Hvilke krefter står bak EU-systemet?

Av May-Harriet Seppola.

Europabevegelsens Stortingetsrepresentanter, menn og kvinner i hemmelige organisasjoner som jobber for en Europeisk stormakt, samt Europabevegelsens media-folk har etter nederlaget i EU-avstemningen i 1994, arbeider for å få Norge underlagt et annet herredømme, den Europeiske union. Nå tar de fram "sablene" igjen, finpusser "spydspissene" og gjør seg klare til kamp.

Hvilke krefter står bak dette EU-maktapparatet? Hva er det de egentlig vil?

Da Hitlers menn forlot Norge i 1945 sa de at neste gang kommer vi og tar dere økonomisk. Ikke lenge etter startet en økonomisk allianse i Europa, en kull og stål union. Den ble kalt Schumann-planen, etter Robert Schumann. Siden ble det EF. Nå heter det EU, og snart blir det Europas forente stater eller Det forenede Europa. De vil ha felles økonomiske regler, felles politiske regler, felles militære tropper og regler og felles religiøse regler. Medlemslandene vil mer og mer miste sin selvstendighet, og de må sørge for at EU lovene blir innført i sitt eget land. Stortinget blir som en kommune under Brüssel. Norge blir som en husmannsplass under herskerne i Brüssel.

EU har hele tiden vært dominert av katolske menn. Systemet er laget slik at enkeltnasjonene må innrette seg etter de lovene som fattes i Brüssel. Hvis Norge blir underlagt dette katolsk-dominerte systemet, blir vi styrt av katolske krefter, med et meget omfattende lovverk, et lovverk som vil binde oss på hender og føtter. Det protestantiske Norge vil bli styrt av katolikker. Etter at de nye landene kom inn i EU i 2003, består EU av under 20 % protestanter. Katolikkene har styringen.

Tilsidesetter Europabevegelsen og Europabevegelsens Stortingetsrepresentanter straffelovens §83 og Grunnloven når de forsøker å få Norge inn under fremmed herredømme?

La oss først se litt på § 83.

§ 83 i straffeloven sier bl.a. at den som rettstridig søker å bevirke eller medvirke til at Norge eller noen del av riket bringes under fremmed herredømme, skal straffes med x-antall år i fengsel. Før siste EU valg var det flere som konfronterte riksadvokaten og spurte om ikke Europabevegelsen eller Europabevegelsens Strotingsrepresentanter, ikke minst Gro Harlem Brundtland, burde straffes fordi de forsøkte å få Norge inn under den Europeiske Union.

Daværende riksadvokat, George F. Rieber Moen, gjorde ikke noe for å stanse Europabevegelsens representanter. I denne forbindelse er det verd å merke seg at riksadvokaten som nå er høyesterettsadvokat er katolikk. Dagens EU er bygd opp av katolikker, slike som Robert Schumann, Konrad Adenauer, Alcide de Gasperi, Joseph H. Retinger, Jean Monnet med flere.

Jacqes Delors, som har sittet lengst i lederposisjon i EU er også katolikk. Dagens leder, Romando Prodi er også katolikk. Spørsmålet stiller seg derfor: Forsøkte Riksadvokaten å sette lokk over spørsmålet, slik at Gro H. Brundtland og Europabevegelsen kunne arbeide fritt med å få Norge inn i en annen statsmakt, som har lovgivende, utøvende og dømmende makt og som er styrt av katolske krefter? Nå vil Ap-leder Jens Stoltenberg og Høyre-leder Jan Pettersen sammen med Europabevegelsen på nytt forsøke å få Norge underlagt dette nye herredømmet, et herredømme som binder medlemslandene mye mer enn i 1994.

Det er slik at hvis Norge kommer med i EU, som snart vil bli Europas Forente Stater eller Det Forenede Europa, så vil Norge få ca. 2 % innflytelse mens EU vil få 100% innflytelse på oss. Hvis en lov blir vedtatt i EU, må medlemslandene innføre den i sitt eget land enten de liker den eller ikke. Ja, i tilfelle medlemskap må Norge ikke bare innføre nye fremtidige lover, men vi må også godta de mange 1000-talls lovene som allerede er laget. I dette systemet skal "alt" sentraliseres.

