Hjemmeleksene bør avvikles, foreslår flertallet i Aps oppvekstutvalg

Slik så det ut i klasserommet til klasse 6B på Hurrød skole i 2013.
Foto: Magnus Nygren Syversen.
Av Hanne Andersen.

Den 5 april skriver Aftenposten: "Ap-landsmøtet splittet om synet på lekser: Flertall i et utvalg vil ha leksefri skole. Ap-leder Jonas Gahr Støre er uenig."

Det har alltid vært en bærebjelke for ventresiden (AP, SV) å fordumme ungene, svekke de viktigste fagene, for å proppe dem fulle av kommunist propaganda. Derfor har de fått det til at det er en rett å skulke skolen (ergo senke nivået), svekke dem i alle fag. I tre generasjoner senket de bevisst nivået til lærene. I "gamle dager" var nivået i Folkeskolen høyere enn i dagens videregående. Disiplinen og kristen etikk var der, og det var det første sosialistene skulle ha vekk, for å invalidisere ungene mentalt og emosjonelt. Alt villet politikk.

Problemet for dem nå og lengre tilbake, er at oppegående foreldre tar inn slakken. Derfor skal de ha vekk leksene, for i "einskapsskulen" skal alle være like - like fordummet. Særlig SV vil ha SFO, for at foreldrene skal bare legge dem og få dem på skolen neste dag. Så har de lykkes med å ødelegge skolen endog mer med sin innvandringspolitikk. Fylle opp klassen med barn som er analfabeter selv fra hjemlandet, og enda bedre - voldelige, nå med knivstikking attåt. Etter hvert vil struper bli skåret over, "no problem."

Jeg kjenner en kristen arabisk kvinne med eksamener fra fransk, amerikansk universiteter. Hun har også fullført norsk journalistskole, hennes norsk er bedre enn min. Hun kan undervise, matematikk, norsk, engelsk, fransk, arabisk m.m, men kunne ikke få jobb i "einskapsskulen", bortsett fra et kort vikariat, men så var det slutt, og hun er helt sikkert svartelistet. Hun ville kartlegge elevene for å finne ut hvordan hun kunne hjelpe hver enkelt, særlig de som strevde. Nei det skulle ikke rektor ha noe av, så fikk hun ikke flere oppdrag. For hele poenget er å fordumme dem fra barnehagen til de får lissom "høyere norsk utdannelse."

Her er rosinen i pølsen: Den arabiske kvinnen drev hjemmeskole for sine to smarte barn, men instruerte dem om hvordan ikke avsløre det. Om våre sosialister fant ut dette ville de sikkert sende inn barnevernet. Deres politikk er å henrette (abort) fleste mulige norske barn og fordumme dem som er igjen. Innvandring av muslimer med flere koner og mange barn for å utrydde oss som folk. Derfor måtte de ta fra minst to generasjon mest mulig kunnskap og avkristne landet.

Utdanning og helsevesen ble alt startet av kristne, de har de beste skolene, så det skal de ha vekk. Derfor Stålsettutvalget som skulle ta fra kristne foreldreretten og nekte foreldrene å fortelle barna om Jesus inntil de kan "velge selv" - bli ateister/ sosialister og muslimer. Antagelig ville de ha et Stasi opplegg i heimen, med det siste i overvåkningsteknologi. "Swat teams" stormer inn for å ta fra dem ungene, som de gjorde med en kristen familie som nå lever i eksil.

Russen er liksom sluttproduktet for "einskapsskulen." En barbarisk bærme, som påfører oss skam langt utenfor våre grenser. En samling kristenruss på ca. 1000 er vår eneste ære nå. Flotte ungdommer som møtes uten rus, i verdighet og med respekt. Dette vil venstresiden ha vekk, for sammenligningen bli for grell for "deres stolthet" - en ren pøbel, som de bevisst har skapt. Finn frem bilder fra russen/ studentene 50 år tilbake. Se hva dere har gjort med ungdommen for kyniske politiske grunner.

Hanne Andersen