Det store muslimhatet

Av Hanne Andersen. 

Det blir ganske spesielt når Dagsavisen lar den største sprederen av hat (redaktør Helge Simonnes), mot flotte konservative fredelig kristne og venner av Israel bli fast kronikkforfatter i Dagsavisen. Selv Erna har problemer med oss, og vårt "hat:" 

I Vårt Land, fremmet han "freds religionen" Islam, og det fortsetter i VL. Her hva muslimer har utrettet siden 911, da 3000 mennesker ble drept i Allahs navn. Siden 35.443 NYE terror attakk, med tusener av drepte. Hver måned blir flere føyet til den lange listen, dokumentert, som alle kan etterprøve. Alt sammen fortiet, mens de som forteller sannheten (Hege Storhaug, document, Resett med flere) skal forfølges for "hat ytringer", og muslimer er offer? De som startet denne servicen trodde muslimer ville komme ut å fordømme handlingen. Nei muslimer feiret i New Jersey, Oslo, hele den muslimske verden og som her. Alt sammen fortiet av løgnmedia.

Helge Simonnes med sitt hat fortalte oss i flere år at det var "ekstremister på begge sider," og redaktør Vebjørn Selbekk presset ham til å komme med norske navn og menigheter - HS nektet. Så kom det omsider ett navn, en flott kristen, som hevdet (som Bibelen sier) at Guds løfter til Israel står ved lag. Han var like  ekstrem som Taliban og IS, iht til hateren Helge Simonnes. Og han passer rett inn i Dagsavisen, og resten av løgnmedia.

Så heiv denne onde redaktøren inn Visjon Norge, som står fast på Guds Ord og støtter det jødiske folk, som muslimske despoter i Midt Østen har forsøkt å utrydde i 71 år. Typiske Norges venner (inkl. Dagsavisen, endog Willoch) støtter terror org (PLO), som har lovfestet jødeutryddelse, akkurat som deres forbilde Hitler. Her gir de sine unger utdannelse med støtte fra Norge.

Visjon Norge er en livslinje for tusenvis av eldre kristne landet rundt, sann eldreomsorg. Dette liker ikke Simmones og de andre marxistene, som har kuppet store deler av "kristenheten" inkl  "kirken". Det kommer stadig angrep mot Visjons Norge, også fra det offentlige for å ta fra evang. kristnes fantastiske tilbud, som de selv betaler for. Alle står opp for muslimer og "Fredens religion," mens sidegater til Karl Johan må stenges på 17ende mai for at våre muslimer ikke skal meie ned våre unger Nice style, mens de feirer hva som en gang var en kristen Grunnlov. Og hver dag utsettes vi for vold, knivstikking fra muslimer, alt forties av løgnmedia, svikefulle politikere og regjeringen.

Norge har har sendt 100 IS soldater til Syria og Irak, som har halshugget og korsfestet tusener av kristne (på det verste en hvert 5te minutt)  - "no problem"  for hatsprederen HS, og resten av "eliten". Våre jøder har skjult sin ID i mange tiår grunnet den muslimske invasjonen, de flykter til Israel. Og vi kristne skjuler nå også korset, for vår sikkerhet, som min venn og meg da vi måtte vente timer på Oslo S. Vi var på vei til en bibelkonferanse. Hver sommer samles tusener av kristne over det ganske land, og for tre år siden advarte PST oss mot muslimsk terror, mens Erna sier at det er vi som er problemet. GIVE ME A BREAK!

Hanne Andersen