De rike blir rikere og de fattige fattigere.

Fordi norske politikere førte oss inn i EØS, kommer EU-reglene inn i det norske lovverket gjennom EØS. Vi ser allerede resultatet av denne sentraliserte EU-politikken i Norge; nedlagte gårdsbruk, butikker, bankfilialer, små fabrikker og institusjoner, skoler, postkontor osv. Dette gjør sitt til at bygdenorge lider. Disse menneskene må klare seg med lite. Folket blir svakere og rikfolk får større innflytelse og makt. Da er det lettere å styre folket.

Den norske Grunnloven sier i § 1 at Norge er en selvstendig og uavhengig nasjon. I 1961 har Europabevegelsens Stortingsrepresentanter sørget for at §93 kom inn i Grunnloven som tillater at Norge kan avgi suverenitet på et saklig begrenset område. Det ser nå ut for at landets ledere ikke vil ta hensyn verken til §83 i straffeloven eller Grunnloven i forsøket på å få Norge inn i EU-lenken.

Hvem styrer EU og hva legges det opp til?

Hemmelige organisasjoner

Dessuten er flere norske Stortingsrepresentanter og bransjeledere med i Bilderbergergruppa, en hemmelig organisasjon som jobber for å samle Europa. Både Jens Stoltenberg, Jan Pettersen, Gro Harlem Brundtland m.fl. er med i denne hemmelige organisasjonen. De forsøker å sette sine partier opp mot hverandre, men enten det blir Arbeiderpartiet eller Høyre som vil styre, så jobber de for samme sak, nemlig å få Norge inn i EU.

Bilderbergerne har samling en eller to ganger i året. Etter disse møtene drar partilederne hjem og forsøker å spille ut Bilderbergernes strategi i sitt eget land. Når en vet hvem som er med, så vil en lettere forstå deres argumenter, når de snakker om solidaritet, flertallsbeslutninger, global plan, europeisk enhet, felles forsvar, internasjonale lover og beslutninger, at vi må stå sammen for å redde vår klode (etter først å ha ødelagt den) osv.

Det er mye som taler for at hvis ikke NEI TIL EU forteller velgerne at flere Norske politikere og samfunnsledere er med i Europabevegelsen og i hemmelige organisasjoner, som jobber for å få Norge under fremmed herredømme - styrt av katolske krefter, ja, da ser det ut for at vi som en nasjon vil tape neste EU-valg.

Hvis ikke NEI TIL EU er villig til å gå bakom kulissene og se hva som foregår og informere folket om dette, så blir det mest sannsynlig bare en (1) folkeavstemning til, for vinner Europabevegelsen og dets støttespillere nå, ja , da blir det ikke noen flere avstemninger, for medlemskapet er "for ubegrenset tid", nærmest evigvarende og uopphørlig. Derfor er det ikke slik som Gro Harlem Brundtland sa det foran siste folkeavstemning. Hvis vi vil ut igjen, så kan vi bare si "bye, bye" og så er vi fri. Nei, slike billige argumenter må vi ikke falle for. Da kunne Sverige ha meldt seg ut igjen nå, for nå er de fleste der imot EU, men når folket engang har sagt ja, da er de låst i EU-lenken. Vil en ut igjen da, ja, da blir det skikkelig bråk.

Friheten er i fare! Vi må velge den protestantiske frihet eller å bli underlagt et katolskstyrt EUROPAS FORENTE STATER, som vil styre oss med et mangfoldig lovverk.

EU ble dannet av katolikker

Som vi allerede har sett var sterke katolske personligheter sentrale i dannelsen av dagens EU. Sveriges ambassadør ved Vatikanet, sier rett ut at EU ble dannet av katolikker. Han sier det slik: "Vi skal komme ihu at EU en gang ble grunnlagt av veldig hengivne katolikker, som (tyskeren) Adenauer, (franskmannen) Schumann og (italieneren) De Gasperi. Alle satte opp Europas enhet som mål." (Sydsvenskan, 16. okt. 1991).

