjennom metertykke vegger. Husets komfyr er i stor grad uten at den er slått på, en elektroforstyrrelse av dimensjoner. Likeså kjøleskap som alltid stråler. I tillegg er husets varmtvannstank en stor kilde til elektrostråling samt elektromotorer som går i drift av varmepumper og øvrige tanker som trenger elektrisk drift.

Dette er innenfor husets/bygningens rammer.

Utenfor huset er det følgende elementer som er påvirkelige:

Høyspentledning: Denne er kraftig og påvirker kroppen vår svært unødig i mange retninger. Høyspent slipper ikke stråling før ca 300 meter fra ledningsnettet og dette går svært galt for mange mennesker som har denne strålingen rett inn i husene sine. Vanlige ledninger to eller tre som går i veien utenfor huset og lager mye trøbbel for stråling inn i husværet/bygningen.

Så er det våre kjære utvendige trafobokser – her er det mange som er svært kreftfremkallende fordi bestrålingen er så kraftig at dette går tvers gjennom boligfelt. Elektrofolk sier at disse stråler er innenfor riktige rammer for den slags, de sier ingen ting om det skadelige for mennesker.

En del mobiltelefoner er av strålesterk type. Eksempel: En automatgiret buss hvor mobil ble brukt i bussen og denne strålte slik at bussen automatisk giret ned i girkassen og laget problemer for sjåføren. Mange mobiler stråler mer enn nødvendig!

En siste og ikke minst like viktig strålingskilde er Tetra nettet som nå har kommet for Sykehus, brann og politi. Denne linje er så sterk at den går tvert igjen alle bygninger som regel nord sør og i hodehøyde.

Sist og ikke minst er det ofte bygg med innhold av gamle infiserte møbler etc. som skaper en unødig strålingsfaktor som forstyrrer svært mange mennesker.

SUM: 12 FORSKJELLIGE STRÅLEKILDER SOM ER FORLØPET TIL SVÆRT MYE ØDELEGGELSE FOR MANGE MENNESKER.

REPARASJON: Ved gjennomgang av hele huset og evt. Større bygninger – viser det seg at jordstråle og vannåre stråling er så sterk som hele 9 etasjer rett opp.

Ved å SKJERME DETTE ned på en fornuftig og riktig måte etter oppskrift, forsvinner alle disse 12 strålebelastninger i løpet av en time.

Skoleelever får et helt annet liv, alle mennesker får en total ro i kroppen. Det viser seg at ved slik skjerming, får alle hus en varmeøkning automatisk ca 3 grader + samt at luften blir svært mye renere. Farger innvendig i hus forandres og mye virker straks mye renere.

Reparasjon bør gjøres i alle hus og hjem i tillegg til bedrifter hvor mennesker ofte føler seg nedkjørt og el overfølsomme. Ved å skjerme ned slike steder blir bi effekten så merkbar mye bedre i løpet av kort tid noe som igjen gir en stor gevinst for mange mennesker. Alle skolebygninger anbefales å skjerme ned for å gi en totalt gevinst.

Kontakt undertegnede for konsultasjon

https://bengtroer.wordpress.com

Med hilsen
Bengt Roer

Tlf 958 79 828

Mail : bengt.roer@hotmail.com