NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 12. februar 2019

Til Redaktørforeningen med flere (Norge har ingen presse)

Av W. Kirkehøyden. 

Viser til Aftenpostens artikkel om Elizabeth Warren, der avisen skriver: "Hun er blitt latterliggjort av Trump for sine urfolk-aner. Nå slår hun kraftig tilbake. Elizabeth Warren går hardt ut mot Trump og hinter til at innen valget i 2020 kan president allerede være ute av Det hvite hus og i fengsel."

Det som er latterlig er Aftenposten, resten av norsk "fake news" media og NTB, et indoktrinert papegøyekor, som gjenngir MSM i USA, en underavdeling av DNC. Ingen har ett journalistisk bein i kroppen.
 
Nyheten nedenfor om Trumps uskyld overses, mens de har  i over to år promotert de falske anklagene mot ham med en slik iver. Og fortiet at Hillary drev med "Russian collusion" for 12 mill dollar, og med basis i det samme "dossier" begikk CIA, DOJ; FBI og Obama et kuppforsøk mot Trump etter valget. Noe Mueller er en del av. Ingen nyhet for norske "journalister & lissom redaktører," 1000 ganger verre enn Watergate. Og ingen er en gang skamfulle på dette korrupte laugets vegne.

Dette er ikke en nyhet for dem: Senator Richard Burr, The Chairman of the Senate Intelligence Committee, just announced that after almost two years, more than two hundred interviews, and thousands of documents, they have found NO COLLUSION BETWEEN TRUMP AND RUSSIA! Is anybody really surprised by this? 

Så finner de frem til denne falske kjerringa Liz Warren, som i hele sitt voksne liv har oppført "native American" på søknader om jobb. Sist uke en siste avsløring til "the Texas bar", også fortiet. Og det er straffbart.

I hele denne perioden har document/ Hans Rustad rapportert sannheten om hva som skjer i USA, i detalj innen 24 timer. Og hans medlemskap i redaktørforeningen var lenge tvilsom. Han er det eneste alibi dere har for å kunne kalle dere pressefolk. Og når "akademia" er like korrupt, så skjønner en hvor ille og håpløst det er. Norge har ikke noen presse, og nå skjønner vi hvorfor document, Resett og HRS gir dem panikk. I fremtiden vil dere bli kledd helt naken.

W. Kirkehøyden