Bøy du nakken, kamerat

Av Dan Odfjell. 

For som politisk ukorrekt er du lite verdt i dagens riksmedia-sensurerte Norge, du kommer neppe offentlig på trykk noensteds - under ekstremistenes hardnakkede sensur. Dette vet jeg og mange andre som har forsøkt seg. Er det OK? Nei, dette er gjennomført politisk sabotasje som er et norsk demokrati uverdig. Et tilnærmet jerngrep som var vi Sovjet. Men dessverre folk forstår det ikke. For så lenge har venstresiden dominert oss at vi opplever det hele som helt normalt. Men normalt er det ikke, på tvers av både Grunnlov og menneskerettigheter.

For å frita oss fra «øket» trengs et folkelig opprør, kamerat. Det vil koste store anstrengelser fra mange, men være verdt det. For ekstremistene (venstresiden) ved hjelp av oljerikdommen har kunnet føre oss mot en slags Venezuela-type trelldom.

Men høyresiden er ikke stort bedre med sine utrolig mange vissvassere. Tenk på selvfølgelighetenes norges-mester Børge Brende og hans kvinnelige etterfølgende utenriksminister - som heller ikke er riktig klok. Enten det eller kun som en papegøye for regjeringens sjef. Dersom noen tror jeg liker å kritisere slik tar de feil. Men denne fasaden av uvirkelig virkelighet må punkteres.

I UD er der ingen konservative kritikere, mest arvtagere etter Ap periodene. Der er ikke plass for annet enn de totalt konforme og de EU frelste, andre blir mobbet ut om de noensinne i det hele tatt er kommet innenfor veggene. Den seneste prioriterte norske «ny-orientering» fra regjeringen om å føye  Angela Merkels «Russland og Kina» linje er helt på tvers av USAs frihets-linje som samtidig er fatalt for vår atlanterhavs tilhørighet hvorfra vi har vår eneste forsvars-paraply. Spør Jens Stoltenberg, han må ha forstått det etterhvert. 

Det som skjer i Iran-konflikten med landets prestestyre og dets atomvåpen-aspirasjoner viser at Trump hadde rett i å skrape hele Obama-avtalen som sosialistene inkludert Merkel og tilsynelatende Høyre fremdeles hegner om. Der finnes knapt en rød tråd i regjeringens forsvars- og utenrikspolitikk. Vi holder med terrorist-regimer og lukker øynene til (for) umenneskeligheter, men messer om menneskerettigheter. Vi lar oss drive av et FN kuppet av ca 40 dysfunksjonelle totalitære stater, men bruker tid og store penger for å tilkjempe lille svulstige Norge en plass i sikkerhetsrådet. Ikke greier vi å sikre oss selv engang; dette er politisk stormanns galskap på folkets bekostning. Stopp det.

Hvem som vil trykke slik velment flengende kritikk over den falske veien vi vandrer til vår egen selvutslettelse vil tiden vise. Men den konforme pressen kan glemmes, jeg taler NRK og dem alle midt imot.

Dan Odfjell