Oslo Symposium-leder beklager for buing på Hareide under tale

Hareide behandler publikum som om de var småbarn.
Se videoen ved å klikke på bildet.
Av Kirkehøyden.

Til Bjarte Ystebø, leder av Oslo Symposium.

Nei, Bjarte, du skulle ha krevd at Hareide beklagde for sin grove fornærmelse mot dem som har gjort Oslo Symposium til en suksess for deg.

I stedet har du også snudd deg i mot den sanne kristenheten, vi som ikke har suspendert Guds Ord av "nestekjærlighet." Vi som ikke har lagt seg flate for islam, sosialisme (satanisme) og verdslighet. 

Det mens Trump har stått opp for Israel, flyttet ambassaden og kommet amerikanske kristne til unnsetning, forfulgt av Obama. Selv katolikker støtter Trump med 80% + av denne grunn, og vi evangeliske kristne enda mer.

Trump er "God sent," mens Hareide er en sviker av Israel og alt kristent, som den Gudsforlatte "kirken." Den støtter folkemord på det ufødte liv, velsigner grov synd og sodomi, forbanner Guds eiendomsfolk, tar side med deres fiender, som har lovfestet utslettelse av Israel og det jødiske folk. Hverken Hareide eller "kirken" sier ett kvekk om tusenvis av kristne som slaktes: Nigerian Muslim Militants Kill 120 Christians in Three Weeks. Heller ikke alle kristne korsfestet og halshugd av IS etter 2011. På det verste en hver 5te minutt.

Visste du at PST advarte oss for tre år siden på store stevner hver sommer, min venn og jeg deltar på Evangelistens på Framnes i Juli. Og Hareide anklager oss for å støtte Trump, og beklager for en helt legitim ytring fra det sanne evangeliske kristenfolket.

Kirkehøyden