NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

lørdag 1. juni 2019

NRK: - We have a problem

Av Jan Johansen. 

Den 23 mai skriver Tore Kristiansen følgende på document.no: "NRK, we have a problem: Høyrepartier vokser i Europa".

Problemet er at NRK (og resten av løgnmedia), med tvangs-abonnement og subsidier,  ikke er en nyhetsorganisasjon, og  de har aldri drevet med journalisme. Dekningen av Trump har vist oss dette klart, alt "fake news," om det var nødvendig å fortelle, hva vi våkne nordmenn alltid visste. De driver med propaganda fra ytre venstre, mest med klipp og lim, men som her forteller de akkurat hvor deres "steinhjerter" befinner seg.

La meg fortelle om Philip Lote på bildet, da 140 barn ble drept i Pakistan av Taliban, med direkte sending. Han og programleder i studio hadde en "intelligent" samtale med ett formål: Legitimere terror angrepet, som en rettmessig hevn.

Dette er helt vanlig. NRK har en serie teknikker for å unngå å henge bjella på katta (muslimer/ Islam). De er venstresiden, og muslimer skal hjelpe dem med diktaturet de  alltid drømte om. Derfor ekstrem fokus på ofrene for å bruke opp sendetiden, slippe å snakke om ondskapen/ fascismen som står bak.  Venstresiden  har jo alltid hyllet fascisme/ folkemordere, fra Stalin, Mao og Pol Pot. Derfor er de nå så begeistret for arabisk fascisme, som på toppen av alt skal utrydde jøder - det varmer nok på NRK huset. Ja, vi alle vanntroende skal henrettes - om vi ikke konverterer.

Og langt inn i Høyre kaller de det en stor berikelse, mens sidegater til Karl Johan må stenges med busser og gravemaskiner på for at "norske" muslimer ikke skal meie ned våre unger som i Nice, mens de feirer det som var vår kristne Grunnlov. Erna bevoktes med automatvåpen døgnet rundt.

NRK/ venstresiden hyller all fascisme, og Hitler er jo også partikamerat: "Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei," og her ligger nok jødehatet og begeistringen for terror organisasjoner i Midt Østen (PLO, HAMAS), som føreren har de lovfestet tilintetgjørelse av jøder. FRP støtter Israel, og dem kaller fascistene på Marinelyst for brune. Og de liker ikke "høyrepopulister," fordi de har avslørt dem, som det smarte kommentarfeltet til Resett.

Denne teknikken har NRK perfeksjonert over tiår i Midt Østen. De er en integrert del av propaganda-armen til PLO, HAMAS og Hezbollah. Siden de ikke kunne gi jøder skylden på folkemordet i Syria og Irak på kristne og andre minoriteter, brukte de ikke ressurser i regionen. Sigurd Falkenberg valgte heller å ha et innslag om ødelagt arkitektur og historie - typiske distraksjoner de bruker, daglig.

Igjen for ikke å fortelle hvem som var ansvarlig for ødeleggelsene og de bestialske henrettelsene i tusentall, med halshugginger, korsfestelser og drukning av homofile i bur. Det ville skade samarbeidet med Islam/ muslimer her hjemme hvis sløve nordmenn (som kun får med seg Dagsrevyen hver kveld) fikk vite sannheten. Det er strategien ikke å fortelle dem sannheten om den muslimske ondskapen og barbariet som ødelegger landet vårt. Se på bilder av Gjermund Eriksen og Maten, her må det være stor åndelig kjærlighet og fellesskap.

Espen Åas (på bildet) dekket terrorattakk på unge konsertgåere og andre steder i UK på den tiden. Han hadde et innslag om stor prisstigning på boliger i velstående områder, med antydningen om at den fikk ikke unge muslimer del i. Da er det vel bare rett og rimelig at de må få terrorbombe britiske tenåringer på konsert.

Jeg kunne fortsette, men la meg avslutte med at timer etter 911, fortalte NRK oss at du kunne kjøpe videospill i USA for å lære og fly Boeings. Så "the Americans had it coming". Før vi visste hvem som sto bak terror på undergrunnen i London, klarte NRK å lage innslag fra et muslimsk butikkstrøk om hvor undertrykte de alle var. Gå i arkivet. Om vi hadde forskere ville de hatt så mye "godt stoff", men de er like korrupte som NRK og resten av lygemedia. Alt er kuppet av venstresiden, derfor gir Resett dem panikk.

Så Lurås/ Resett fortsett å eksponere korrupsjonen. Jeg har ventet på dere i over 40 år. MIFF gjør en god jobb her.  Siden 2014 har de gått på gummisåler på Marnelyst.

Jan Johansen