NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 9. januar 2019

Opprop! Bli med FMI til Paris 19. januar!

Skrevet av nettredaksjonen i FMI.

Nei til EU! Ja til Europa!

Gule vester stormet regjeringsbygg i Paris.

Normale borgere i Frankrike er nå virkelig rasende. Markert med sine gule vester, «Gilets Jaunes» opplever de en stadig økende oppslutning. Systemmedia, både i Frankrike og Norge melder som vanlig halvsannheter og direkte løgner om at «det er betydelig færre deltagere enn tidligere».

FMI som samarbeider med flere politiske partier og organisasjoner i Frankrike innehar korrekte tall og informasjon fra organisatorene for de gule vestene-aksjonene. Tall fra politiet sier at de siste dagene var det 50 000 mennesker som aktivt protesterte mot marionetten Macron og de etablerte løgnerne i Versailles. I midten av november var det over 300 000. Dette tallet skal man videre oppnå og antallet gule vester skal øke, da et fast organisasjonsteam er etablert.

En styrkeprøve med globalist- og menneskefiendene representert ved tidligere superkapitalist og MC Kinsey medarbeider finner sted 19. januar i Paris. FMI oppfordrer alle nasjonale krefter om å være med på å innlede Frankrikes regjering og EUs undergang! Representanter fra FMI er invitert fra organisasjonsteamet til de gule vestene og vil selvsagt aktivt støtte våre kamerater og venner. Ta kontakt med FMI allerede i dag slik at transport og overnatting kan organiseres: fmi(at)fmi(dot)no.


Grov vold fra politiet
Den våkne leser som informerer seg via alternative og uavhengige medier er kjent med at alle konfrontasjonene og volden de siste ukene utgår fra Gendarmerie/politiet mot fredelige vanlige, franske borgere. Siste uke stormet de gule vestene ministeriet til regjeringstalsmannen Benjamin Griveaux. Alle ansatte byråkrater med gode lønninger ble omgående evakuert. I sosiale nettverk sirkulerer utallige filmmateriale hvor vold utøvd av statsmakten bekreftes.

Det er ikke bekreftet at en belgisk kvinne er omkommet, men Coralie Thoeau er alvorlig og hardt skadet etter å ha blitt truffet av en «Flashball» avfyrt fra politiet. At ordensmakten arresterte lastebilsjåføren og en av lederne til «Gilets Jaunes», Erich Drouet 3. januar har vist seg å være et ytterligere incitament til å styrke posisjonen til de gule vestene. Vi i FMI gleder oss sammen med kamerater fra forskjellige europeiske land til markeringen i Paris 19. januar. Sammen er vi sterke. Vi tror ikke på løgnene politikerne vil at vi skal tro på. Nå reiser det europeiske folk seg mot løgnerne og de herskende.
Regjering og storting: Vi er folket! Norge er vårt!

Systemmedia lyver! Ikke tro et ord!
Ikke slå på indoktrineringsboksen i kveld, se heller denne filmen.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr,: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!