EU har hele tiden vært dominert av katolske menn. Systemet er laget slik at enkeltnasjonene må innrette seg etter de lovene som fattes i Brüssel. Hvis Norge blir underlagt dette katolsk-dominerte systemet, blir vi styrt av katolske krefter, med et meget omfattende lovverk, et lovverk som vil binde oss på hender og føtter. Det protestantiske Norge vil bli styrt av katolikker. Etter at de nye landene kom inn i EU i 2003, består EU av under 20 % protestanter. Katolikkene har styringen.

Maria-flagget

Det er mange som lurer på hvorfor det alltid er 12 stjerner i EU-flagget. Uansett hvor mange medlemsland det er, så vil det alltid være 12 stjerner. Hvorfor? Maria-tilbederne er ikke i tvil. EU-flagget har sin inspirasjon fra Maria-dyrkelsen i den Katolske Kirke. I den Romersk Katolske Kirke

De 12 stjernene er et symbol på de 12 apostlene til Jesus, som står som representanter for Guds folk. Den katolske kirke tror at de representerer Gud folk. Men Luther og reformatorene hadde en annen mening. Luther sa: "Jeg sa tidligere at paven var Kristi stedfortreder. Nå hevder jeg at han er vår Herres motstander og djevelens apostel."

EU styres etter det såkalte subsidiaritetsprinsippet. Dette ordet kommer fra det latinske ordet "subsidium", som betyr "å hjelpe". På norsk kalles dette litt misvisende for nærhetsprinsippet. På den måten ser det ut for at dette styresettet er svært så demokratisk. Men de sakene som ikke kan løses lokalt må avgjøres lengre opp i systemet etter maktelitens regler. På denne måten vil de i periferien "hjelpe" Brüssel å gjennomføre deres lover. Kan man kalle dette for demokrati? I denne modellen er det de sentrale autoritetene - en liten gruppe mennesker - som sitter og lager lover til resten av folket. Og folket må bare innordne seg.

Vi skjønner denne modellen bedre når vi vet at subsidiaritetsprinsippet ble framsatt av Pave Leo XIII i et hyrdebrev fra 1891. Her fortalte han hvordan verden bør styres, og modellen var subsidiaritetsprinsippet. Dette prinsippet ble for 100 år siden gjentatt av pave Johannes Paul II gjennom hyrdebrevet "Centessimus Annus". Dette er en hierarkisk styringsmodell, der eliten med paven på toppen er den lovgivende myndighet. Dette er også EU's modell - katolsk "demokrati"!

Den Romersk-Katolske kirken hever seg med andre ord over alt og alle, og mener seg å være kilden til all makt og autoritet i verden: "Når staten har rettigheter, så har den disse kun fra og med tillatelse fra høyere autoritet, og den autoriteten kan kun komme til uttrykk gjennom Kirken (den katolske); det vil si gjennom den organiske lov som er ufeilbarlig framsatt og er urokkelig, uten hensyn til verdslige konsekvenser." (Catholic World, XI, nr. 64, 1870).

Som mange kanskje allerede forstår, har den nåværende pave, Johannes Paul II en visjon om å samle Europa, fra Atlanterhavet til Ural, under den katolske kirkes hierarkiske maktsystem. Utviklingen til en overnasjonal, politisk union i Europa er i tråd med dens interesser..

EU en miniatyr-modell av den Nye Verdensorden

I dag ser vi med all klarhet at nasjonene samler seg under en Europeisk og global styring. De skal stå sammen gjennom et overnasjonalt og internasjonalt lovverk, skapt av verdens-herskerne. I denne forbindelse er det verd å legge merke til at Bibelen sier at verdens krefter vil samle seg i endetiden. Ja, det står at de vil være så samlet at de har EN tanke. I dette spillet er den katolske kirke den forførende maktfaktoren, beskrevet som "skjøgen". Andre nasjoner handler med henne, varer av alle slag. Skipsfolkene blir rike av all denne handelen. Den (skjøgen) skjenker jordens makter med sin berusende vin, og de blir ført vill ved hennes trolldom. (Åpenbaringsbokens 17. og 18. kapittel). Skal Norge nå også bli ført vill av skjøgens trolldom? Vil du?

May-Harriet