Hvem står bak innvandringen?

Av Abel & Bente Struksnæs (tipset av May-Harriet Seppola).

I hele Europa har vi i de siste tiårene opplevd en voldsom innvandring. Spørsmålet stilles: Hvem står bak denne innvandringen? 

Media setter fokus på mennesker på flukt fra land i krig, som for eksempel Afghanistan, Irak, Libya, Syria osv. De fokuserer på de vanskelige situasjonene disse menneskene lever under, at de er på flukt, og at vi må hjelpe dem. Media sender ut bilder av mennesker i nød, og folket får sympati for disse menneskene. Det er jo fint å hjelpe mennesker i nød, men det er ingen som setter fokus på spørsmålet: Hvem står bak disse krigene og denne menneskeflukten? For hvis det ikke hadde vært noen kriger, så hadde menneskene levd i fred og hatt det bra. Så vi vil nå stoppe litt opp å se på årsaken til denne menneskeflukten, og hva det fører til! 

Det er nå engang slik at hvis en finner årsaken til en sykdom, så kan en bedre helbrede denne sykdommen. Verden er i sykdom, men vi må finne ut årsaken til denne sykdommen. Er du enig i det? La oss nå se om vi kan finne svaret? 

Men før vi gir svaret på det, så skal vi se litt på hvordan verdenslederne ser på flyktningene, hvilken innflytelse flyktningene har på Norge, og vi vil også dele et brev med dere som vi har fått, og som sperret opp øynene våre. 

Flyktningestrømmen og FN. 

Den nye lederen i FN, Antonio Guterres er katolikk og sosialist, og han arbeider tett sammen med pave Frans. Han har arbeidet med flyktninger, og støtter flyktningene sammen med FN, EU, Vatikanet og jesuittene. Men de sier ikke noe om hvem som egentlig står bak årsaken til flyktninge-strømmen til Europa. Da ville de avsløre seg selv! 

Det var statsminister Gro Harlem Brundtland som ville at Norge skulle bli en del av Schengen-avtalen, uten folkets stemme. Før dette ble bestemt, så skrev vi et hefte om hva det ville føre til hvis Norge åpnet grensene sine, og ble en del av Schengen-avtalen. I dette heftet, som hadde tittelen «Schengen-avtalen og Norge» sto det følgende: «Hvis Norge blir med i Schengen-avtalen, så kommer muslimer og katolikker til å flyte over grensen til Norge.» Det ble voldsomme reaksjoner på denne uttalelsen, og media forsøkte å «arrestere» oss på denne uttalelsen. NRK tok kontakt for intervju og debatt, og de som var med i debatten mente at vi tok feil. Men i ettertid har det vist seg at vi hadde rett. Helt siden 1990- tallet har muslimer og katolikker flytt over grensen til Norge, og katolikkene og muslimene er nå det andre og tredje største kirkesamfunnet i Norge. Folket i Norge har ikke fått lov til å være med å velge om vi vil ha det slik, så folket har blitt overkjørt. En stor Europeisk måling viser at det i Europa er flertall for å stanse innvandringen fra muslimske land. NTB, 8. februar 2017. Hadde folket i Norge fått lov til å bestemme helt fra begynnelsen, så hadde de sagt «NEI» til en slik folkeinnvandring inn i Norges land. Hele landet vårt har blitt endret, og dette er en del av den globale planen. Skal de selvstendige nasjonene bli med på den globale planen, så har globalistene forstått at alt må forandres. Vi har sett denne forandringen og sentraliseringen. 

Helt siden 1990-tallet så har det hvert år kommet ca. 15 000 innvandrere til Norge. Gro Harlem Brundtland innførte abort på 1980 tallet, og hvert år drepes ca. 15- 20 000 barn i Norge gjennom abort. Når det samtidig kommer inn ca. 15 000 innvandrere hvert år, så forstår vi ganske fort at innvandrerne tar plassene som barna naturlig skulle ha, men som ble abortert. Samtidig så ser vi at muslimer føder mange flere barn enn det som vanligvis gjøres her i landet, ja, de føder 2-3 ganger så mange barn, så derfor vokser de i antall mye fortere enn «vanlige» nordmenn. 

