NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 3. april 2019

Hanne Andersen går i strupen på den "kristne" avisa Vårt Land

Hanne Andersen langer ut mot redaktøren
i den såkalte "kristne" avisen Vårt Land.
Av Hanne Andersen.

I sin lederartikkel den 1. april d.å. skriver den såkalte "kristne" avisa Vårt Land: "Vi forventer at KrF og Venstre nøytraliserer Kallmyrs «hard-i-klypa-politikk".

Som kristne er min og mine nære venners oppgave å avsløre "kristne" avisers-, myndigheters- og menigheters svik av vår tro, Jesus og vår nasjon. Knefallet for marxismen, ateismen og volds"religionen" Islam jobber nå sammen, også hos VL.

Dere skal bare vite at vi er mange som ser hva dere holder på med. Et godt bevis på dette er kommentarfeltet under avisen Dagens artikler, der det kristne lekfolket står entydig for hva vi står for, selv om deres ledere og "kristenheten" svikter, sammen med VL. 

Fra velsignelse av grov synd, sodomi, folkemord på det ufødte liv, sviket av Guds eget eiendomsfolk, Israel og det jødiske folk, for å fremme erstatningsteologier. Og så omfavnelsen av satans egen "religion", Islam. Joh 10,10 "Tyven kommer bare for å stjele, drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at dere skal ha liv og overflod." Allerede har de skåret over struper i Norge og Europa, og hver dag brenner kristne kirker i Frankrike. Vi kristne og jøder må skjule våre symboler i det offentlig rom. Våre jødiske brødre og søstre har måttet gjøre det i over 30 år.

Så vi kaster bare lys på trollene som til slutt vil sprekke, for Gud hverken sover eller slumrer. Det sier jo meget at du kommer fra hedningeavisa Dagbladet. Og det blir spennende å se hvem som får Petter Dass prisen for å avkristne Norge. De to siste som fikk den:
  1. Han ville fjerne Fader Vår fra NRK andakten, og sammen med Vårt Land, islamifisere Olavsfestdagene.
  2. I fjor fikke en dame prisen, som går rundt i svart T-sjorte, med prest påskrevet. For ingen ville vite det, hun har forkynt Harry Potter i "kirken," og har skrevet andaktsbok for Islam, sammen med en muslim, begge med stilling hos MF. De ligger i front, sammen med dere for å avkristne og islamifisere Norge.
Så dere vil høre fra oss, selv om vi ikke er abonnenter, slik at dere forstår at heller ikke vi sover eller slumrer, mens dere angriper vår kristne tro og forråder vårt fedreland.

Hanne Andersen.