Menneskerettighetene kommer fra Gud, ikke myndigheter

Av Spikeren - fra Breitbart

President Donald Trump ledet et FN-arrangement som promoterte religionsfrihet mandag, og minnet verdensledere på at alle rettigheter kom fra Gud.

"USA er basert på prinsippet om at våre rettigheter ikke kommer fra en regjering, de kommer fra Gud," sa han. "Denne udødelige sannheten er forkynt i vår uavhengighetserklæring og nedfelt i den første endringen av vår grunnlovs lov om rettigheter."

Trump bemerket at 80 prosent av verdens befolkning bor i land der religionsfrihet er i fare eller direkte forbudt, og ba om at verden skulle avslutte religiøs forfølgelse og løslate fanger som blir holdt for å bekjenne sin tro.

"Som president er det å beskytte religionsfrihet en av mine høyeste prioriteringer og har alltid vært det," sa Trump.

Presidenten bemerket at det anslagsvis blir drept 11 kristne hver dag rundt om i verden for å bekjenne sin tro.

"Gründerne våre forsto at ingen rettigheter er mer grunnleggende for et fredelig, velstående og dydig samfunn og retten til å følge ens religiøse overbevisning," sa han.

Trump lovte at USA alltid ville stå for religionsfrihet, og oppfordret alle regjeringer til å gjøre det samme.

"Vi ber verdens regjeringer om å ære hver menneskes evige rett til å følge sin samvittighet, leve etter sin tro og gi ære til Gud," sa han.

Trump ble introdusert på arrangementet av visepresident Mike Pence, som takket presidenten for å være den første amerikanske president som ledet en begivenhet på FN om religionsfrihet.

Pence anklaget spesifikt ISIS-terrorister og land som Iran, Kina, Nicaragua og Venezuela for deres overgrep mot mennesker av ulik tro.

Spikeren