Sveinung Rotevatn (V) får ikke støtte i Lyngdal avis


Sveinung Rotevatn (V) (statssekretær for justis-, beredskaps-
og innvandringsministeren) oppfordret til annonseboikott
av Resett, men får ikke støtte i Lyngdal avis.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Av Hanne Andersen.

Viser til Erling Martinsens artikkel på Resett, mandag 6 mai. "Avis: – Lurås og hans meningsfeller er dessverre på frammarsj i Norge. Hva er det som skjer når de blir sterke nok?"

Lurås og folk som meg selv er konservative (ikke høyresida), vi som står velprøvede ideer nedfelt i Grunnloven og som ligger til grunn for den vestlige sivilisasjon. Den kristne nasjonsbygger var fremfor alt evangelisten Hans Nielsen Hauge. Og muslimer kommer til det som var kristne land, for å stjele og drepe, for intet har de å berike oss med. Selv flykter de, kan ikke dra hjem for da blir de drept. "Mannen ville fra nissen flytte, men reisen blev ham til ingen nytte." Nissen / Allah drar de med seg.

Venstre - ett stort parti, støttet en gang det samme, som vårt eldste parti. Min slekt på begge sider fra Telemark, Hordaland og Sogn var alle Venstrefolk. Det var lenge siden, Venstre er ikke noe annet enn SV i "borgerlig" forkledning, som støtter nazi-relgionen Islam, sammen med venstresiden.

Religionen som sier rett ut at den skal tilintetgjøre jøder, og norske politikeres venner (terror org) i Midt Østen har lovfestet det, akkurat som Hitler. Så alt dere har nå -  er å trekke nazi og rasistkortet, mot oss (mange venner av Israel) som ikke ønsker å bli invadert av arabisk fascisme med samme formål som nazistene. Jødehat, som muslimer lærer sine barn fra de gå og snakke, også på norsk jord, og dere løfter ikke en finger, antyder at andre er brune.

Det er en plikt og ære å hate og drepe jøder indoktrinerer muslimer sine barn. Denne ideologien vil dere fostre, mens vår kristne kulturarv skal vekk. Og både norske jøder og kristne skjuler nå sine symboler offentlig for egen sikkerhet. Og under 17ende mai når våre barn feier den kristne Grunnloven, må sidegater stenges for at ikke muslimer skal meie dem ned, som i Nice. Dette svineriet står du og Venstre opp for, mens dere dolker oss, deres eget folk i ryggen.

De skal ikke ikke bare drepe jøder, men alle oss "vantro", om vi ikke konverterer. Og dødslisten er lengre, homofile og steine kvinner osv. Dette støtter dere "liberale" i Venstre, som de forbannede landsvikere dere er, verre enn de post 1940. Og denne gangen blir vi ikke  kvitt fascistpakket etter fem år med hjelp utenfra.

Her hva muslimer har utrettet etter 911, pinlig nøyaktig statistikk. De som publiserer må være anonyme, men var naive i utgangspunktet. De trodde muslimer ville komme ut etter 911 og si dette vil vi ikke ha heftet på vår tro. Det motsatte skjedde muslimer feiret, som i Norge, sammen med venstresiden. Min nabo, en jurist, som sa han stemte Venstre var euforisk. Pakistanske taxi sjåfører på Gardemoen feiret som dette palestinske pakket.

Angrepet på Lurås, Resett. document, HRS med flere viser desperasjon, for dere vet at den muslimske invasjonen er en katastrofe for vårt land, så nå skal dere karakter drepe budbringerne. Ikke undervurder vår intelligens, men la meg forsikre deg. Dere vil stå igjen med større skam enn quislingene etter 1940.

Hanne Andersen