30 år siden opprøret på Den himmelske freds plass ble knust

Av Hanne Andersen.

Den 4 juni skriver VG om at det er 30 år siden opprøret på Den himmelske freds plass ble knust. Kina er et bestialsk diktatur, en høyteknologisk og brutal politistat der alt av opposisjonelle tanker og bevegelser blir knust med jernhånd av myndighetene, skriver VG.

Jeg antar dere kommunister (som har kuppet NRK / hele pressen) og sosialister (SV), som alltid har støttet kommunistiske despotier feirer nå om dagen, siden opprøret på Den himmelske freds plass ble slått ned av partikamerater.

Cirka to tiår før feiret dere jo mens Pol Pot og Mao begikk folkemord "real time". Sistnevnte slo endog Stalin (stort SV forbilde til denne dag + DDR). Klart en annen stor helt / kamerat dere alle setter høyt. Og nå støtter dere despotier i Midt Østen, som har lovfestet tilintetgjørelse av jøder, akkurat som denne partikameraten: Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei. Dere kaller dere anti fascister, kaller andre for brune: REALLY???

Med Rødts fremgang må dere være oppmuntret for tiden. Dere drømmer nok om å medisinere, eller sende oss reaksjonære på omskolering (gulags) på Finnmarksvidda - hvis vi er heldig. Det er vel like greit og hygenisk med et nakkeskudd, eventuelt halshugging og en massegrav. Dette er forøvrig noe IS barna dere vil ha hjem har fått opplæring i. Nakkeskudd og skjære over struper på kristne, som dere alle hater. Det liker dere. Blitzere som dere håpte på var for pysete når de fikk høye stilliinger.

Ser dere for dere muslimske stormtropper som del av opplegget? Alt basert på felles jødehatet og to ideologier som har despoti som sitt fremste mål? Hva kan gå galt? Muslimer er jo også store på folkemord. Siden 2011 har IS (med en stor norsk kontigent) halshugget og korsfestet tusener av kristne. Homofile drukner de i bur, og dere er store fans.

Ideologiene anerkjenner ikke det autonome individ under Gud som ligger til grunn for vestens suksess. Dette ble faktisk oppdaget av kinesiske forskere.

Tenk derfor på at av denne grunn (kapitalisme) får dere alle god lønn og pensjon. Deng kastet ut firerbanden med kjerringa til Mao i spissen og reddet kommunismen med kapitalisme ved å stjele fra oss i vesten og vår suksess.  Adam Smith hadde inngående kjennskap til bibelens hemmeligheter, nedfeldt her

Og nå gjør Trump "America great again" etter at amerikanske kommunister (DEMS) har jobbet for å undergrave "this beacon of freedom". Folk strømmer til fra hele verden, mens hvor deres politiske slektninger rådet måtte folket stenges inne med murer og piggtråd. De ble skutt om de forsøkte å flykte. Jeg har "news" til dere: Dere er de første muslimene kommer til å korsfeste og halshugge.

Vær fri til å publisere uten min godkjennelse.

Hanne Andersen