NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

lørdag 27. april 2019

Et mislykket forsøk på å forstå "innvandringsfrykt"

Av Jan Johansen.

I en nedlatende kommentar i Aftenposten 16. april skriver Frank Rossavik at han vil «prøve å forstå» dem som lider av «innvandringsfrykt». Men hans blindhet for faktiske forhold viser at han ikke forstår.

Rossaviks kommentar er typisk for hvordan politisk korrekte forholder seg til nye mediers vekst. Istedenfor å forstå alle de rasjonelle grunnene til at folk mister tillit til «mainstream media», fokuserer han på det lille mindretallet konspirasjonsteoretikere.

Slik ender han opp med å spre fordommer om nettavisen Resetts lesere. De fremstilles som en gjeng enøyde, illsinte gamle gubber som ikke forholder seg til fakta.

Hele poenget er at du, Frank Rossavik, Aftenposten, pressen og flertallet på Stortinget med flere i høye stillinger er noen forbannede landsvikere, som har omfavnet nazireligionen Islam. Koranen har mer jødehat enn Mein Kampf, i tillegg krever den henrettelse av kristne, andre vanntro (om vi ikke konverterer), og flere undermennesker, herunder homofile, som de drukner levende i bur eller kaster ut fra høye bygninger.

Dere bør alle gå sammen å stifte DetNyeNS, som de forbannende quslinger dere alle er.  I moskeene sitter imamene og regner euforisk på demografi og ler av dere nyttige idioter. Og hadde dere vært journalister, da hadde dere avslørt alle deres planer om å ta fra oss landet og gjøre oss om til dhimmis, annen rangs borgere. Det at dere er venstresiden og elsker denne nazireligionen, vises av hvem deres partikamerater virkelig er: Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei. Dere  husker; herren med bart, som deres islamske fascister også hyller.

Dere er alle en gjeng ny-nazister, derfor en lang løgnkampanje mot Israel, og derfor har dere kastet dere om halsen på arabisk fascisme, som lærer sine barn at det er en plikt å ære å hate og drepe jøder.

Dette hatet har dere fått inn i den  norske skolen, særlig NRK har indoktrinert barna. Dette svineriet skal dere prakke på oss som lenge har visst hva som skjer. Rossavik: Dere vet hva dere har gjort, og nå bruker dere Lurås og kommentarfeltet for å dekke over landsviket.

I så mange år har dere fritt kunnet drive med "name calling" av "høyresida". Men vi er ikke høyresida, vi er konservative, som står på prøvede verdier, nedfelt i vår grunnlov, den kristne kulturarv og vestlige sivilisasjon, som sosialismen og islam skal rive ned.

Dere på venstresiden, sammen med islam og alt fascisme er i mot alt dette. Og siden dere ikke kan argumentere imot, driver dere med "name calling" som rasist og alle de andre kortene. Hillary listet dem opp i "the deplorable speech." Det mens alt dere beskylder oss for, bedriver dere med, og kaller muslim en rase, for å hindre kritikk av ondskapen. Og de kan rasisme, de som kaller kristne og jøder for griser og aper, og det elsker dere.

Å være en landsviker og trakassere de som står opp for vår frihet og suverenitet. Mener du er en SVer. Du vet hvorfor SF ble stiftet på 60-tallet. De skulle gjøre Norge til et pasifistland, slik at bolsjevikene kunne marsjere inn og innsette dere som quislinger. Så sende oss jøssinger på omkoleringsleiere på Finnmarksvidda, hvis vi var heldige. Stalin, som døde ti år tidligere og gav flertallet et nakkeskudd. Det hadde dere likt! Dere støttet jo dette despotiet inntil det imploderte for 30 år siden. Og nå islamsk fascisme, som sammen med dere hater det frie autonome individ under Gud.

Jan Johansen