NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 27. mai 2019

Til medlemmene i utdanningskomiteen og andre det måtte angå

Forfatter Ingvar Ambjørnsen fyller 60 år.
Intervjues på Kaffistova i Oslo den 25. mai 2016.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix.
Av Hanne Andersen.

Jeg ber dere lese hva hedersmannen forfatter Ingvar Ambjørnsen sier om forfallet av vår kultur. Norske politikere - inkludert KrF - er ansvarlige for å avkristne og forkaste vår kristne kulturarv. Asbjørnesen har vært bosatt i Berlin, så han har andre og større kulturimpulser. 

Da de rødgrønne avviklet den gamle blasfemiparagrafen for å innføre en utelukkende for Islam, startet han og andre opplyste nordmenn en underskriftkampanje for å stoppe overgrepet mot vår frihet. Stortinget, pressen, og "kulturNoreg" løftet ikke en finger.

Vår nasjonbygger var Hans Nielsen Hauge og alt vi roser oss av var på plass før sosialistene fikk makt. Det første de gjorde var å legge landet forsvarsløst så deres venner i øst skulle komme å innsette dem som quislinger, se nedenfor hva Edvard Bull skrev i 1923. Siden har de hakket løs på alt som er av verdi i 100 år:

Professor Edvard Bull (nestformann i Det norske Arbeiderparti) skrev i 1923 boka 'Kommunisme og religion'. Der leser vi blant annet: ”Vi skal gjøre skolen verdslig, liksom sykepleien og begravelsen og ekteskapet og fødselsregistreringen. Vi skal slåss uforsonlig mot den bestående lutherdom som andre fordummende sekter”.nOg så videre: ”Barna skal gjøres til sosialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det”. Kommunisten Erling Falck var sosialistenes strateg for å få kristendommen bort fra samfunnet. Han trimmet materialistisk ungdom i kommunismens ideologi. Falck reiste mye, og i Frankrike hadde han sett at den avkristnede staten hadde den frie kirken til motstander. Derfor ga han to gode råd til sosialdemokratene:1. Behold statskirken og bruk den som politisk middel. 2. Bruk liberalteologien som gissel for å tømme kirken for innhold. Når den er blitt blodløs og kraftløs, da kan den få sin frihet.
 
Her er vi med unger som ikke forstår de viktigste referanser i vår kultur. Og intet parti har ære. Alle stemte for å avkristne Grunnloven. Og det blir verre: Dere promotorer volds"religionen" Islam, som sier at vi kristne, jøder og vantro skal henrettes om vi ikke konverterer. Sammen med en lang liste av andre undermennesker, som skal henrettes; homofile, frafalne fra "kjerka" etc. etc. Og dere kaller oss islamofobe for å ta avstand fra barbariet. Også utført av muslimske unger i den "einskapsskulen" dere er så stolte av. Utsatt fra vold er våre unger og eldre. Det er vår virkelighet. Unger lærer intet i skolen (mange kommer ut som analfabeter), som er viktig for deres fremtid, men Edvard Bulls drøm er oppfyldt, og "de borgerlige" har ikke løftet en finger for å endre kurs.

Muslimer omtaler jøder og kristne, som griser og aper. Les hva intelligente kinesere har funnet ut.  Islam har ikke en eneste "success story". Derfor vil muslimer (med egen grunnlov i kofferten) til land med kristen kulturarv. Hvis de blir sendt hjem, blir også de drept av egne trosfeller. Og norske politikere omfavner deres "kultur" samtidig som de gir oss lærebøker som fornedrer kristendommen. Her lærer muslimer sine unger at det er en plikt og ære å drepe jøder. Utdannelsen finansierer dere på Stortinget.

Kvinner skal steines, homofile og frafalne med flere skal drepes. Les hva en norsk imam sier. Jeg regner med at alle dere landsvikere er SÅ stolte av hva dere har gjort mot oss som folk og nasjon.

Hanne Andersen.