Reaksjoner på styringen av SC

Fra en som ønsker å være anonym.

Ett av problemene med SC er faktisk du selv. Og problemet er at du er alt for snill. Du lar ting gli ut mer og mer helt til de nesten helt tar overhånd. Ta f.eks. dette med off topic-kommentarer. Hensikten med Loungen da den ble opprettet var jo at nettopp slike kommentarer skulle legges dit og at kommentarfeltene under hovedartikkel bare skulle være for on topic-kommentarer. Nå er det jo slik at on-topic kommentarer raskt kan drukne i et hav av til dels tøvete off-topic som ikke hører hjemme under hovedartikkel i det hele tatt. Her mener jeg det trengs en streng og konsekvent linje fra deg. Ingen off-topic under hovedartikkel!

Så har vi dette med mobbing og hets av politikere og andre offentlig kjente personer. Dette er jo en nærmest daglig aktivitet på SC, i alle fall på Loungen. Man kan godt være uenig med politikerne uansett hvor på fargeskalaen de befinner seg, men da får man ta dem på sak og ikke bruke ting som vekt, kropps-fasong og -størrelse og til og med stemmen deres og hårfrisyren som "argumenter" mot dem. Det blir bare tøvete og barnslig og det drar ned inntrykket av hele forumet.

En ting jeg reagerer kraftig på er disse stadige stikkene mot Erna Solberg og hennes angivelige forhold til negre/gambiere I DAG! Ja, det stemmer at hun hadde en gambisk kjæreste da hun var i begynnelsen av tjue-årene, men det er da for pokker tredve år siden eller mer! Så vidt jeg vet er hun lykkelig gift med mannen sin. Men det bryr jo ikke de som skriver om dette seg om. Fra dem kommer det stadig om burene med negre i kjelleren til statsministerboligen, og at Sindre må ligge under sengen eller stå i klesskapet mens Erna har seg med negrene. Det er jo så barnslig at man skulle ikke tro det var voksne mennesker som sitter og skriver.

Til syvende og sist er det du som forumeier som er nødt til å sette opp grensene for hva som er akseptabelt og skrive eller ikke. Også på Loungen. Jeg mener du må lage noen helt klare regler for dette og både du og eventuelle andre moderatorer må følge reglene konsekvent selv om det sikkert ikke vil være særlig populært.

Det tror jeg er den eneste måten å få SC på bena igjen som et i alle fall noenlunde seriøst diskusjonsforum.

Ikke misforstå meg, altså. Jeg ønsker ikke at SC skal være et trøtt, kjedelig, humorløst og døds-seriøst diskusjonsforum. Langt i fra. Men det må gå ann å ha det morsomt uten å ty til mobbing og hets.

Anonym

 Har du en mening eller lyst til å publisere en artikkel? 
      Send den til meg på: spikeren@rocketmail.com