NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 24. juni 2019

Til redaktørforeningens styre med flere det måtte angå

Av Jan Johansen.

Først vil jeg vise til en sak hos abcnyheter, der de skriver at Over 80 prosent av nettbrukere blir lurt av falske nyheter.

Dette høres logisk ut siden NTB, MSM i Norge og USA ligger fremst i produksjonen av "fake news." Dessverre er våre "forskere" like korrupte som våre "journalister og redaktører" - de første har gitt de siste "utdannelse."

De kunne forsket å hva som har skjedd i USA de siste 2.5 år - et skikkelig skup. Mueller ha avslørt løgmaskinene/ MSM - "no collusion and no obstruction." Og nå er lyset kastet på (trollene) Hillary, Obama, CIA, FBI, DOJ og en serie andre, som har vært involvert i et statskupp forsøk mot en lovlig valgt amerikansk president MAGA. Han seiler opp som den største av alle presidenter. Dette er stort, men nordmenn, som får med seg Dagsrevyen, TV2 og leser Aftenkampen og resten av løgnmedia har "no clue."

"Radio silence" fra våre korrupte lissom pressefolk: Et lys i mørket, Hans Rustad/ document har dekket alt "real time," det meste kjent fra mars 2017. Problemet er egentlig at løgnmedia mangler skamfølelse, en betingelse for å tilhøre venstresiden. "The aweful truth" kan de ikke utstå, derfor måtte de kuppe akademia og presse, for så å karakterdrepe alle som snakker sant. Hos sine forbilder og politiske slektninger, der de fikk all makt, tok dem med ett nakkeskudd, hvis ikke tvangsmedisinering eller gulag hjalp.

Så vil jeg vise til en sak i Dagbladet, der "språk-nestor" Sylfest Lomheim skriver at Trump ikke skjønner hva han selv snakker om.

Du bare kopierer hva desperate "libtards" i USA prøver på etter at Mueller gav dem et enormt tap, eksponert som fullkomment korrupte, akkurat som dere ynkelige norske "copy cats." Trump er mentalt svekket, (?????) på vei til helikopteret gir han ad hoc presse konferanser til 90% + fiendtlige korrupte pressefolk, og alle skjønner hva han sier. Hillary og Obama turte ikke vise seg, uten at alt var avtalt på forhånd, med "soft ball" spørsmål. Og pressefolka var som lydige "lap dogs."

Trump samler titusener av velgere, med like mange utenfor som ikke kommer inn, og han er mentalt svekket, og når ikke frem med teksten? Dere bør alle førtidspensjonere dere, sammen den snusfornuftige målmannen. Om vi ikke visste at dere er korrupte etter tiår med løgner mot Israel, til fordel for muslimske barbariske despoter, basert på nazireligionen Islam, som dere elsker. Her lærer de sine barn at det er en plikt å ære å drepe jøder. Det liker dere, for hele pressen og venstresiden er den egentlige ny-nazismen, som kaller Israelvenner i FRP-og andre for brune?.  Her er grunnen til at dere elsker despotiske islamister, en fellers venn / politisk slektning med bart: Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei. Limet er alltid jødehatet. 

Så fikk dere Trump, han tok ikke noe liggende nede (herlig) og nå er dere fullkommet eksponert, "journalister," uten ett slikt bein i kroppen. Dere er ferdig denne gang, for all pressedød skyldes undervurdering av leserens intelligens, nå har vi internett, ingen bruk for dere. Vi trenger dere ikke fordi Rustad/ document dekker det som skjer. Tenk en liten privat blogg finansiert frivillig av leserne gjør hele jobben for dere, på alle områder. Ikke rart dere må fulle opp med Se&Hør stoff, pupper og rumper. Så dere får lønn, på toppen av statssubsidier, og kan si til naboen at dere jobber som "pressefolk."

Jan Johansen