I alle land i Europa opplever de enorme strømmer av flyktninger. Når en krig har startet, så kommer flyktningene etter en tid. Det virker som alt er planlagt, både med krigene og flyktninge-strømmene, som kommer som en følge av krigene. Slik har det vært i de siste krigene. Det er samme mønster hele tiden. Se bare på krigen i Syria som nå har pågått i 6 år. Flyktningene kommer samlet til Europa, i store strømmer. De klatrer over gjerder, stopper trailere på motorveiene , åpner bakdøra og kryper inn som en del av lasten. De kommer seg fram i små båter og går til fots lange strekninger. Når de kommer fram til Europa, så tror de at de skal få det bra. De krever gode kår. Og de får det nesten som de vil. Vi er forbauset over at det tar ikke lang tid før de kommer med skinnjakker og godt tøy, mobiler av beste slag, BMV og Mercedes og får flotte leiligheter og hus. Vanlige nordmenn må slite hele livet med lån, for å få alle disse godene. Er det noe merkelig at mange reagerer? 

Vi opplever også at hvis flere av innvandrerne ikke får det som de vil, så blir det bråk. De klumper seg sammen i den ene bydelen etter den andre, og Rinkeby , en del av Stockholm i Sverige består nå av ca. 90 % muslimer. De setter seg opp imot politiet, og vil styre som de selv vil. De stjeler og lager bråk, og voldtar svenske jenter, som nå ikke tør å gå ute om kvelden etter mørkets frembrudd. Slik er det i flere og flere byer i Sverige, og i flere og flere byer i Europa, ikke minst i England og Holland. 

I krigen i Syria har FN og EU, som har stikkordet «fred», sett på denne krigen i 6 år, og gjort svært lite for å stoppe denne  forferdelige nedslaktningen som har skjedd der. Donald Trump sa rett ut at det var CIA og Obama som står bak IS (Islamsk Stat). Det ser en på militærutstyret som de har, og en kan undre seg over hvem som egentlig finansierer denne krigen som IS fører? Det vil vi snart forstå! 

Disse IS soldatene har drept og torturert annerledes troende, ikke minst de kristne i ca. 6 år. Hundre tusenvis av uskyldige mennesker har blitt drept på en helt forferdelig måte. Hvordan kan de såkalte «fredsbevarende» styrkene stå og se på noe slikt? Men sannheten er at det blir ikke noe fred hvis den enkelte nasjon ikke følger Vatikanets og FNs globale plan. Så lenge en nasjon står seg imot den globale planen, så blir det problemer og til slutt krig og blodsutgytelser, helt til de selvstendige nasjonene gir seg, og lover å følge den globale planen. Da kommer paven som en freds-figur og får sin hyllest. 

IS ønsker en muslimsk stat i Syria, slik at de kan styre landet etter Sharia-lover. Nå når de har gjort jobben sin, så flykter IS- soldatene til Europa sammen med flyktninge-strømmen, og oppretter såkalte lommer i flere land i Europa. Kan du tenke deg hvilke usikre tider vi har i hvert land i Europa i tiden framover? Ja, mange folk er klar over farene som nå truer Europa, og de skjelver av frykt for hva som vil komme. De har sett hvor voldsomme, umenneskelige og ubarmhjertige disse IS soldatene er. IS er Islams frontkjempere. De følger bare Koranen, og er lydig mot den. De vil rydde bort alle de vantro (de som har en annen tro enn dem), slik at de kan herske i verden. Det har de fra deres skrifter. 

Derfor er denne overtagelsen av eiendom og land en del av en gradvis «stille» okkupasjon. Det er også en gradvis okkupasjon når Europeiske og internasjonale lover skal styre i vårt land og i alle andre land. Da kan vi ikke lenger følge nasjonale lover, skapt av folket, men blir styrt av den globale eliten, som ønsker en verdensregjering under FN. Dette er en farlig trend, som gjør oss umyndige og som slaver etter den globale elitens internasjonale lover. Dette ser vi i EU, og nå i den nye globale FN-planen, Agenda 2030 for bærekraftig utvikling, som også støtter innvandringen. Hvem tror du da står bak denne innvandringen? Vi kommer mer tilbake til det litt senere – og også til Agenda 2030. 

