Åpent brev til landsstyret i Frp

Av May-Harriet Seppola.

Jeg ser at Landstyret for Fra anser tvungen vaksinering for alle bosatt i Norge som sin viktigste sak.

Er det virkelig mulig at kunnskapen er så lav i et parti som har snakket om frihet til å velge selv og at vi vaksineskeptikere snart blir ansett som farlige.

Det er tragisk at vi har politikere som er så lite opptatt av det norske folks helse og livredd for en barnesykdom som meslinger, som da jeg vokste opp var en normal barnesykdom.

Vi var 4 søsken og min mor var glad for at vi fikk sykdommen samtidig og inviterte andre barn for å bli smittet for å få motstand mot andre sykdommer.

Hvis dette er et trinn for å få opp medlemstallet, trår dere feil.

Jeg ser på Facebook nå at mange som har tatt Frp i forsvar, nå snur ryggen til partiet.

Litt fakta av forskere som er uavhengige.

1990 skrev the Journal of Mediccal Assosiation: ”Til tross for at mer enn 95 prosent av alle skolebarn i USA er vaksinert mot meslinger, så oppstår der stadig store utbrudd av meslinger i våre skoler, og de fleste tilfeller i denne undersøkelsen, viser at dette skjer blant barn som tidligere er vaksinerte”.(JAMA,21/11/90). http://gallerigrabolsodegarden.com/2019/01/17/apent-brev-til-fastlege-kaveh-rashidi/

En av verdens fremste eksperter på vaksinasjon, den amerikanske nevrologen og barnelegen John H. Menkes, mener det kan være mange skjulte vaksinasjonsskader i den norske befolkningen.

Han uttaler at ut fra tallet på vaksinerte er det sannsynlig at mellom 20 og 30 barn har dødd eller er påført alvorlige skader som følge av det nasjonale vaksineprogrammet. http://gallerigrabolsodegarden.com/2019/03/24/apent-brev-til-avdelingsoverlege-jon-orstavik-ved-oslo-legevakt/

Den amerikanske kiropraktoren Tim O’Shea har forsket på vaksiner i nesten 15 år, og har holdt sitt seminar «Vaccination i$ not immunization» verden rundt i mer enn 9 år. O’Shea’s bok «The sanctity of human blood» («Det menneskelige blods ukrenkelighet») er nå kommet ut i 12 opplag. Alle bøkene han hadde med seg ble revet bort av tilhørerne.

Kildene og referansene som O’Shea har lagt til grunn i sin forskning er hentet fra skolemedisinen selv («mainstream science and medicine»). Konklusjonene det er redegjort for i det følgende er mao. basert på et omfattende og veldokumentert “faktagrunnlag”.

Vaksiner har ingen som helst helbredende virkning. Det lar seg ikke gjøre å styrke kroppens vitalitet ved å injisere ulike former for gift inn i kroppen. Immunforsvaret kan bare utvikle sitt fulle potensiale om det forblir urørt. Vaksiner fungerer immunundertrykkende.

Vaksiner inneholder bl.a.:

– kvikksølv

– formaldehyd (konserveringsmiddel for lik, kreftfremkallende)

– aluminium (forårsaker alzheimer og ubalanser i nervesystemet)

– fortynnede organismer (attenuated organisms)

– toxoider (avfallsstoffer fra fortynnede organismer)

– etylenglykol (frostvæske)

Det organiske innholdet som inngår i vaksiner trenger et «vekst-medium» (culture media), ettersom organisk innhold trenger noe å vokse på.

Som culture medium benyttes bl.a.:
– lungeceller fra aborterte menneskefostre
– nyrer fra grønne afrikanske aper
– infiserte dyreceller (syke celler er ikke sunne)
– infisert menneskeblod
– infisert menneskelig cellevev
– difterikulturer (foreløpig siste påfunn)

Hva er det med dere politikere som er så ivrige etter å ødelegge helsen til de nordmenn som mangler kunnskap om innholdet i disse vaksiner.

