Bannon vil leie kloster til kulturkrig

The Certosa di Trisulti monastery, southeast of Rome,
is the home for a new school of political populism
founded by Steve Bannon.
Av Kirkehøyden.

Den 23 mai har avisen Vårt land en artikkel som forteller at Steve Bannon vil leie kloster til kulturkrig.

Klostereiendommen Certosa di Trisulti ligger halvannen times reise utenfor Roma og eies av den italienske stat. I dette klosteret oppe i fjellene ønsker Steve Bannon, tidligere sjefsstrateg for USAs president Donald Trump, å åpne det han kaller «en gladiatorskole for kulturelle krigere», et akademi for den jødisk-kristne Vesten, ifølge The Economist.

Dette blir interessant siden den "kristne" avisen Vårt Land i så mange år har promotert denne kulturen/ volds ideologien Islam, som sier i sine "hellige" skrifter at vi kristne, jøder og vantro skal henrettes om vi ikke konverterer eller betaler en dhimmi skatt.

Dødslisten er mye lengre, homofile druknes i bur "as we speak," og kvinner steines for forbrytelser ikke en gang nevnt i vår straffelov. Har alltid lurt på hvorfor Vårt Land er så begeistret for Islam, og endog ateisme. Det mens mitt evangeliske konservative segment, venner av Israel, omtalte redaktør Simonnes, som like ekstreme som Taliban og IS.

På under 20 år har antallet kristne i Irak blitt redusert fra 3.7 mill til 200.000. Aldri sett ett ord i Vårt land om det. Og dette blir vår fremtid, og vi blir forrådt av våre egne, som vil åpne slusene helt for muslimer.

KrF har avkristnet seg selv for å bli et parti for Islam. De vil som Vårt land, "ha hjem adle dei IS bodnå," som er lært opp til å henrette kristne med nakkeskudd fra kloss hold, og skjære over struper. Skal de gå i 17ende mai tog, da nytter det ikke å stenge sidegater til Karl Johan med busser og gravmaskiner.

I henhold til en tidligere redaktør i VL er vi like ekstreme som Taliban og IS. Har ikke sett dere tar avstand fra dette, så da er det vel den redaksjonelle linjen... Bore?

Kirkehøyden