Børge Brende, mer enn et fjols?

Av Dan Odfjell. 

Denne vår tidligere utenriksminister er nå sjef for Davos-kontoret for de rike og de innflytelsesrike globalistene som, de aller fleste, ønsker seg nasjonal-statene underlagt overnasjonale udemokratiske konstellasjoner som EU og FN. Brende må ha hatt befatning med det fremdeles uløste mysteriet rundt Norges 700 millioner gitt Clinton Stiftelsen. Noe som  sammen med totalitære Saudi Arabia gjorde Norge til Clinton «smørerne» i særklasse. 

Brende kan delvis ha arvet et «forklarings-problem» fra sin forgjenger, men godkjennelsen lå uansett på et høyere regjerings-nivå. Men som utenriksminister må han nødvendigvis ha visst bakgrunnen for denne i realiteten tildekkede venne- og korrupsjons-skandalen. Hvorfor?

Norges mest innflytelsesrike kritiker av dagens «humanitærpolitiske konsept» som inkluderer denne ekstraordinære Clinton «bistands-saken» er professor Terje Tvedt. Han anmoder nå pressen om å undersøke videre hvorfor og hvordan det hele henger sammen. Pengene er tapt, men ærlig forklaring og «regnskap» uteblir. Men pressen har nå fått et spor å følge etter at den «pedofile» Jeffrey Epstein med sitt fly «Lolita Express» brakte Bill Clinton til Oslo som der fikk høynivåmøter og tilsagn om penger. På Resett 13/7/19 ble dette og mer til omtalt. Tvedt sa selv: «Mens vi venter på flere avsløringer om forholdet mellom Clinton og Epstein, og mens Clinton Stiftelsens selvproduserte image som selve sinnbildet på den nye bistandens profilen ytterligere rakner foran en hel verden, passer det å publisere på nytt en kronikk jeg skrev om «Clinton Stiftelsen og det nye Norge» i 2016».

Tvedt tok tidligere og nå igjen et drabelig oppgjør med hele bistands-humbugen som i år nærmer seg 40 milliarder. Selv påpeker jeg den 66 år gamle billionæren Jeffrey Epstein som anholdt i New York nå for pedofoli og småjente sex historier sterkt beskjemmede Bill Clinton. Forøvrig anbefaler jeg de interesserte også å lese kommentar feltet 13/7/19 på Resett med mye flengende kritikk, inkludert påstanden om at etterkrigs politikerne har ødelagt landet vårt - av typen politisk sprengkraft «om at alle må gå». Politiker-kosen må ødelegges, og noen må ta jobben. Professor Tvedt er godt igang med sine vektige anførsler.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.