Afrika's overbefolkning

Av Dan Odfjell.

Nå må realistene på banen. Hverken Europa eller Norge kan takle befolknings eksplosjonen i Afrika. Problemet skyldes og må takles av afrikanerne selv. Vi kan ikke være «nødventil» som mottaker av millioner og millioner av mennesker. Alle land og verdensdeler, også nordmenn, må ta vare på seg selv. Allerede har Europa tatt inn alt for mange såkalte asylanter fra disse MEA landene. 

Selv oljerike Norge må trekke en strek i sanden når vi bruker 250 milliarder årlig og økende i allslags innvandrer støtte - og det inkluder ikke hva den medfølgende kriminaliteten koster oss. Vårt rettssystem er sprengt. Stopp all innvandring inntil landet kan ansvarlig kontrolleres.

Et NTB innlegg 7/3/19 hadde overskriften «EUs asylreform har møtt veggen» hvorved vi ble informert om at EU-landene ikke kan enes om en felles slik politikk før parlaments-valget slutten mai, Angivelig hadde de mest ihuga, Tyskland og Frankrike håpet på det. Mitt stalltips er, aldri noensinne vil EU-landene kunnes enes om dette. Før det tror jeg EU vil gå i oppløsning, fordi folke-motstanden mot denne overnasjonale diktat-galskapen bare øker.

Det synes et spill for galleriet når vår statsministeren ymter om EU folkeavstemning. Vi er ikke en gang medlem, og takk og pris for det. Likevel oppfører hun seg som det var aktuelt. Det hun virkelig og personlig misliker er at folket vil oss ut av EØS. Den diskusjonen bør uansett helst ligge til vi får en endelig avklaring mht Englands Brexit. Jeg håper England kommer seg ut av EU jerngrepet. Her er lille jeg helt uenig med vår statsminister. Hun går sågar EUs unødige ærend ved blant annet å søke det ungarske partiet til den konservative Viktor Orban utestengt fra det europeiske gode borgerlige selskap. Ikke rart sistnevnte beskrev henne som sosialistenes nyttige idiot. 

Ja, hvor Erna Solberg egentlig står, annet enn for det sær-norske «konsensusfelleskapet» som Arnt Folgerø glitrende beskrev på document.no 7/3/19: «Politikere og journalister - en elite uten motforestillinger» er oss alle en gåte. Konservativ er hun aldeles ikke når hun sloss mot oss vanlige mennesker og nasjonal-konservative, til fordel for det «sosialist-globalistisk» drevne EU som vi ikke en gang ønsker å høre om, da kan du virkelig lure både på henne og på folkedemokratiet. Hvorfor faller hun Norge slik i ryggen? Hva slags rådgivere omgir hun seg med? Hvor er motforestillingene, kastet helt overbord?

For der er ingen stemning for EU i folket, ei heller for EØS, så Høyre får neppe stemmene hverken fra vanlige nordmenn eller «nedsettende-benevnte» høyre-ekstremister. Vi er forøvrig ikke ekstreme, vi er stødige, det er Høyre og hele konsensusfelleskapet som er gått til venstre. Ikke bare det, men forsyne meg om ikke hele dette uskjønne «felleskapet» som inkluderer SV og Rødt nå går inn for å ytrings-kneble oss. Likt britiske myndighetene som nå tar direkte løgn og ulovlige knep i bruk for å stoppe aktivisten Tommy Robinson. Skremmende nærmest desperat maktmisbruk. 

Hva har dette med dagens overskrift å gjøre? Ikke annet enn at konsensusfelleskaps-eliten ønsker eller tillater oss folket utskiftet til fordel for afrikanere og andre tredjeverden fremmede. Og oss slik fratatt fedrelandet. Nei takk, nå trenger vi en folke-opprørsgeneral for stoppe disse uansvarlige dekadente «ekko-kammer» aktivistene. Som ikke enser nedsidene av sin «islam-ryggende» og feige politikk. Fordi de selv behagelig og godt betalt flyter over dem. For tilfellet er fordels-folkene bedre benevnt som landsforrædere.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.