- 'Få teller drepte muslimer', hevder den "kristne" avisen Vårt Land

Fra Kirkehøydens Telegram Bureau (KTB).

Den "kristne" avisen Vårt Land hevder at 'få teller drepte musliner' samtidig med at de fortier terror mot kristne. Halshugginger, korsfestelser, en hver 5te minutt på det verste etter 2011, med stor norsk IS kontingent, som dere ganske sikkert ønsker velkommen "hjem".

Vårt Land promoterer heller bevisst Islam som en stor berikelse og gjør muslimer til offer. Her er hva muslimer har fått til i Allahs navn siden 911. Pinlig nøyaktig statistikk, som CAIR ikke bestrider. 

Initiativtagerne trodde muslimer ville komme ut og ta avstand fra 911. Tvert i mot, de feiret, både i USA, Norge og i hele den muslimske verden. Som her: Mellomkirkelig råd, lokalt og internasjonalt, KrF og alle andre løfter ikke en finger. De fortier folkmord på kristne som pågår "as we speak". Og når kristne flyktet i båter over Middelhavet ble de kastet overbord av muslimer.

Kristne og jøder omtaler de som griser og aper, samtidig som de lærer opp sine treåringer til at det er en plikt og ære å drepe jøder.

Min venn (62) og meg selv (72) skjuler korset når vi reiser igjennom Oslo S. (hvor muslimske gjenger herjer) hver sommer, for vår sikkerhet. 

Våre jøder har skjult sine symboler i minst 20 år, grunnet muslimsk innvandring og vold. For tre år siden advarte PST oss på våre store stevner. Min venn og jeg drar til Framnes i Hardanger, med nær 500 deltagere, fra spedbarn til 90 åringer.

Og her kommer rosinen i pølsen. Redaktør i Vårt Land, Helge Simonnes kaller/ kalte vårt kristne segment, konservative evangeliske kristne og venner av Israel for ektremister. Vi er like eksteme som Taliban og IS.

REALLY -  VÅRT LAND (kristen avis) ?????

Kirkehøyden