Endelig har vi forstått det!

Av Snappe.

-Ingen hester i våre gater!
Skrev jeg ikke for en tid tilbake om kamelklovenes problemer med trikkesporene i Oslo, og argumenterte for full sandpåstrøing? Var ikke det det jeg tok doktorgraden på? Jeg husker noen skriblerier i den retningen, hvor det kom fremmede dyrearter til byen, som følge av ting jeg vil ha meg frabedt å nevne.

Noe slikt kan sikkert inspirere politikerne til å dele ut midler. Tusen sandkasser i sentrum. Integreringspakka fra regjeringen vil kunne bli en god løsning for hjelpe etniske nordmenn å integrere seg i den nye kulturen.

Kappløp med kameler er jo svaret! Gjengenes rivaliseringsbehov får nye utløp, for endelig skjønte vi hvor energien skulle ledes. Pengepremier. Konkurranselysten fikk full uttelling. Ingen hester i våre gater.

Selskapet går under PUCCL Inc."på Wall Street. Kamelinvestorselskapene kan ikke skaffe mange nok og fort nok, markedet er umettelig. Det blir suksess i kommunekassene av den enkle grunn at , voldsepisodene blir redusert betraktelig når kamelene kom til landet og man finner at politiet får mindre å gjøre, det naturlige rivaliseringsinstinktet blir kanalisert fortreffelig.

Små roboter på kameler rider omkapp på Karl Johan, slalom med 20 kameler i slengen forbi koranklossene så sandføyken står, og de hvitkledte skuelystne med svart bånd rundt hodeplaggene trekker gatelangs i store flokker. Etniske nordmenn klistrer seg opp mot butikkveggene.

"Kamelridning roer konfliktnivået hos befolkningen", står det å lese i Aftenposten.
Dyrehold var løsningen sier Oslos ordfører og soler seg i glansen av at hele verden ser med beundring på hvordan Oslo tok grep og igjen kom i fokus.

Ekspertenes tips, Snakk arabisk til kamelen. (VG)
-Vi er kommet for langt fra kontekstene og fra naturen, sier professor, kamelkonkurransene er en naturlig del av kulturen der mange landsmenn kommer fra, og nå er veddeløpene krysset med teknologi, roboter på kamelryggen. Eieren, følger dem i bil ved siden av i løpet, og beordrer kamelen sin å løpe fortere via en høytaler på ryggen av kamelen. Dette er ikke tull. Dessuten har roboten en liten pisk som eieren styrer trådløst. Heller ikke tull. Professoren sier dette kan bli som i hesteveddeløpene, med store pengepremier, og legger videre til at det er viktig at alle tenker på miljøet og at svarte små kamelposer av plast alltid må medbringes.Tull.

Det er ikke alle kameler som har vett til å gjøre fra seg i koranklossene. Hvem forsto forresten at det var dette som var planen med dem fra begynnelsen? Så håpløst seint det går oppe i hodene våre! Det burde ringt en bjelle. Den bjellen ringte aldri.

Genial bærekraftig løsning for et bilfritt sentrum. Ingen biler i våre gater! I følge Grande skulle man nå ta æren selv ved å sette lokalnavn på sine respektive geografiske steder, og på det noe trassige navnet "Kamelbakken" utenfor Stortinget står det jo fullt av kameler ved utgangsdørene. Ernas kamel "Per Sandberg" står i et sandberg der ute.

De norske fikk igjennom et kompromiss igjennom at politikerne må i visse perioder øve karavanekjøring over fjellovergangene, fordi det var så bra for miljøet . Det de ikke tenkte på var faren for at de stakkars dyrene ble slukt.

Snappe