NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 8. mars 2019

Kvinnedagen og seksuell trakassering

Av Amund Garfors.

Idag er det 8.mars, også kjent som kvinnedagen. I den anledning hadde TV2 forrige mandag et innslag med tre 14 år gamle jenter. Disse friske, hyggelige og flotte unge jentene, de ønsket å bruke kvinnedagen til å sette fokus på seksuell trakassering mot unge skolejenter på deres egen alder, eller der omkring. Ja, for all del, det må de så gjerne få lov til å gjøre. Og all ære til dem for det!  

Men det var EN side av dette problemet de ikke nevnte med ord:

For det var ganske enkelt ondets rot: HVA SLAGS GUTTER ER DET SOM BEDRIVER DETTE SVINERIET?

Ja, det vet vi bare så altfor godt! For det er IKKE etnisk norske gutter som roper "hore" etter jenter i alle aldre, og som tafser på dem så fort en anledning byr seg. Som mobber dem for å gå i klær som ikke passer til "berikernes" kleskoder og kleskontroll. 

Statistikken her er neppe så veldig forskjellig fra voldtektsstatistikken. En skremmende statistikk, og som vi VET er dominert av muslimer! Ja, det hele er såre enkelt. For dersom det var politisk vilje bak, noe det dessverre ikke er, så hadde man kunnet fjerne islam og muslimer fra kongeriket. Og da ville også seksuell trakassering innenfor skoleverket praktisk talt ha forsvunnet av seg selv!

For dette svineriet som dessverre bare er kommet for å bli, og der det hele trolig vil øke istedet for å minke, nei et slikt onde det forekom ikke da jeg sjøl gikk på skolen. Men da var det heller ikke muslimer i klassene. Nei, det var så godt som ingen muslimer i Norge i det hele tatt!

Selv om hensikten til de tre 14 år gamle jentene sikkert var det aller beste, så våget de tydeligvis ikke å sette navn på dette store og alvorlige problemet. Og da kommer de heller ikke noen vei med å løse det.

Jeg håper i hvert fall, at ved årets 8.mars demonstrasjon, at vi ser et banner, der det står følgende: STOPP DEN SEKSUELLE TRAKASSERINGEN I SKOLEN!

Men trolig må vi nok vente enda en generasjon eller to, før vi ser noe slikt...?

Amund Garfors