NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 1. mars 2019

Ironi på Ironi...

Av Kirkehøyden.

Avisen Vårt Land har en artikkel med tittelen Forsvarte dødsdømt kristen, tvunget til å rømme Pakistan. Her skriver de om Advokat Saif ul-Malook, som i 2014 tok på seg forsvarerjobben for den dødsdømte Asia Bibi, den kristne arbeideren som sist høst overraskende ble frikjent av Høyesterett for blasfemianklagene kolleger rettet mot henne. Den dødstruede advokaten har siden frikjennelsen selv måttet leve i eksil.

Ironien er at hun som kristen, er like mye i fare her i Norge, så hun kan ikke komme hit. Hennes eneste håp er USA på hemmelig adresse, som mange andre kvinner som muslimer ønsker døde/ henrettet, blant annet for å ha meldt seg ut av "kjerka," til fredens religion.

Vi er to pensjonister, som skjuler korset når vi reiser igjennom Oslo/ Oslo S. hver sommer.

Våre jøder har lenge måttet skjule sin ID av sikkerhetsgrunner - takket være den muslimske berikelsen som har inntatt Norge.

Enda en ironi: Vårt Land sammen med Olavfestdagen promoterer denne "religionen" med slik stor iver, med intervju av muslimer inne i en kristen kirke lokalt. Om ikke det var nok, også DnK/ "kirken" - særlig bispene - som også er i seng med Israels fiender, de holder møter i Midt Østen med dem som har lovfestet jødeutryddelse.

Biskop Stålsett holder møter med islamister og PLO (lovfestet jødeutryddelse) på Stiklestad, som ikke lenger er et kristent hellig sted. Der planlegges en moskee, og alt satt i scene av den norske "kristenheten," Inkludert Meningsfaktultetet, promoterer Islam.

Jeg regner med at Spelet om noen år handler om Muhammed. For allerede er Nasjonalteateret i gang med å avkristne Reisen til Julestjernen. Regissøren snakket nedlatende på Dagsnytt 18 om alle de hvite barna på Vestkanten, ville ha flere av fargede fra Østkanten - raisime altså.

Ironi på ironi: Den samme "kristenheten" fremmer sodomi, og velsignelse av grov synd iht Guds egne Ord, ikke noe problem. Hele Bibelen trumfet av marxistene med nestekjærlighet. Syndsopphevelse, det neste blir nok en liturgi for bil- og andre tyver. Hvordan skal dette gå? Bildet i artikkelen forteller hva muslimer har på programmet for oss alle, når de blir mange nok, særlig oss kristne og jøder.

Derfor er det ikke overraskende at en tidligere ansatt i Vårt Land og "kriken" leder kampanje mot Israel og det jødiske folk internasjonalt, og Stålsett besøkte paven for å få han med på laget, hadde med en gave: Selbuvotter. - Det er typisk norsk å være god!

Kirkehøyden