I dag ser vi også at det kommer mange tiggere til Norge, spesielt fra Romania. De finnes i nesten hver by, og de er mange. De sitter utenfor banker og forretninger og der det er mye folk. De tigger etter penger. Nå er de blitt mer pågående, og de nesten forfølger folk nedover gaten, og presser seg innpå for å få penger. Noen steder, når de blir kjent med folk, spesielt eldre folk, så kommer de helt inn i huset. Det er eksempler på at de til slutt får masse penger fra disse snille gamle folkene, fordi de bruker mange argumenter for å dra penger ut av folk. Vi har snakket med noen av disse tiggerne, og det viser seg at denne tiggingen er organisert. Det er spesielt en mann i Romania som er veldig rik, som tjener penger gjennom disse tiggerne. Tiggerne får sin del. Men det er ingen som betaler skatt av denne inntekten. Er dette en utvikling som vi ønsker å ha? Nei, hvis folket fikk lov til å velge, så skulle folkets stemme her i landet bli hørt, grensene ville stenges og kontrolleres, og Norge kunne bli mer stabilt og trygt igjen! 

Når fremmede folkeslag kommer inn i et land, så burde de rette seg etter landets lover, men slik har det ikke blitt. Den Katolske Kirke vil at alle kirker skal rette seg etter den, det ser vi nå i den økumeniske bevegelsen, hvor paven vil at alle skal inn under hans paraply. Vi har sett i jesuitt-eden at de vil infiltrere seg i landets styre og stell og påvirke lovverket etter pavens globale, internasjonale plan. Muslimene vil ha sine rettigheter, og når de kommer i majoritet, vil de at landet skal styres etter Sharia-lover. De lever etter Koranen, som er muslimenes Bibel. Deres lovverk sier at de skal drepe annerledes troende, de såkalte vantro, og vi ser i mange land som Nigeria, Pakistan, Iran, Irak, Syria osv. at dette praktiseres. At de blir oppfordret til å drepe de vantro, kan du lese i Koranen i Sura 008.038 + 008.039 + 033.064 + 009.095 + 009.00 4+ 009.005 + 009.014 + 009.074 + 009.123 + 017.010. 

På nettet kan vi se og lese om flere mennesker som nå forlater Islam på grunn av den grusomme nedslaktingen av kristne som gjøres. De føler seg bundet i systemet, og ønsker å være fri til å ta sine egne konklusjoner i livet. 

Politikerne i Norge, Sverige, England osv. tror at muslimene kan bli medlemmer av deres politiske parti eller stemme på Arbeiderpartiet, Høyre, Venstre osv., men muslimene holder seg først og fremst til Koranen og deres lover. Når de får makt, forfølger de de vantro, spesielt de kristne og jødene. Vi ser dette i mange land, som for eksempel i England, Afrika, Irak, Libya, Syria og mange andre land. 

Spørsmålet stilles: Hvorfor skal vi blande folkeslagene og religionene og dermed legge opp til et slikt bråk i vårt eget land? Kanskje Arbeiderpartiet, SV og noen andre politiske partier arbeider godt i lag med muslimene, for disse politiske partiene har ruinert kristendommen i Norge. 

Norge har vært protestantenes høyborg. Selve flagget vårt minner oss om at vårt land setter fokus på Kristus. I nasjonalsangen vår synger vi at kong Sverre talte Roma midt imot. Dette forteller oss at vi har vært en protestantisk nasjon. Før hadde vi kristendom 1-2 timer i uka på folkeskolen, men nå har de tatt hensyn til de andre religionene, og degradert at vi skal være en kristen nasjon. I barnehagene kan de snakke til barna om eventyr og alt mulig annet, men ikke om kristne verdier. Da kommer snart barnevernet på besøk. Vi ser klart hvordan politiske partier som Arbeiderpartiet og SV har degradert de kristne verdiene i Norge. 

Politikerne har også endret paragraf 2 i Grunnloven, og den nye teksten viser at de degraderer den kristne og protestantiske kulturarven. §2 i den norske Grunnloven ble endret i 2012. Nå leser vi §2 slik: «Verdigrunnlaget forblir vår kristne og humanistiske arv. Denne grunnloven skal sikre demokratiet og menneske- rettighetene.» 

