NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 24. april 2019

Et svik og en unnfallenhet uten sidestykke i Europas historie

Av Amund Garfors.

Det er bare knapt ei uke siden at den verdensberømte katedralen Notre-Dame i Paris sto i full fyr, der flammene slikket oppover tårnet i en eksplosiv brann. En fryktelig og katastrofal brann som ganske sikkert var planlagt anlagt og gjennomført med presisjon.

Men det som ikke var til å tro, det var at myndighetene, allerede før brannen var slukket, hadde konkludert med at dette hverken var ildspåsettelse eller terror. Her var saken klar, og noe etterforskning var ikke nødvendig, da man allerede hadde svaret. Nei, dette er bare ikke til å tro, og det forteller meg bare at Frankrike og resten av Europa nå er inne i sin skjebnetid.

Det virkelig farlige i dagens situasjon, det er de vestlige politiske lederes unfallenhet og "appeasement" overfor islam. Noe som også Winston Churchill stadig advarte mot. Ja, disse dagens svake politikere, de står fram i felles kor og messer fram sine løgner og sin svada, der de ikke ønsker å innse realitetene. Men der de heller tar islamske terrororganisasjoner i forsvar, feiltolker signalene og ser på Islam som en berikelse og som er blitt fredens religion. Ja, etter at de har klart det kunststykket å kaste kristendommen på skraphaugen, invitere inn islam og Koranen, mens de kastet Bibelen på bålet. Samtidig satte de inn disse sosialistprestene, der biskopene heller ikke har forstått bæra.

Ja, jeg må bare innrømme at bitene i dette farlige spillet som foregår i Europa, det vil komme til å ende i en stor tragedie. Mandags kveld, da jeg så denne nydelige katedralen som gikk opp i flammer i Paris, og som jeg har besøkt flere ganger, da kom tårene. Minnene ble for sterke om ei tid som er forbi og aldri vil komme igjen. For der og da forsto jeg at dette var begynnelsen på slutten for det gode, trygge, kulturelle og kristne Europa. Europa vil nemlig aldri mer bli det samme stedet heretter. Nei, selv om de bygger opp katedralen ti ganger, lyser ut arkitektkonkurranser vedrørende det nye spiret som skal på plass, deler ut medaljer til brannfolka som slukket brannen på en heroisk måte, så er Notre-Dame ødelagt for alltid. Selv om President Macron sier at dette skal bygges opp igjen på fem år, så er denne katedralen ødelagt for alltid!

Nei, dette falskneriet og unnfallenheten som både Macron, Merkel, Juncker og resten av disse lederne viser, den er svært farlig. Slik det på 30-tallet også var, der lederne i Europa sto overfor fascismen til Adolf Hitler og hans kumpaner. For denne svakheten vi nå allerede merker, og har sett i en rekke år, det fører kun til at de islamske lederne innenfor IS og andre terrororganisasjoner får den oppfatning at vestens vantro ledere er for feige - og har litt for lite tro på egen sivilisasjon og kultur. Ja nemlig for feige til å snakke rett ut "fra levra" og ta det endelige oppgjøret med Islam. Et oppgjør som VIL tvinge seg fram, og som da kun vil bli et spørsmål og dem eller oss!

For etter deres syn, så må den islamske overtagelsen av Vesten, rett og slett gå som på skinner, noe det også har gjort hittil. Og der de møter absolutt null motstand fra våre svake ledere.

Saken er den, og dette er nemlig sannheten; Uten noen som helst problemer og godt hjulpet av Vestens mange politisk korrekte, multikulturelle nyttige idioter, så misbruker islamister Vestens demokrati, sekulære lover, velferdsordninger, "flyktningkonvensjoner" og "menneskerettigheter" - særlig påstander om "islamofobi" og "rasisme" ! Ja, misbruker vår naivitet og vår "godhet" til å overta de vestlige frie land, samt å gjøre oss til sine underdanige slaver, nøyaktig slik deres gud Allah og hans "profet" Muhammed har bestemt.

Og hva sa ikke denne "profeten" Muhammed en gang til sine tilhengere? Jo, han sa følgende: "Bare ti av oss muslimer er nok til at vi kan vinne over ett hundre av de vantro! For dette er folk uten forstand! Kanskje han tenkte på dagens ledere i hele Vest-Europa?

Mens jeg skriver disse ord så hører vi at 207 mennesker er drept og 450 sterkt skadet i en voldsom terroraksjon på Sri Lanka. Så vi ser tydelig hvordan IS nå slår til midt i påskehøytiden. Og på steder man minst har ventet det. Og når vil et lignende massemyrderi komme i Europa? Nei, det er ikke lenger snakk om det vil komme, men når det kommer!

Amund Garfors