Stadig flere rapporter viser til unge jenter som har fått påvist ovariesvikt med bortfall av allerede etablert menstruasjonsyklus i etterkant av HPV-vaksinering. Ovariesvikt betyr at eggstokkene slutter å fungere. Tenåringsjentene kommer da i overgangsalder og blir sterile.

Forskeren Colafrancesco et al beskrev i 2013 bortfall av menstruasjon hos tre tidligere friske jenter etter Gardasil-vaksinering. Det ble ikke funnet noen genetiske eller fysiologiske forhold som disponerte noen av de. Alle tre hadde gjennomgått normal pubertet med etablert menstruasjonssyklus. Blodprøver etter vaksinering viste hormonelle forstyrrelser i samtidighet med at det ble funnet antistoffer mot eggstokker.

Ny forskning viser at Gardasil gjør det stikk motsatte av hva produsenten lover. Den øker sjansen for å bli smittet med de mest aggressive og kreftfremkallende HPV stammene.

Denne forskningsrapporten ble sluppet 19 april 2015 og har fremdeles ikke vært omtalt i noe norsk media eller helsetidsskrift, selv om den viser at 61,5% av de HPV vaksinerte kvinnene var bærere av aggressive høyrisikovirus, mens kun 39,7% av de uvaksinerte bar slike virus.

Det viser seg at vaksinen heller ikke gir noen spesielt god beskyttelse mot de virusene den er ment å beskytte for. 11% av de HPV vaksinerte var bærere av virus de var vaksinert for, mens 20% av de uvaksinerte hadde disse virusene. Hvilket er nedslående resultater. http://gallerigrabolsodegarden.com/2018/07/04/apent-brev-til-folkehelse-og-eldreminister-ase-michalsen/

Bertram Russel har uttalt at vaksiner er mental lobotomi.

I Sverige ble vaksinering mot kikhoste avskaffet i 1979, pga. sin ineffektivitet. Av 5.140 tilfeller i 1978, var hele 84 prosent vaksinert tre ganger.

Svenskene opplevde at der var mer kikhoste blant de vaksinerte, enn ikke-vaksinerte. (BMJ 283:696-697, 1981).

Rotavirus er det siste tilskudd på barnevaksiner, og dette er en vaksine mot omgangssyke, som visstnok skal gi 75- 80 % beskyttelse, slik at foreldrene skal unngå å være hjemme fra jobb p.g.a syke barn.

Denne vaksinen forårsaker noe som er langt farligere enn en uskyldig omgangssyke.

Muligheter for å fa KAWASAKI- syndromet er overhengende, og det kan resultere i betennelse i kroppens blodårer – vaskulitt, alvorlige febersykdommer, slimhinneforandringer og lymfeknuteforandringer.

Virkestoffet i denne vaksinen er PHENOL, som er et giftig, etsende stoff, som utvinnes av kull og tjære, som igjen blir brukt i desinfeksjonsmidler, fargestoffer, legemidler og konserveringsmidler og dette skal norske forskere sørge for at små barn skal bli ødelagt med. http://debatt.sa.no/-/bulletin/show/811164_innfoering-av-rotavirusvaksine-til-nyfoedte-barn?ref=checkpoint

En informativ nettside om vaksiner med mye historisk informasjon er www.whale.to. Her er det også redegjort i detalj for den manglende vitenskapeligheten som ligger bak bruken av vaksiner i dag.

Allerede i 1898 ble det slått fast av den epidemiske statistikeren Alfred Russel Wallace at vaksiner ikke virker. I de første hundre årene med koppervaksine ble det benyttet infisert stoff fra hesters hover som virkestoff i koppevaksinen. (Da som nå var det vanskelig for mottagerne å kontrollere hva vaksinene faktisk inneholdt) Slik oppsto tradisjonen med å injisere stoffer fra døde organismer inn i friske mennesker.

Anbefaler alle politikere i Fra til å lese seg opp om vaksinasjon på denne siden https://sanevax.org/

May-Harriet