NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 13. september 2019

Til Leger uten grenser

Av Norvald Aasen. 

I innlegg i Firda den 12.09. 2019 skriver Leger uten grenser at deres transport av migranter over Middelhavet ikke er en fergetrafikk.

Tror dere at vi vanlige folk er dumme som ikke ser eller forstår noen ting? Hele Afrika og midt-Østen vet at kommer de seg til Libya eller andre steder i nord-Afrika så ligger veien åpen til Europa med skip som driver denne pirattrafikken over Middelhavet. Dette fører også til at mange mister livet om leger uten grenser og lignende migrant profittører ikke er på pletten i rette øyeblikk.

Hva er deres plan for et Europa som dere drukner i migranter? Hvorfor ikke heller hjelpe mennesker til å bli boende i sine nærområder eller i sine egne land der de kan dyrke jord og utvikle sine egne samfunn? Men dette synes dere ikke å ha noe ønske om å gjøre?

Dere skriver også at LUG er politisk nøytral. Dette tror jeg ikke på! Det virker som om dere er langt ute på ventresiden og kanskje har et ønske om å destabilisere Europa og dermed kan fiske i rørt vann når den tid kommer at Europa bukker under av det presset som deres migranter medfører. Det kaoset som da kan oppstå er som skapt for de rødes planer. Dette har historien vist oss. 

Minner om at både kommunismen og nazismen er sosialisme og at nazi-Tyskland hadde muslimer som rådgivere i jødeutryddelsen, i tillegg til at det ble etablert muslimske brigader på Balkan som samarbeidet med nazi-Tysklands okkupasjonsstyrker der.

Norvald Aasen, 6983 Kvammen
(Tidligere giver til LUG)

Dette brevet blir også sendt som åpent brev til ulike nettsteder og personer.