NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 15. april 2019

Noe skremmende skjer med Norge!

Stadig flere unge kriminelle i Oslo.
Av Amund Garfors.

For tiden ser vi en skrekkinngytende og dramatisk økning i vold og trusler ved en rekke steder, og særlig i Oslo. Volden har eksplodert over hele landet, også i Nordland, der Bodø ligger på topp ved byens mange skoler. Ja Norges største intelligenstest blir da følgende spørsmål: Hva har skjedd i samfunnet vårt? Selv om noen fortsatt boltrer seg i sin egen hyklerske selvgodhet, og prøver å unngå å stille spørsmål om hva som skjer med Norge, så kan man ikke lenger spille dum og tro at dette skal gå over av seg sjøl...

For sannheten, selv om den er tung å ta innover seg, så må man likevel bare innrømme at Norge - er i ferd med å bli et kriminalisert forbryter-eldorado, med innvandrere som står for mord, ran, overfall, voldtekter, knivstikking, innbrudd, gateslagsmål, butikktyveri og økonomiske misligheter. Vi fikk se en liten seanse på TV2,  som viste disse meget alvorlige tilstander  fra Oslo sist tirsdag  på programmet "Åsted Norge" En meget skremmende og tankefull reportasje. Ja som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på meg!

Norge - er i ferd med å bli fullstendig manipulert av korrupte politikere som kritikkløst selger sitt fedreland for sølvpenger, for selv å få et kortvarig opphold i begivenhetens sentrum.

Norge - er i ferd å bli kneblet av en offentlig propagandaindustri, der den ene politiker lyver mer enn den andre, Ja der de er oppblåste og forherliger seg sjøl. Noe vi stadig ser fra Erna Solberg, Gahr Støre, Jan Tore Sanner m.fl,  som for lenge siden har sluttet å bry seg om folkets og landets framtid og sikkerhet. Der slike politikere får all den tid de vil hos NRK og TV2 med sin svada og fortielser. Tett fulgt opp av pressen som gjerne er mikrofonstativ for å spre denne globalistpropaganda, der Norge skal viskes ut og sakte men sikkert skal fases vekk som egen nasjon.

I tillegg er Norge - nå i ferd med å miste elementær ytringsfrihet, Et land hvor representanter for lovlige foreninger og politiske partier blir slått ned på åpen gate. Sjøl er jeg for fjerde gang i år, blitt kastet ut av Facebook, bare for at jeg skriver sannheten om dagens svikefulle politikere. Der jeg stenges ute nok en gang for 30 dager. Ei skam i et land som kaller seg for et demokrati!

Norge - ja det er blitt et meget farlig land og som er i ferd med å bli utgangspunktet for internasjonal terrorisme og hvor IS-forbrytere, sakte men sikkert bygger seg opp. For tiden står det en slik terroristleder i retten i Oslo, og må svare på sine stygge ugjerninger. Men han er langt ifra den eneste terrorist som har lurt seg inn under å være asylsøker. Det er langt flere av denne sorten bosatt her i kongeriket! Og med muslimske og anarkistiske grupper som finner god grobunn for sine brutale og samfunnsnedbrytende virksomhet i et godtroende og naivt samfunn som Norge. Og da ser jeg lite håp for framtida til denne nasjonen!

Norge - i ferd med å bli et kriminalisert, såkalt "flerkulturelt" konfliktsamfunn, der det aldeles ikke vil bli særlig festlig. å være tilstede. Et framtidig narkotikahelvete som utsletter vår nasjonalstat og gjør tilværelsen ulevelig for folk flest. Ja, i Tromsø og Bodø er det nå så galt at 12-13 åringer daglig bruker LSD og hasj, mens myndighetene ser en annen vei. Hvor skal dette ende? Ja hvor er politiet?  Her i Narvik, blir jeg fortalt, er det nå like lett å få tak i narkotiske stoffer som å kjøpe seg en kopp kaffe. Men dette leser vi ikke særlig mye om lenger. Og hvorfor?

Det store problemet med pressen, (og det bør de snarest ta innover seg,) det er at de forsøker fortvilet å fortie sannheten om et samfunn i oppløsning. Ja, alle de negative konsekvenser som innvandringen til Norge har ført med seg, der jeg nå har forsøkt over titalls år, det beste jeg kunne, med å advare mot de tilstander som ingen lenger kan fornekte. Det hjelper ikke å feie tinga under teppet eller la være å kalle en spade for en spade. Trollet vil til slutt sprekke! Og da vil vi se at mine motstanderes sin form for "sannhet" var lite og ingenting verdt!

Amund Garfors