Legg merke til at nå er vårt land ikke bygget på de kristne verdiene alene, men også på de humanistiske. Den humanistiske tankegangen setter mennesket i sentrum og skyver Gud ut. De kristne verdiene setter Gud i sentrum, og det blir galt når en mener at en kan ha en fot i humanistisk tankegang og en fot hos Gud. En må enten ta begge føttene i humanetisk tankegang eller begge føttene hos Gud. En kan ikke tjene Gud og humanetiske verdier på en og samme tid. Når politikerne har gjort denne endringen og sidestilt humanetisk tro og Gudstro, så forstår vi at politikerne har mistet troen på Gud, at vi kan sette vår lit til Ham og Ham alene. 

I den nye §2, leser vi at den skal sikre demokrati og menneskerettighetene. Demokrati er flertallsbeslutninger. Så de stoler på at flertallet tar de riktige beslutningene. Her ser vi igjen at de ikke vil henvise til Guds ord, som den kilden vi bør rette oss etter, enten det gjelder politikk eller religion. 

Den nye Grunnlovsteksten sier også at vi skal følge menneskerettighetene. Det høres så fint ut, men det er FN som har laget regler som vi skal følge. Vi skal følge deres rettigheter – det vil si at vi har gitt vår suverenitet over til FN som skal bestemme rettighetene for oss. Som et land og et folk er vi ikke frie lenger, men er okkupert gjennom internasjonale lover. Det er FN som har rettighetene over oss – gjennom de internasjonale lovene, som styrer over de nasjonale lovene, blant annet Agenda 2030 som Norge godtok i september 2015. 

Mange politiske ledere her i landet tror ikke at Gud i Himmelen er Skaperen, og de fornekter Jesus Kristus som den eneste som kan frelse fra synd, og derfor har de bl.a. endret på §2, slik at Kristus blir en person på lik linje med alle andre store og kjente menn i historien. Flere politikere tror ikke lenger på det Jesus Kristus sa: «Jeg er Veien, Sannheten og Livet, ingen kommer til Faderen uten gjennom Meg.» Johannes ev. 14,6. Det er derfor veldig trist at mange politikere forkaster Gud som Skaperen og Jesus Kristus som frelseren. En slik beslutning vil få uanede følger for vårt land og vårt folk! 

Norge har vært en protestantisk nasjon, med kristendommen i sentrum. I flagget vårt har de forsøkt å symbolisere det ved et kors. Norge har blitt velsignet på grunn av vår protestantiske holdning, som fremhever Bibelen og Bibelen alene som vår rettesnor. Men når politikere vender seg bort fra Gudstroen, og tror at de er en slags gud selv, som kan styre landet etter sitt eget hode, så kommer konsekvensene! Slik er historien i Bibelen, og historien vil gjenta seg når en vender seg bort fra Gud! Når Israels folk i Det Gamle Testamentet i Bibelen fulgte Guds bud og Hans forskrifter, så gikk det nasjonen godt, når de ikke gjorde det, så kom røverflokker inn i landet og røvet gods og gull, mennesker og dyr, og ødela avlingen. Menneskene led under vanskelige kår. Les mer om velsignelsene og forbannelsene i 5. Mosebok kapittel 28! 

Det samme kommer til å skje med enhver nasjon som har sett lyset fra Guds lampe og vender seg bort fra det! Hvorfor lukker vi øynene for de historiske og bibelske fakta? Hvorfor drister vi oss til å tro mer på oss selv enn på Gud? Det er nå en gang slik at det er Skaperen som har satt opp lovverket for sine skapninger, og hvis vi følger det, så vil det gå oss godt, og vi vil ha en god framtid og et herlig håp om en bedre verden, mye bedre enn det elendige styresettet som de globale lederne nå har ført oss inn i. Bibelen gjør det klart at disse globale kreftene i dag strider mot Kristus og de som har stilt seg på Hans side. Åpenbaringen 17,12-14. Det sier litt med få ord hvilken konflikt vi er inne i. 

Fordi flere politiker i dag blåser i Guds Ord, så tar de heller ikke hensyn til denne teksten: «Gud har satt grenser mellom folkeslag for at de skal søke Gud.» Apostlenes gjerninger kapittel 17, vers 26. Men det er ikke så lett å søke Gud i frihet når folkeslag med forskjellig religiøst syn bor sammen. Det blir ofte bråk. Derfor hadde det vært bedre å hjelpe folk der hvor de er, og ikke blande alle folkeslag og religioner sammen. Hadde vi lyttet til Guds Ord, så hadde vi unngått mange problemer! 

