Ikke ett ord slo feil

Av Spikeren. 

Her skal dere få noe ufattelig spennende og interessant!

Israels Gud er profetiens Gud. Og han er gjenopprettelsens Gud, spesielt når det gjelder hans utvalgte folk, Israel. 

Hans ord er fullt av mønstre og matematisk struktur, designet for å føre oss til en konklusjon - boken han ga oss, Den hellige bibel, er guddommelig inspirert. 

Hør den bestselgende forfatteren Jonathan Cahn med sin nyeste samling av overnaturlige ligninger, alle designet for å peke på at Gud har full kontroll. Og planene hans for gjenopprettelse av Israel skjedde ikke ved en tilfeldighet. Som Cahn påpeker, visste han dagen for Donald Trumps fødsel; han visste den eksakte dagen general Allenby skulle ri inn i Jerusalem; og han visste nøyaktig tidspunktet for at Mark Twain (Samuel Clemens) ville besøke Det hellige land. 

Hvorfor betyr det noe? Fordi Gud skrev om disse hendelsene i Bibelen for over 3000 år siden, og i sjokkerende detalj! 

Jonathan fremhever disse interessante oppdagelsene og så mye mer i sin nye utgivelse, The Oracle: The Jubilean Mysteries Revealed! Å forstå jubelårene i Bibelen er nøkkelen til å forstå de fantastiske mønstrene som har blitt avslørt gjennom historien.

Se videoene under her, så får du en liten smakebit av hvor sjokkerende detaljert Guds Ord til oss faktisk er:

The Oracle - Part 1 


The Oracle - Part 2"Ikke ett ord slo feil av alle de gode ord Herren hadde talt til Israels hus, det ble oppfylt alt sammen."(Jos 21,45)

Spikeren