Yrkespolitikerne vrir seg i sine ormeskinn

Av Dan Odfjell.

Denne overskriften fikk jeg inspirasjonen til etter at Donald Trump idag gikk rundt kongressen med et nå demokratisk flertall, som søker å sabotere nødvendigheten av en kontrollert grense mot illegale og farlige inntrengere i sør. NRK forsøker å beskrive dette som en unntakstilstand. 

Men dette er bare en lengre nasjonal krise som presidenten påpekte allerede under valgkampen for over to år siden, og ble valgt på. Nemlig å redde landet for enorm narkotika smugling samt kriminelle elementer og andre ulovligheter. Hvert år dør tusenvis av amerikanere pga narkotika trafikken etc, noe som de liberale, stadig mer sosialistiske, knapt bryr seg om.

Trump holder hva han lovet velgere blant annet å bygge en mur i sør. Demokratene har forsøkt snart alle lovlige og ulovlige midler på å sverte og å stoppe ham, de hater ham. Men selv mediene begynner nå å forstå at denne modige og «annerledes»-presidenten har teflon hud. Og ikke lar seg knekke av de skruppel-løse fordels-folkene der borte, gjennom deres stadige løgn og stor trakassering.

Trump sloss «for» de underprivilegerte, til hvem demokratene falskt har pretendert «sine» egne. Men folket har forstått og kommer til å belønne presidenten for hans iherdige allslags opprenskning, tror jeg, med nye fire år. Han nå fortjener det.

Med «yrkespolitikere» mener jeg europeiske sådanne og rent generelt, ingen nevnt, men ingen glemt. Iallfall ikke blant våre norske som kjører Norge som fregatten til bunns. Dette vårt nå-værende «politiske korrekte» er både grusomt og feigt, ja rent lands forræderi pga kjøreretningen, den samme som Sverige har demonstrert til fulle, med sin ufattelige politiske visdom. 

Selv «barn» kan forstå,  men våre egoistiske myndigheter nei, dvs de velger ikke å følge norsk fjell-regel nummer 1, å snu før det er for sent. Stakkers dem av oss, som lyttet til propagandaen om at sosialisme og globalisme er tingen, helt uten bevis. Tvert imot, Venezuela og mye annet beviser nå det stikk motsatte, men det preller som vannet av gåsa. Hvor sta enfoldige er det mulig å bli?

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.