Raja og Venstre er de brune - ikke Israelvennene FRP

Av Jan Johansen. 

Raja og Venstre er de brune, det gjelder flertallet på stortinget, og jeg skal bevise det. Venstre omfavner Islam, som sier at kristne og vantro  er griser og aper. Vi er ikke mennesker Raja!

Siden 911 har muslimer begått 35.637 terror attakk. I hovedsak mot ikke muslimer. 911 - 3000 drept på èn dag, og norske muslimer - ja, verden over feiret de, som dette pakket

Norge har sendt 100 IS soldater, som har  deltatt i halshugginger og korsfestet tusener av kristne og andre minoriteter. Ikke noe problem for Raja, "det liberale" Venstre. Heller ikke for Statsministeren og Høyre, som sier at høyreekstreme kristne er problemet

Så Erna, Venstre og Raja vil nok ha IS barna hjem, så de kan begynne å slakte kristne. Særlig barna og kvinnene, som har blitt lært opp til å skjære over struper og drepe kristne med nakkeskudd. Det liker dere, ja særlig hele venstresiden. Ville det ikke være å fint å ha dem i barnetoget? Regjeringen stenger sidegater til Karl Johan på 17. mai  grunnet norske ekstreme kristne???. 

Heldigvis har jøder et land som beskytter dem i denne omgang, mot nazi religionen til Raja - Islam. I mange tiår har våre jøder måttet skjule sin ID offentlig i Norge og de flykter til Israel - grunnet Rajas trosfeller. Hvem er de brune Raja???

Og her får muslimske treåringer, med pengestøtte fra Norge, opplæring i at det er både en plikt å ære å drepe jøder. Og norske politikere støtter dem med milliarder. Dagen etter at Raja fikk førsteplassen i Akershus, skrev han kronikk i Aftenposten, om sin egen opplæring  i jødehat. 

FRP  tar side med Israel og det jødiske folk. Hvem er de brune Raja og dere andre løgnere, som støtter en islamsk invasjon av Norge? Samt NRK, MSM, akademia, som tar propagandajobben for disse tilbakestående despotene i Mitt Østen. Og de som invaderer oss, med ideologi verre enn nazistene, som vi ble kvitt etter fem år, med hjelp utenfra. Denne hedersmannen og sanne akademikeren har forutsett det årevis tilbake

Snart skal vi alle halshugges, og Raja og hans venner i det muslimske brorskap (Islamsk Råd)
har planene klare. De studerer demografi og ler seg skakke over alle de nyttige idiotene som gir dem Norge uten kamp. Og Norges eldste parti Venstre er helt med.

Og her hva de skal gjøre med oss, befalt av deres "profet" i koranen. Jesus sier vi skal elske vår neste som oss selv, og han er en nå persona non grata endog i kirken, som er kuppet av marxister. Idag leser de høyt fra koranen i kirken, ja, i selveste Nidaraos moskeen: 

koran 2:191 «Slay the unbelievers wherever you find them»

koran 3:28 «Muslims must not take the infidels as friends»

koran 3:85 «Any religion other than Islam is not acceptable»

koran 5:33 «Maim and crucify the infidels if they criticize islam»

koran 8:12 «Terrorize and behead those who believe in scriptures other than the koran»

koran 8:60 «Muslims must muster all weapons to terrorize the infidels»

koran 8:65 «The unbelievers are stupid; urge the muslims to fight them»

koran 9:5 «When opportunity arises kill the infidels wherever you find them»

koran 9:30 «The Jews and Christians are perverts, fight them»

koran 9:123 «Make war on the infidels living in your neighbourhood»

koran 22:19 «Punish the unbelievers with garments of fire, hooked iron rods, boiling water; melt their skin and bellies»

koran 47:4 «Do not hanker for peace with the infidels; behead them when you catch them»

Jan Johansen