NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 6. mai 2019

Har den norske kirke kapitulert overfor IS-terroristenes ondskap?

Av Amund Garfors.

Etter at Biskop Helga Byfuglien sto på preikestolen i Nidarosdomen 2.dre påskedag, bare ett døgn etter den forferdelige terroraksjonen på Sri Lanka, og der hun ikke nevnte ofrene for terroristenes massedrap med ett ord, men kun var opptatt av hvordan man skulle sikre at IS- barna i Syria skulle få tillatelse til å "komme hjem" til Norge, ja da er vel det meste sagt om både dette kvinnemennesket og den kirka hun representerer? Har denne dama og hennes kolleger intet lært eller hørt eller prøvd å sette seg inn hva IS egentlig representerer? Eller går alt bare på rent føleri og "gode" intensjoner?

For undertegnede er det komplett umulig å forstå at biskoper og politikere går hånd i hånd og ønsker disse avskyelige kvinnelige terroristene og deres avkom velkommen til Norge. Særlig når vi har sett hva disse kvinnene og barna har vært vitne til og t.o.m selv påført andre mennesker, bare fordi de ikke passet inn i kalifatet i Syria. Ja der halshugginger og andre grusomheter begått av IS-terrorister, plutselig er snudd til omsorg og omtanke for de samme massemorderne. Har folk innenfor Kirkens Nødhjelp, KrF og andre politiske partier gått helt av hengslene?

Dersom noen av disse barna til terroristene er blitt helt alene i verden, så får vi heller sørge for deres trygghet der de befinner seg. Men til Norge skal de IKKE!! Mange av disse barna har trolig andre slektninger som er i live, der de vil kreve å få komme til Norge på såkalt "familiegjenforening" - et triks for å få unge livsfarlige terrorister på plass i Norge. Og som er skavet for følelser og empati, og som dreper med stor glede, slik de er opplært til. Ikke til å tro at flere innenfor KrF er så uansvarlige at de snakker varmt om at her må vi tenke på de "stakkars mødrene" - og hente dem "hjem" til Norge!

Altså, disse avskyelige onde kvinnene, som kun har hat og forakt både for nordmenn og Norge. Og der de for lengst har vendt det norske og hele det vestlige samfunn ryggen. Der de frivillig sluttet seg til den verste terrorgruppen vi noen gang har sett på denne jord. Og så, så skal altså disse dobbelmoralistene i Den Norske Kirke og KrF, ta imot denne avskyelige bærmen. Og redde dem og påføre Norge denne ideologien som de står for? Har de blitt hakkende gale nå?

Ja, det skulle vært interessant å vite hva syriske og irakiske kristne og yesidier ville si til norske gråtemenn og venstrevridde kvinner, og som bryr seg så mye om barn av de som de har drept, terrorisert, pint, torturert og lemlestet både deres familier og bekjente? Hvorfor heller ikke hente til Norge disse stakkars traumatiserte og ødelagte sexslavene som IS-terroristene herjet med, istedet for disse grusomme IS-kvinnene?

Man blir bare oppgitt og frustrert av alle tåper som er satt inn for å tjene dette landet. Ikke minst når man hører hvilke utspill fra lederne i KrF, der de klarer å lire av seg av svada og ren uforstand. Skammelig at de kan kalle seg for kristne disse hyklerne, der forstavelsen "Kristelig" er som en hån mot de som virkelig er kristne og står for kristne verdier!

Og nå hører jeg at politiet i Oslo skal bevæpne seg på 17de mai. Men hva hjelper det? For den dagen da barnetog og musikere blir blåst til himmels på nasjonaldagen, av IS-terrorister som er importert og betalt milliardbeløp for - og det endelig går opp for våre faktaresistente og svikefulle politikere, at det var kanskje ikke så lurt likevel med "multikultur"? Nei ikke før, og selv kanskje ikke da engang vil de forstå hva de har gjort Norge til? Men de bør i alle fall aldri komme å si, at det var ingen som advarte og sa ifra!

Men det mest sjokkerende er imidlertid denne kvinnelige Preses i Den Norske Kirke, Helga Byfuglien, ja som vektlegger hensynet til IS-terrorister og massemordere, mer en nedslaktingen av hennes egne trosfeller på Sri Lanka.

Og til slutt vil jeg minne denne biskopen om et ord fra Jeremias 5,21: "Hør dette, du uvettige folk som ikke har forstand, som har øyne, men ikke ser, og ører, men ikke hører"! Et eldgammelt visdomsord som disse hyklerne, fariseerne og de falske dagens biskoper i DNK, snarest bør ta innover seg!

Amund Garfors