NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 16. august 2019

Noe må gjøres med muslimhatet

Av Hanne Andersen.

Onsdag 14 august, har Usman-Rana en kronikk i Aftenposten der han lister opp 10 punkter for å motarbeide muslimhat.

Du har helt rett Usman-Rana, hatet fra muslimer er så enormt. Daglig vold, knivstikkinger, struper har blitt kappet over (ikke bare i Marokko). 100 "norske" muslimske IS soldater har vært med på å halshugge, korsfeste og voldta kristne og andre minoriteter i Syria og Irak. Nå vil dere ha dem hjem, kjerringene og ungene, som har blitt lært opp til å skjære over struper og henrette kristne med nakkeskudd. De skal nok inngå i troppene for å ta over Norge. Det må være den langsiktige strategien. 

På det verste ble en kristen henrettet hvert 5te minutt. Og i ditt Pakistan er det nok at en imam skriker blasfemi, og en muslimsk mobb stormer inn og dreper hele menigheter av kristne. Jeg regner med dette er Norges fremtid når muslimer blir mange nok (med fødsler og familieforening).

I over 30 år har våre jøder måttet skjule sin identitet i det offentlige rom, ja mange flykter til Israel fra Norge, Sverige, hele Europa, endog USA grunnet muslimsk hat, terror og vold. Våre kvinner føder bare 1.6.

Her kommer muslimhatet virkelig frem, ondskapen som truer oss i kristne land hvor muslimer kiler seg inn. De "flykter" fra sine egne "shit holes" hvor de lærer sine unger at det er en plikt og ære å drepe jøder. Og da nyheten om 911 kom feiret de som her, særlig norske pakistanere, taxi sjåfører på Gardemoen:


Siden 911 har muslimer i "guds"/ Allahs navn begått 35.452 terror atakk, med mange tusener drepte og skadede. PST har advart oss kristne på våre store stevner. Fra samme året ble sidegater til Karl Johan stengt med busser og gravemaskiner på 17ende mai, så ikke norske muslimer skal meie ned våre unger Nice style, mens de feirer våre kristne Grunnlov. Jeg spår at barnetoget vil bli innstilt for våre barns sikkerhet, mens det pakistanske barnetoget vil ta helt over på Karl Johan. Vi nordmenn vil stå å se på, som da tyskerne marsjerte der 9. april 1940.

Min løsning er at muslimer bør sendes hjem til de barbariske "shit holes" de alle kommer fra. Hvis ikke skal vi alle etter hvert halshugges, og vi kristne korsfestes. Vi skjuler nå korset for vår sikkerhet i Norge. Derfor må noe gjøres med muslimhatet som rammer oss hver dag, og som tar fra oss landet og fremtiden, takket være quislingene på Stortinget og i Regjeringen.

Hanne Andersen
Mor og bestemor