Aftenposten legger seg langflat etter denne overskriften

Les artikkelen: Jødehets gjennomsyrer samfunnet vårt
Av Kirkehøyden.

«Jødespørsmålet splitter venstresiden på begge sider av Atlanteren», skrek en overskrift i Aftenposten onsdag 13. februar.

Overskriften vakte heldigvis reaksjoner, skriver MIFF. En av reaksjonene kommer fra Kirkehøyden som skriver følgende til bl.a. Aftenposten og NRK:

Det er vell seint, fordi dere har ligget helt i front sammen med NRK i flere tiår, for å fremme jødehat. Til en grad hvor nær 40% av desinformerte nordmenn tror jøder er nazister.

Vi venner av Israel er takknemlig for MIFFs innsats, som har kastet lys på trollene, for siden 2014 har det blitt noe bedre på overflaten. Dog Stanghelle og Bjøntegård ble nylig tatt med buksa nede hos Dagsnytt 18, av en smart ung jødisk kvinne: Hun spurte hvorfor de etter to timer med grov terror mot Israel, snakker om Israels hevn, som ikke har funnet sted.

Og vi som har fulgt med i så mange tiår, vet at denne klipp og lim teknikken er bærebjelken i anti-jøde propagandaen til norsk presse og "forskere." For alltid gjør dere jøder til skurkene, hvor klassisk er ikke det?

Selv om arabere har i 71 år forsøkt begå folkemord mot det jødiske folk, som nazistene (Mein Kampf bestselger, men Koranen har mer jødehat). Og den norske lygepressa er deres propaganda-arm her hjemme.  NRK og Aftenposten ligger helt i front.

Dere jobber som norske Midt Østen "forskere" og Willoch med palestinsk æresborgerskap (det er vel det dere alle håper på). Blåse opp en hver Israelsk lyte 10.000 ganger for å dekke over islamsk despoti. Ingen lyter der i gården, selv om de lærer sine treåringer at det er både en plikt og ære å drepe jøder.

Kritikk av Israels politikk? Hva er det å kritisere, de har forsvart sitt folk mot folkemord, med stor ære. Israel kunne ha utryddet sine fiender på en hver solskinsdag før lunch. Nei, de gir sine fiender våpenhvile når de ber om det, for at de kan forberede nye angrep, men det er alltid Israel og jøder som er skurkene.

Her en typisk klassiker fra NRK: Et massivt terrorangrep i Jerusalem, og SVer Fritz Nilsen brukte hele sendingen til å fortelle om skikkene til de ortodoske, å skrape vekk alle likrester - med typisk forakt. Så var sendingen over, og ikke ett ord om hans terrorvenner. Klassisker, og slik jobber også Aftenposten, og hele den norske lygepressa. De starter med ønsket konklusjon, klipper og limer til de er i mål. Dere er alle norske og typisk gode (flinke), ikke ett journalistisk bein i kroppen. Og dere tror vi er alle idioter.

La meg avslutte med en yndet, av pressens "forsker" "Hamas er det nærmeste man kommer KrF og norsk lekmannsbevegelse." Hilde Henriksen Waage, Førsteamanuensis, UiO. Til Søndagsavisa 07.05.2006, i samtale med Erna Solberg og Ågot Valle. Hun "cherry picked" Israelske lyter, som Willoch. Vil ikke ha akademisk boikott, for hun kan informere PLO om hva IDF driver. Skryter av å være spion, islamk despoti. "Forsker" lissom.

Her en til brukt mye av "pressen": Nils A Butenschøn, terror angrep på en sivil bussholdeplass, utenfor et militæranlegg. Militært mål iht "forskeren."

Og når jeg er i gang, nok en typisk norsk "akademiker": "Hizbollah [...] kan [kanskje mer] sammenlignes med den amerikanske civil rights bevegelsen på 60-tallet, enn med Taliban." Einar Kringlen, professor i psykiatrimleserinnlegg i Dagsavisen 20.08.2006

Professor har du glemt å medisiner - Hizbollah er ikke borgere av Israel, og Martin Luther King var passifist med Gandhi som forbilde. Mitt poeng: Pressen henger aldri ut disse løgnere, for de alle fremmer i felleskap norsk jødehat, og er meget stolte av det.

Flere NRK "journalister" sier stolt at de tar side med den svake part. "Really?" 60 mill arabere mot en 1/10 del jøder. 1.5 millarder muslimer, 1/100 del jøder. Muslimer som omtaler jøder, som griser og aper, og lærer sine barn at det er en plikt å ære og drepe dem. Derfor har våre jødiske landsmenn lenge skjult ID offentlig rom, oversett av vår såkaldte presse.

Kirkehøyden