§49 i den norske Grunnloven sier at «Folket utøver den lovgivende makt ved Stortinget...». 

I §75 i Grunnloven heter det at «Det tilkommer Stortinget å gi og oppheve Lover,...» Nå blir lover laget i Brüssel, og overført til medlemslandene. I Norge overføres flere av disse lovene gjennom EØS, og så blir de norske lover. Mange tusen lover har allerede kommet fra Brüssel, og Stortinget har ikke lagt ned et eneste veto. Alt aksepteres. Ingen åpner sin stemme og piper. Hvem tør å stå opp og vekke folket mot den kommende maktovertagelsen? Hvem vil forsøke å redde Norge fra okkupasjonsstyrkene som vil frarøve vår selvstendighet, og som allerede gradvis okkuperer oss med hvite snipper, blankpussede sko, fine titler, en glatt tunge og et mangfoldig lovverk? 

Europabevegelsens representanter har vært på Stortinget siden 1949. I Norges lovgivende forsamling har de stadig forsøkt å få Norge inn i den Europeiske Unionen. Det var Gro Harlem Brundtland som forsøkte å få Norge inn i den Europeiske Unionen i 1994. Siden har Jens Stoltenberg og nå Jonas Gahr Støre fortsatt hennes målsetting. Da Arbeiderpartiet og Gro Harlem Brundtland ikke klarte å få Norge med i EU, så lurte hun oss inn i EØS, og derigjennom kommer EU-lovene inn i det Norske lovverket. 

§ 83 i straffeloven sier bl.a. at «den som rettstridig søker å bevirke eller medvirke til at Norge eller noen del av riket bringes under fremmed herredømme eller innlemmes i annen stat, eller at noen del av riket løsrives, straffes med hefte i minst 8 år eller med fengsel fra 8 år inntil 21 år». 

Spørsmålet stilles: Tilsidesetter Europabevegelsen og Europabevegelsens Stortingsrepresentanter den Norske Grunnloven og straffelovens §83 når de forsøker å få Norge inn under fremmed herredømme? Nå forsøker Jonas Gahr Støre å få makten i Norge, og han sier at EU-spørsmålet skal de ta stilling til etter valget. Dette er en smart måte å unngå ubehageligheter i et valg. Hvis han kommer til makten, så vil også han antagelig forsøke nye metoder for å få Norge inn under fremmed herredømme. 

Vi har sett at § 1 i Grunnloven sier at vi skal være en selvstendig nasjon, og da skal vi ikke legges under fremmed herredømme. EU-Grunnloven, Lisboa- traktaten sier nemlig at EU-lover skal styre over nasjonale lover og at EU-domstolen skal bestemme i siste beslutning. Da er vi ikke frie lenger en fri nasjon, men er som slaver under et annet herredømme. 

Det er nesten latterlig å høre argumentene: «Vi må inn for å påvirke!» Men, hvis Norge kommer med i EU har vi lite eller ingenting å si. Vi vil i så fall få 1% innflytelse når avgjørelser skal tas, mens EU vil få 100% innflytelse på oss. Hvis en lov blir vedtatt i EU, må medlemslandene innføre den i sitt eget land enten de liker den eller ikke, enten det er olje, fisk eller industri. I tilfelle medlemskap må Norge ikke bare innføre nye fremtidige lover, men vi må også godta alle de over 100 000 lovene som allerede er laget. De lager lover for nesten alt, helt inn på privat eiendom. Styringen kommer da fra Brüssel, og vi må bare sørge for at det massive lovverket blir innført og gjennomført i vårt eget land. Hva vil du gjøre med det, min venn? Vil du godta denne løsningen? Tror du det blir kjekt å bli slave under EU’s lovtrelldom? 

Men tilbake til spørsmålet: Hvem står bak bak krigene og flyktninge- strømmen til Europa? Det er kun en kilde som kan gi sikre svar, og det er Bibelen, Guds Ord. Skjøgen blir videre beskrevet som «BABYLON DEN STORE, MOR TIL SKJØGENE OG TIL STYGGE- DOMMENE PÅ JORDEN.» Det er Skjøgen som «hersker over kongene på jorden.» Alle verdens land «gir sin makt og kraft til Skjøgen.» «De har én og samme tanke, og de fører krig mot Kristus og de som står på Kristi side.» Du kan selv lese om dette i den siste boken i Bibelen, i Åpenbaringsbokens 17. og 18. kapittel. Siden Skjøgen og hennes Skjøgedøtre strider mot Kristus, så leser vi følgende: «Jeg så at kvinnen var drukken av de helliges blod og av blodet av Jesu vitner. Og da jeg så henne, undret jeg meg meget.» Åpenbaringen 17,6. Videre leser vi dette: «I henne (Skjøgen) ble funnet blod av profeter og hellige, og av alle dem som er blitt myrdet på jorden.» Åpenbaringen 18,24. 

Vi kan spørre: Hvem er det som har sølvet og gullet i verden? Hvem er det som kaller seg MODERKIRKEN? Jo, reformatorene, slike som Martin Luther, John Wicliffe, Calvin, Hieronymus og mange, mange andre forsto at det var den Katolske Kirke som oppfylte alle disse kjennetegnene på Skjøgen. Den kaller seg for MODERKIRKEN, og nå vil den i dette minneåret om Luther, at alle de andre kirkesamfunnene skal komme tilbake til MODERKIRKEN. 

Johannes undret seg over at det var Skjøgen som sto bak blodet som rant fra martyrene. Vi undrer oss også, for paven og den Katolske Kirke ser så prektige ut med alle sine kostbarheter rundt seg. Pavene framstiller seg som Kristi Vikar på  jorden, og mange folk undrer seg over at Vatikanet og jesuittene kan stå bak forfølgelsene og de grusomme drapene som har blitt gjort opp gjennom tidene. Det er ikke alt vi kan forstå, men Bibelen åpenbarer at det er slik! Ja, det er så vanskelig å forstå, fordi strategien er så smart at vi blir lurt av Skjøgens trolldom! Noen betrakter paven som en kamelon, som skifter farge etter begivenhetene. En slik sammenligning kan en forstå når paven på den ene siden er en Jesuitt og samtidig blir kalt for Kristi Vikar på Jorden. Det er litt av et dobbeltspill! 

Opp gjennom den mørke Middelalder så har den katolske Kirke forfulgt og drept kristne mennesker på en grusom måte, som hadde en annen tro enn den selv. Adolf Hitler var katolikk, og kirken støttet ham. Mange protestanter og jøder ble drept på en grusom måte. Bibelen åpenbarer altså, som vi allerede har sett, at det er denne kirken som står bak blodet av profeter og hellige og av alle dem som er blitt myrdet på jorden. Det vil med andre ord si at det er Skjøgen som står bak kriger, revolusjoner og blodsutgytelser over hele verden. Den bruker mange ganger andre institusjoner og enkeltpersoner som sine redskaper for å drepe de Bibeltro kristne, og mye tyder derfor på at disse IS soldatene gjør denne blodsytgydelsen i dag som Roms agenter, bl.a. i Irak, Libya, Egypt, Syria, Nigeria osv. På den måten dekker den Katolske Kirke seg selv, og lar andre gjøre jobben for seg. Vi forstår ikke alt hva som foregår, men det er mye som tyder på at det på en eller annen måte er en forbindelse mellom Vatikanet og disse IS-soldatene. Bibelen åpenbarer i alle fall  at alt blodet kommer fra Skjøgen, og mange som har overlevd massakrene i disse landene står fram og forteller om hvordan IS soldatene går fra hus til hus og dreper de kristne. Du kan se noen av disse beretningene på YouTube. Men det er bare en liten dråpe av alle grusomhetene som finnes på vår klode i dag. Bare gå inn på nettet og skriv «Persecution of Christians», og så kan du se for deg selv! 

De krigene vi har opplevd gjennom tidene, og som vi opplever i disse tider, er mest religionskriger. Tenk at mennesker dreper andre mennesker med grusomme metoder, bare fordi de har en annen tro! Det er hjerteskjærende å se at dette skjer i opplysningstiden 2017, og nå er massakren på vei mot Europa! 

I dag har vi en pave som er jesuitt. Alle jesuitter gir en ed på at de vil være lojale mot den Katolske Kirke, og her kommer litt av den eden: 

«Du Har blitt lært opp til lumskt å plante sjalusiens og hatets frø mellom stater som før hadde fred, og opphisse dem til blod- dåd, idet du involverer dem i krig med hverandre, og skaper revolusjoner og sivile kriger i samfunn, provinser og land som var selvstendige og framgangsrike, som kultiverte kunst og vitenskap og gledet seg over fredens velsignelser. 

... Tilsmisk deg tilliten til familiesirkelen til protestantene og kjetterne av hver klasse og karakter, likesom til handelsmannen, bankmannen, advokaten, blant skoler og universiteter – i parlamentet og lovgivende forsamlinger, hos myndighetene og statsrådene – å ‘være alle ting for alle mennesker’, for Pavens sak, hvis tjenere dere er inntil døden.» 

«Nå ser vi at IS og Jesuittene har omtrent samme strategi, nemlig å forfølge og drepe annerledes troende, og ødelegge de selvstendige nasjonene, slik at disse skal innordne seg de internasjonale lovene eller Sharia-lovene. Vi ser også at paven, som altså er jesuitt, (selv om han betraktes av den Katolske Kirke som Kristi Vikar.  

Vi har allerede sett at Skjøgen har kongedømmet over kongene på jorden. Nå samler den (Skjøgen) verdens ledere både på det politiske og religiøse området. Disse lederne gir sin makt og kraft til den Katolske Kirkes globale plan. Vatikanet bruker derfor andre institusjoner for å gjennomføre sin globale plan, og FN, EU, Den Afrikanske Union med flere er med på denne globale strategien. Husk at navnet for FN er De Forente Nasjoner. De forsøker nå å samle alle verdens nasjoner under sin globale strategi, og nå har de fått alle de 193 landene til å akseptere den nye globale planen AGENDA 2030 FOR BÆREKRAFTIG UTVIKLING. Lær mer om denne planen ved å lese heftet Agenda 2030 for bærekraftig utvikling eller se filmen Den globale agenda for bærekraftig utvikling, på www.endtime.net

Da FN skulle lansere denne planen, Agenda 2030, i september 2015, da FN fylte 70 år, hadde pave Frans en tale hvor han appellerte til alle land å godta denne planen. Og slik ble det. Denne planen gjør FN til det høyeste politiske, økonomiske og sosiale rådet i verden, og alle de 193 medlemslandene må følge denne planen. 

Medlemslandene er ikke selvstendige lenger, men er slaver under Vatikanets og FNs globale plan. For FN er bare et redskap for Vatikanet for å gjennomføre Vatikanets globale plan. Vi har jo sett at Skjøgen har kongedømmet over kongene på jorden, og at de blir lurt av Skjøgens trolldom. Åpenbaringen 17,18 og 18,23. Dette forteller oss at den globale planen er så smart at nesten ingen klarer å gjennomskue at Vatikanet ønsker europeisk og global makt. For å få dette til så må nasjonene styres med internasjonale lover som overstyrer nasjonale lover. Det har de nå fått til, og når alle disse lovene begynner å virke, så vil alle erfare at Bibelens ord går i oppfyllelse! Det blir forfølgelse av de bibeltro kristne, et blodbad uten sidestykke. Jesus sier: «Dere skal bli hatet av alle for mitt navns skyld, men den som holder ut til enden skal bli frelst.» Matteus 10,22. Den mest forfulgte gruppen i verden i dag er kanskje de kristne, men mer vil komme. I 2016 ble ca. 90 000 kristne drept. – The Christian post, desember 30, 2016. Det vil si et mord hvert 6 minutt. I perioden 2005-2015 ble ca. 900 000 kristne drept. – Tresure House of Truth, februar 2017. 

I dag forsøker Vatikanet, FN, EU og de globale lederne å samle alle nasjoner under stikkordet fred. Folk og nasjoner tror det skal bli fred, men Bibelen sier at «når de sier fred og ingen fare, da kommer en brå undergang, som veene kommer over den fruktsommelige, og ingen skal slippe unna.» 1. Tessalonikerbrev 5,3. Husk at Bibelen aldri har tatt feil, og det vil den heller ikke gjøre i dette slutt-dramaet! 

Og til slutt et opprop til politikerne: Gå ut av Schengen og EØS! Få kontroll ved grensene, slik at statsborgerne i Norge kan føle seg mer trygge og frie! Nå blir vi styrt utenfra, og kan ikke avgjøre våre egne lover skapt av folket i Norge, for Norge! 

Mer om den globale trenden på www.endtime.net 

Med vennlig hilsen
Abel & Bente Struksnæs